0-1
209
417

Hei, og velkommen til livedekning av 3. runde-kampen i cupen mellom Tromsdalen og Bryne! Mitt navn er Daniel Netland, og jeg skal ta dere gjennom dagens kamp fra TUIL Arena.
    Noen trodde kanskje cupen var ferdig for i år (fullføres på våren), men det gjenstår fortsatt to kamper i NMs 3. runde. 12. oktober møtes Viking og Kristiansund, men i dag er det Tromsdalen og Bryne som skal i aksjon oppe i Troms.
    Vertene Tromsdalen er hjemmehørende i 2. divisjon, og er det eneste gjenværende laget fra nivå 3. Med sine 30 poeng på 22 kamper er de åtte poeng over streken når fire kamper gjenstår.
    Bryne spiller som mange vet i OBOS-ligaen, og jærbuene ligger i det samme sjiktet på tabellen som Tromsdalen. Fem kamper venter før sesongslutt, og det er sju poeng ned til nedrykkskvalik. Der ligger Skeid, som er neste motstander for Bryne i OBOS-ligaen, så det er to interessante kamper som venter for Kevin Knappens menn.
    Tromsdalen har slått Finnsnes og Alta for å komme seg til cupens 3. runde. For Brynes del er Brodd og Vidar beseiret.
    Begge lag gjør én endring hver fra forrige kamp (Tromsdalen tapte 0-2, Bryne spilte 3-3). For vertene kommer keeper Gudmund Kongshavn inn for Theodor Nilsen, mens Axel Kryger er i lagoppstillingen til Bryne på bekostning av Rogvi Baldvinsson. Kryger spilte faktisk også 3. runde i cupen for Sogndal i sommer før overgangen til rogalandsklubben!
    0'
    Vi er i gang i Tromsdalen!
    0'
    Rolig åpning. Hjemmelaget triller på egen halvdel nå.
    1'
    Vågebu drar seg innover i banen, før han slipper den, men ingen er på forsøket, og ballen går inn til Bryne-keeper Spiridonov.
    2'
    Kjempesjanse for Tromsdalen umiddelbart! Gjestene roter det litt til, og vi får dermed en god ball ut venstre. Det avsluttes på direkten, men like utenfor.
    3'
    Det bues litt på tidligere Tromsdalen-spiller Sigurd Grønli. Ble kåret til årets talent i 2. divisjon i fjor som Tromsdalen-spiller, Grønli.
    5'
    Tromsdalen-kaptein Vibe sklitakler ut til kast.
    6'
    Det lange kastet kommer, men det heades ut. Like etter får mannen med innkastet ballen, men han sleiver den langt utenfor. Håpløst skuddforsøk.
    7'
    Et Bryne-innlegg heades kontant ut fra hjemmelaget.
    9'
    Tromsdalen kan få en kjempemulighet når det kommer en liten stikker inn i boksen, men det nøles litt og Tromsdalen-spilleren ender bare opp med ballen på dødlinja, før han spiller i støtte.
    10'
    En Tromsdalen-spiller går ned i boksen, men får ingenting - og skal heller ikke ha det. Men fine tendenser i forkant. Først en nydelig og perfekt vektet ball bak Bryne-backen, før vi fikk en tunnel inne i 16-meteren.
    12'
    Slås langt ut. Tromsdalen vinner duellen på ellevemetersmerket, men ballen bare daler inn til Spiridonov, som setter perfekt i gang, men Tromsdalen får et frispark til slutt.
    13'
    Vådebu rundlurer en Bryne-spiller to ganger, men innlegget klareres.
    16'
    Det blir veldig mye klabb og babb og frem og tilbake etter et Bryne-kast, men omsider får hjemmelaget ballen ut av 16-meteren.
    19'
    Gult kort til Tromsdalen UIL
    Elias Skogvoll
    Stiller seg i veien for Dybevik, som spiller vegg med en lagkamerat.
    19'
    Bryne opprettholder trykket etter nok et langt kast, men til slutt får vi et sleivskudd fra 16-meteren.
    21'
    Tromsdalen spiller ut høyre til Vådebu, men innlegget er svakt og går inn i klypene på Spiridonov.
