1 - 3
0-1
Wels83'
    Andreas Gruber
    Andreas Gruber (FK Austria Vienna) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    2'
    TSV Hartberg, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    FK Austria Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    FK Austria Vienna angriper, men Walter Altmann blåser for offside.
    4'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd utenfor mål, FK Austria Vienna
    9'
    Frispark for FK Austria Vienna på egen banehalvdel.
    12'
    Dominik Fitz (FK Austria Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Profertil Arena Hartberg.
    14'
    Frispark for TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    14'
    TSV Hartberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til TSV Hartberg.
    18'
    Hjørnespark til TSV Hartberg
    21'
    Maximilian Entrup
    Sjanse til TSV Hartberg! Maximilian Entrup er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    FK Austria Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Skudd utenfor mål, TSV Hartberg
    25'
    TSV Hartberg fosser fremover, men Walter Altmann blåser for offside på Profertil Arena Hartberg.
    31'
    I Hartberg slår Dominik Fitz en corner fra venstre.
    32'
    Kan FK Austria Vienna utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    Dominik Fitz (FK Austria Vienna) slår en corner fra venstre side på Profertil Arena Hartberg.
    35'
    Skudd på mål, FK Austria Vienna
    35'
    35'
    Dominik Fitz (FK Austria Vienna) løfter inn en corner fra høyre på Profertil Arena Hartberg.
    36'
    Spillerbytte - FK Austria Vienna
    Inn: Moritz Wels
    Ut: Andreas Gruber
    Christian Wegleitner (FK Austria Vienna) gjør sitt første bytte for dagen. Moritz Wels erstatter Andreas Gruber.
    38'
    I Hartberg slår Dominik Fitz en corner fra høyre.
    39'
    Mål for FK Austria Vienna!
    TSV Hartberg 0 - 1 FK Austria Vienna
    Mål: James Holland
    I Hartberg tar FK Austria Vienna ledelsen 0-1 etter et mål av James Holland.
    39'
    Walter Altmann tildeler TSV Hartberg en corner. Tobias Kainz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    43'
    44'
    45'+1
    45'+2
    Inn: Alexander Schmidt
    Ut: Fisnik Asllani
    Fisnik Asllani (FK Austria Vienna) erstattes av Alexander Schmidt.
    46'
    48'
    49'
    Manuel Pfeifer
    TSV Hartberg angriper i Hartberg. Manuel Pfeifer fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    51'
    Frispark til FK Austria Vienna på halvdelen til TSV Hartberg.
    52'
    52'
    I Hartberg slår Tobias Kainz en corner fra høyre.
    54'
    54'
    I Hartberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Gult kort til TSV Hartberg
    Dominik Prokop
    Dominik Prokop (TSV Hartberg) mottar sitt første gule kort for dagen på Profertil Arena Hartberg.
    56'
    Tobias Kainz (TSV Hartberg) løfter inn en corner fra høyre på Profertil Arena Hartberg.
    58'
    Dominik Prokop skyter i stolpen! Nære på for TSV Hartberg.
    59'
    Spillerbytte - TSV Hartberg
    Inn: Ruben Providence
    Ut: Dominik Prokop
    TSV Hartberg gjør sitt første bytte. Dominik Prokop erstattes av Ruben Providence.
    60'
    FK Austria Vienna angriper i Hartberg, men blir avblåst for offside.
    61'
    64'
    64'
    64'
    Inn: Marvin Potzmann
    Ut: Manfred Fischer
    FK Austria Vienna bytter ut Manfred Fischer med Marvin Potzmann. Dette er det tredje byttet som Christian Wegleitner gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Frans Kratzig
    Ut: Hakim Guenouche
    Bytte for FK Austria Vienna. Frans Kratzig kommer inn for Hakim Guenouche på Profertil Arena Hartberg.
    67'
    Frisparket tildelt TSV Hartberg er farlig nær FK Austria Viennas målområde.
    68'
    Frispark FK Austria Vienna.
    71'
    Dominik Fitz (FK Austria Vienna) slår en corner fra høyre side på Profertil Arena Hartberg.
    75'
    Raphael Sallinger
    Raphael Sallinger (TSV Hartberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    Inn: Ousmane Diakite
    Ut: Ibane Bowat
    Markus Schopp gjør dagens andre bytte i Hartberg, når han tar ut Ibane Bowat og setter inn Ousmane Diakite.
    77'
    Inn: Maximilian Fillafer
    Ut: Dominik Frieser
    Bytte for TSV Hartberg. Maximilian Fillafer kommer inn for Dominik Frieser på Profertil Arena Hartberg.
    78'
    Gult kort til FK Austria Vienna
    Dominik Fitz
    Dommer Walter Altmann viser Dominik Fitz (FK Austria Vienna) det gule kortet.
    79'
    80'
    Moritz Wels
    Dommer Walter Altmann gir Moritz Wels (FK Austria Vienna) et gult kort.
    80'
    Andre gule kort til FK Austria Vienna
    Moritz Wels
    Utvisning! Moritz Wels (FK Austria Vienna) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    83'
    I Hartberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Christian Fruchtl
    Christian Fruchtl (FK Austria Vienna) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Inn: Thomas Rotter
    Ut: Tobias Kainz
    Markus Schopp gjør dagens fjerde bytte i Hartberg, når han tar ut Tobias Kainz og setter inn Thomas Rotter.
    86'
    Skudd på mål, TSV Hartberg
    87'
    87'
    88'
    88'
    Inn: Luca Pazourek
    Ut: Dominik Fitz
    FK Austria Vienna bytter ut Dominik Fitz med Luca Pazourek.
    90'+1
    Walter Altmann signaliserer et frispark til FK Austria Vienna på egen banehalvdel.