I Trabzon slår Enis Bardhi en corner fra venstre.
    I Trabzon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Skudd på mål, Trabzonspor
    Edin Visca
    Trabzonspor fosser forover og Edin Visca fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Edin Visca
    Arda Kardesler tildeler Trabzonspor en corner. Edin Visca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Alanyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Trabzonspor får tildelt et frispark
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    18'
    Abdulkadir Ömür (Trabzonspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Medical Park Arena.
    18'
    Abdulkadir Ömür er på beina igjen og fortsetter kampen.
    20'
    21'
    23'
    Frispark Alanyaspor.
    23'
    24'
    Alanyaspor får tildelt et hjørnespark
    Jure Balkovec
    Jure Balkovec (Alanyaspor) slår en corner fra høyre side på Medical Park Arena.
    26'
    Skudd på mål, Alanyaspor
    Målsjanse på Medical Park Arena! Carlos Eduardo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Alanyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark til Alanyaspor på halvdelen til Trabzonspor.
    29'
    Dommer Arda Kardesler venter med å sette i gang spillet fordi Efecan Karaca ligger nede.
    29'
    Efecan Karaca er tilbake i kampen igjen.
    31'
    Berat Ayberk Ozdemir
    Berat Ayberk Ozdemir (Trabzonspor) kommer seg fri på Medical Park Arena, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Edin Visca
    Edin Visca (Trabzonspor) løfter inn en corner fra høyre på Medical Park Arena.
    33'
    Abdulkadir Ömür
    Målsjanse! Abdulkadir Ömür (Trabzonspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Loide Antonio Augusto
    En av Alanyaspors spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Edin Visca
    I Trabzon slår Edin Visca en corner fra høyre.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Trabzon fordi Paul Onuachu får behandling for en skade på banen.
    41'
    Trabzonspor slipper å klare seg uten Paul Onuachu som kommer tilbake på banen i Trabzon.
    41'
    Skudd utenfor mål, Alanyaspor
    Oguz Aydin
    Alanyaspor avanserer forover i Trabzon. Oguz Aydin avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Alanyaspor på egen banehalvdel.
    43'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Alanyaspor.
    44'
    Joao Novais
    Joao Novais (Alanyaspor) løfter inn en corner fra høyre på Medical Park Arena.
    45'+2
    Richard
    Sjanse! Alanyaspor avanserer forover, men Richard avslutter utenfor.
    45'+2
    Alanyaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+3
    48'
    Efecan Karaca
    Alanyaspor angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    51'
    52'
    Gult kort til Trabzonspor
    Dommer Arda Kardesler viser Abdulkadir Ömür (Trabzonspor) det gule kortet.
    52'
    Alanyaspor scorer selvmål!
    Trabzonspor 1 - 0 Alanyaspor
    Mål: Fidan Aliti
    Selvmål! En sønderknust Fidan Aliti setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-0.
    54'
    Gult kort til Alanyaspor
    Jure Balkovec (Alanyaspor) får et gult kort av dommer Arda Kardesler.
    55'
    Oguz Aydin
    I Trabzon header Oguz Aydin (Alanyaspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Alanyaspor
    Inn: Sergio Cordova
    Ut: Oguz Aydin
    Oguz Aydin (Alanyaspor) erstattes av Sergio Cordova.
    59'
    60'
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Trabzonspor) slår en corner fra venstre side på Medical Park Arena.
    62'
    Mehmet-Can Aydin
    Trabzonspor avanserer forover i Trabzon. Mehmet-Can Aydin avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Loide Antonio Augusto (Alanyaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Abdulkadir Ömür (Trabzonspor) kommer seg fri på Medical Park Arena, men avslutningen går utenfor.
    66'
    67'
    Paul Onuachu
    Trabzonspor angriper i Trabzon. Paul Onuachu fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    69'
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Trabzonspor) avanserer forover på Medical Park Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Paul Onuachu (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Medical Park Arena, men klarer ikke å score.
    71'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Alanyaspor like utenfor Trabzonspor-området.
    72'
    Spillet på Medical Park Arena er stoppet midlertidig fordi Rayyan Baniya ligger nede.
    75'
    Rayyan Baniya kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Medical Park Arena.
    75'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Enis Destan
    Ut: Paul Onuachu
    Trabzonspor bytter ut Paul Onuachu med Enis Destan.
    77'
    Joao Novais
    Arda Kardesler tildeler Alanyaspor en corner. Joao Novais sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Fidan Aliti
    Fidan Aliti (Alanyaspor) kommer til en målsjanse på Medical Park Arena, men klarer ikke å score.
    80'
    Sergio Cordova
    Alanyaspor fosser fremover, men Arda Kardesler blåser for offside på Medical Park Arena.
    81'
    Inn: Florent Hadergjonaj
    Ut: Carlos Eduardo
    Omer Erdogan gjør dagens andre bytte i Trabzon, når han tar ut Carlos Eduardo og setter inn Florent Hadergjonaj.
    81'
    Loide Antonio Augusto (Alanyaspor) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Frispark i en god posisjon for Trabzonspor!
    82'
    Enis Destan
    Trabzonspor avanserer forover og Enis Destan kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    83'
    83'
    Inn: Taxiarchis Fountas
    Ut: Edin Visca
    Trabzonspor gjør sitt andre bytte. Edin Visca erstattes av Taxiarchis Fountas.
    84'
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: Enis Bardhi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Trabzonspor. Inn kommer Nicolas Pepe, mens Enis Bardhi tar plass på benken.
    84'
    I Trabzon slår Jure Balkovec en corner fra høyre.
    85'
    Florent Hadergjonaj
    Alanyaspor angriper i Trabzon. Florent Hadergjonaj avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Evren Eren Elmali (Trabzonspor) vrir seg av smerte i gresset.
    86'
    Evren Eren Elmali ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Trabzon.
    88'
    Inn: Jens Stryger Larsen
    Ut: Evren Eren Elmali
    Abdullah Mucib Avci (Trabzonspor) tar ut Evren Eren Elmali som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jens Stryger Larsen.
    88'
    Jure Balkovec (Alanyaspor) løfter inn en corner fra venstre på Medical Park Arena.
    89'
    Sjanse i Trabzon! Anderson Silva (Alanyaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    Arda Kardesler tildeler Trabzonspor en corner. Abdulkadir Ömür sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Abdulkadir Ömür (Trabzonspor) slår en corner fra høyre side på Medical Park Arena.
    90'+1
    Nicolas Pepe
    Trabzonspor avanserer forover i Trabzon. Nicolas Pepe avslutter, men treffer ikke mål.