    21'
    Bryne kontrer, men stoppes kontant av en Tromsdalen-midtstopper rett utenfor 16-meteren.
    22'
    Er ikke det straffe, da?! Corneren heades ut på første stolpe, men i neste situasjon ser det da ut som en Bryne-spiller klakkes ned. Men dommer vinker spillet videre.
    23'
    Grønli varter opp med en akrobatisk brasse/volley fra 20 meter, men like over tverrliggeren! Dét hadde vært noe - mot gamleklubben!
    24'
    Johnsgård skyter fra 20-25 meter for Tromsdalen, men over Bryne-målet.
    26'
    Vibe får ballen ut til kast. Bryne kombinerte seg nesten gjennom, selv om ballen var i lufta inne i 16-meteren i forkant.
    28'
    Grønli får et nytt volleyforsøk, men ikke like nærme denne gangen.
    29'
    Vådebu har kjempemye rom når Tromsdalen vender ut høyre. Høyrebacken tar seg inn i 16-meteren, men følger opp med en svak, svak avslutning utenfor stanga.
    31'
    Et langt kast stusses ut til femmeter fra Bryne. Vi har fortsatt ikke hatt en avslutning på mål på TUIL Arena.
    32'
    Tromsdalen header vekk et Hatlehol-innlegg fra høyre.
    35'
    Tromsdalen får skutt via en Bryne-spiller fra kanten av 16-meteren, og det blir corner til hjemmelaget.
    36'
    Slås langt ut igjen. Til slutt får vi en avslutning fra litt skrått hold på 16-meteren. Over mål.
    37'
    Undheim og Bryne skal kaste langt igjen.
    40'
    Det blir skummelt. Den stusses, og vi får en avslutning fra sju-åtte meter, men det blokkeres tidlig.
    41'
    Heades ut.
    41'
    Nesten for Dybevik og Bryne! Han får ballen på 20 meter og avslutter på førstetouchet, men den stryker stolperota.
    42'
    Tromsdalen får omgangens største mulighet på overtid av 1. omgangen, men skuddet fra ti meter inne i 16-meteren reddes av Spiridonov. Den er stor!
    45'+1
    Heades inn til keeper fra ellevemetersmerket.
    45'+1
    45'+1
    Da er det pause i Tromsdalen. Stillingen er 0-0 halvveis, i det som har vært en relativt jevn kamp. Bryne har vært hakke hvassest, men ikke notert et skudd på mål hittil. I motsatt ende har Tromsdalen hatt to store muligheter, henholdsvis helt i starten og slutten av omgangen. Men scoring har det ikke blitt, og dermed er vi fortsatt like langt før de siste 45 minuttene.
    45'
    Mikkelsen og Tromsdalen sparker i gang 2. omgang.
    45'
    Fem Bryne-supportere har tatt den lange turen opp nord. Og de høres!
    46'
    Det spilles fint inn i banen til Grønli. Fra 17 meter skyter den tidligere Tromsdalen-spilleren, men den treffer stanga og går ut.
    47'
    Mål for Bryne!
    Tromsdalen UIL 0 - 1 Bryne
    Mål: Robert Undheim
    Målgivende: Sigurd Grønli
    Tromsdalen mister ballen midt på banen, og dét straffer seg. Grønli slår en lekker ball gjennom til Undheim, og Tromsdalen-kaptein Vibe våger ikke å gå inn foran spissen, som da, alene med keeper, setter den mellom beina på Kongshavn og i mål.
    47'
    Egerton slår en upresis ball ut venstre, og det blir femmeter til Bryne. Hvordan skal de svare på dette, vertene?
    51'
    Bryne får et nytt frispark, og dommer tar seg en liten prat med synderen.
    54'
    Altfor høy og over alle.
    54'
    Vært lite fotball de siste minuttene på TUIL Arena.
    56'
    Egerton med en nydelig vending på kanten av 16-meteren, før han tas og Tromsdalen får et frispark. Holder det gule kortet i lomma, dommer.
