Filip Bohman (Trelleborgs FF) header ballen mot mål, men Brage klarerer.
    Målsjanse til Trelleborgs FF! Zander Hyltoft treffer mål, men keeper redder.
    9'
    9'
    Pierre Larsen
    Pierre Larsen (Trelleborgs FF) avanserer forover på Vångavallen. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    10'
    Filip Bohman (Trelleborgs FF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    En av Trelleborgs FFs spillere går i offside.
    14'
    Armin Culum
    Trelleborgs FF angriper. Armin Culum får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    15'
    Brage må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Trelleborgs FF.
    19'
    Trelleborgs FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Jasmin Svraka signaliserer et frispark til Brage på egen banehalvdel.
    24'
    Trelleborgs FF angriper, men Jasmin Svraka blåser for offside.
    25'
    Frispark Brage.
    27'
    Dommer Jasmin Svraka ser at linjemannen løfter flagget, og Trelleborgs FFs Filip Bohman blåses av for offside.
    29'
    Ieltsin Camoes
    Brage angriper, men avslutningen til Ieltsin Camoes går utenfor.
    33'
    Sjanse i Trelleborg! Pierre Larsen (Trelleborgs FF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    40'
    Pierre Larsen (Trelleborgs FF) slår en corner fra høyre side på Vångavallen.
    41'
    Pontus Jonsson
    Brage angriper på Vångavallen og Pontus Jonsson får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    43'
    Hjørnespark til Trelleborgs FF
    45'+1
    47'
    I Trelleborg slår Hady Saleh Karim en corner fra venstre.
    48'
    Frispark for Trelleborgs FF på egen banehalvdel.
    52'
    Jasmin Svraka signaliserer et frispark til Trelleborgs FF på egen banehalvdel.
    55'
    Jasmin Svraka tildeler Trelleborgs FF en corner. Pierre Larsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    En av Trelleborgs FFs spillere blir avblåst for offside.
    59'
    I Trelleborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Frispark for Brage på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - IK Brage
    Inn: Samouil Izountouemoi
    Ut: Gustav Berggren
    Brage bytter ut Gustav Berggren med Samouil Izountouemoi.
    63'
    Brage tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Skudd utenfor mål, Trelleborgs FF
    67'
    68'
    Skudd utenfor mål, IK Brage
    69'
    Målsjanse! Zander Hyltoft (Trelleborgs FF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Eren Alievski vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    72'
    Eren Alievski ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Trelleborg.
    73'
    I Trelleborg slår Pierre Larsen en corner fra høyre.
    76'
    Hady Saleh Karim
    Sjanse! Trelleborgs FF avanserer forover, men Hady Saleh Karim avslutter utenfor.
    76'
    Inn: Ferhan Abic
    Ut: Pontus Jonsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brage. Inn kommer Ferhan Abic, mens Pontus Jonsson tar plass på benken.
    77'
    77'
    Christopher Redenstrand (Brage) slår en corner fra venstre side på Vångavallen.
    79'
    Pierre Larsen (Trelleborgs FF) løfter inn en corner fra venstre på Vångavallen.
    80'
    Spillet på Vångavallen er stoppet midlertidig fordi Michael Alexander Zetterstrom ligger nede.
    81'
    Spillerbytte - Trelleborgs FF
    Inn: Emmanuel Godwin
    Ut: Karl Wendt
    Trelleborgs FF gjør sitt første bytte. Karl Wendt erstattes av Emmanuel Godwin.
    82'
    Inn: Othmane Salama
    Ut: Pierre Larsen
    Pierre Larsen (Trelleborgs FF) erstattes av Othmane Salama.
    82'
    Inn: Eirik Asante Gayi
    Ut: Alexander Zetterström
    Janne Mian (Brage) tar ut Michael Alexander Zetterstrom som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Eirik Asante Gayi.
    82'
    Mål for Trelleborgs FF!
    Trelleborgs FF 1 - 0 IK Brage
    Mål: Hady Saleh Karim
    Målgivende: Felix Hörberg
    Mål! Trelleborgs FF tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Hady Saleh Karim på Vångavallen. Felix Horberg sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Gult kort til Trelleborgs FF
    Andreas Larsen
    Andreas Beck Larsen (Trelleborgs FF) mottar sitt første gule kort for dagen på Vångavallen.
    86'
    Adil Titi
    Adil Titi (Brage) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Abel Ogwuche
    Trelleborgs FF avanserer forover i Trelleborg. Abel Ogwuche avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    89'
    Emmanuel Godwin
    Målsjanse! Emmanuel Godwin (Trelleborgs FF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    90'+2
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Trelleborg fordi Filip Bohman får behandling for en skade på banen.
    90'+2
    Inn: Johannes Kack
    Ut: Filip Bohman
    Filip Bohman (Trelleborgs FF) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Johannes Kack.
    90'+4
    Inn: Ammar Asani
    Ut: Armin Culum
    Trelleborgs FF bytter ut Armin Culum med Ammar Asani.
    90'+4
    Hjørnespark til IK Brage
    90'+4
    90'+4
    Dommer Jasmin Svraka venter med å sette i gang spillet fordi Andreas Beck Larsen ligger nede.
    90'+5
    Trelleborgs FF slipper å klare seg uten Andreas Beck Larsen som kommer tilbake på banen igjen.