    57'
    Langeland legger inn, men i klypene på Kongshavn, som ikke har hatt en redning ennå. Kun målet som har vært mellom stengene fra Brynes side.
    60'
    Der kommer redningen fra Kongshavn. Grønli spiller høyre til Undheim, men skuddet fra 20 meter går ganske rett på sisteskansen.
    61'
    Tromsdalen får et frispark på 25 meter! Men jeg synes det så veldig billig ut.
    63'
    Skogvoll banker til. Det er lavt, men langt, langt utenfor.
    64'
    Nesten 2-0 til Bryne etter et kjempeangrep, hvor spillet vendes fra venstre til høyre. Grønli får til slutt avsluttet, men så å si liggende, og det blir ikke scoring for gjestene.
    65'
    Spillerbytte - Tromsdalen UIL
    Inn: Kent Malic Swaleh
    Ut: Elias Skogvoll
    65'
    Inn: Håvard Bergstedt Lysvoll
    Ut: Adrian Pedersen
    65'
    For en mulighet for Tromsdalen! Hjemmelaget opprettholder trykket etter et frispark, og Lysvoll danser litt og slår til kaptein Vibe. Han vipper gjennom til samme Lysvoll, som har tatt turen inn bak Bryne-forsvaret, men halvvolleyen stryker stanga.
    68'
    Spillerbytte - Bryne
    Inn: Rogvi Baldvinsson
    Ut: Christian Røer
    70'
    Inn: Jørgen Voilås
    Ut: Andreas Dybevik
    70'
    Inn: Vegard Aasen
    Ut: Arne Gunnes
    70'
    Vært litt dårlige bilder de siste minuttene, men nå er de tilbake.
    75'
    Laugsand holder på å knee ballen i eget mål, men den går så vidt utenfor. Fint Bryne-angrep før det.
    76'
    Kongshavn mister ballen først, men fanger den før en Bryne-spiller får tuppet inn 0-2.
    76'
    Misforståelse mellom Undheim og Voilås, og chippen fra førstnevnte går inn til keeper.
    79'
    Inn: Andreas Løvland
    Ut: Steffen Skogvang Pedersen
    79'
    Inn: Vegard Lysvoll
    Ut: Alexander Mikkelsen
    80'
    Vådebu med feil innkast for Tromsdal. Dét har ikke hjemmelaget råd til.
    81'
    Stanga igjen for Grønli etter et kjempeskudd fra distanse! Andre gang i kveld, dét. Han hadde fortjent en scoring!
    82'
    Inn: Martin Albertsen
    Ut: Isak Vådebu
    83'
    Lysvoll skyter i Bryne-blokka.
    84'
    Lysvoll går ned i bakken etter å ha mottatt et innlegg, men får ingenting av dommer, selv om Tromsdalen skriker på straffe.
    85'
    Så ligger en Bryne-spiller nede med krampe. Det pipes fra tribunen.
    85'
    Tromsdalen-kaptein Vibe med dagens høyeste ball. Klarerer den rett opp i lufta.
    86'
    Tromsdalen jakter desperat et vinnermål!
    88'
    Så får de et frispark imot, og da kan keeper Spiridonov bruke tid..
    89'
    Undheim kan og bør drepe kampen for Bryne, men avslutter over mål fra seks-sju meter. Innbytter Voilås som kjemper seg langt inn i 16-meteren til Tromsdalen i forkant.
    89'
    Spiridonov plukker en lang ball inn i boksen. Tiden tikker og går for Tromsdalen.
    90'
    Hjemmelaget ser etter kaptein Vibe i boksen, men den blir for høy og Bryne får utspill.
    90'+2
    Gult kort til Bryne
    Igor Spiridonov
    Får det gule for å drøye tid.
    90'+2
    90'+4
    Der er det over! Bryne er videre i cupen etter en tidlig scoring i 2. omgang av Robert Undheim, som altså blir kveldens eneste målscorer på TUIL Arena. Tromsdalen hadde sine muligheter, men det er alt i alt fortjent at gjestene tar seieren og tar seg videre til åttedelsfinalen, som altså først spilles til våren. Daniel Netland gratulerer Bryne med avansementet og takker for følget!