Tuzlaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Matej Pucko ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    15'
    Dommer Bahattin Simsek venter med å sette i gang spillet fordi Soner Gonul ligger nede.
    15'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Keciorengucu på egen banehalvdel.
    16'
    Tuzlaspor slipper å klare seg uten Matej Pucko som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    16'
    Soner Gonul ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    16'
    Frispark til Tuzlaspor på halvdelen til Keciorengucu.
    17'
    Skudd utenfor mål, Tuzlaspor
    20'
    Gokcan Kaya (Tuzlaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tuzla Belediyesi Stadi.
    20'
    Spillet på Tuzla Belediyesi Stadi er stoppet midlertidig fordi Mert Kula ligger nede.
    20'
    Gokcan Kaya er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Mert Kula kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Tuzla Belediyesi Stadi.
    23'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Abdulkadir Korkut får behandling for en skade på banen.
    24'
    Keciorengucu slipper å klare seg uten Abdulkadir Korkut som kommer tilbake på banen igjen.
    25'
    Bahattin Simsek tildeler Keciorengucu en corner. Burak Aydin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Soner Gonul
    Keciorengucu angriper i Istanbul. Soner Gonul avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    Tuzlaspor, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Baris Alper Yilmaz (Keciorengucu) løfter inn en corner fra venstre på Tuzla Belediyesi Stadi.
    27'
    27'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Tuzlaspor.
    28'
    Tarik Tekdal
    Tarik Tekdal (Tuzlaspor) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    29'
    Ankara Keciorengucu, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    30'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Keciorengucu.
    31'
    Tarik Tekdal vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    34'
    Tarik Tekdal er tilbake i kampen igjen.
    35'
    Ugur Utlu (Keciorengucu) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tuzla Belediyesi Stadi.
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Tarik Tekdal får behandling for en skade på banen.
    36'
    37'
    Tarik Tekdal er på beina igjen og fortsetter kampen på Tuzla Belediyesi Stadi.
    37'
    Ugur Utlu er tilbake på banen igjen.
    37'
    38'
    Gult kort til Tuzlaspor
    Arif Morkaya
    Arif Morkaya (Tuzlaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Muhammed Birkan Tetik
    Dommeren gir Muhammed Birkan Tetik (Keciorengucu) et gult kort.
    39'
    Erdem Ozgenc (Tuzlaspor) slår en corner fra høyre side på Tuzla Belediyesi Stadi.
    40'
    Dommer Bahattin Simsek ser at linjemannen løfter flagget, og Keciorengucus Abdulkadir Korkut blåses av for offside.
    44'
    Mål for Tuzlaspor!
    Tuzlaspor 1 - 0 Ankara Keciorengucu
    Mål: Thuram
    Målgivende: Gokcan Kaya
    Mål! Rogerio Conceicao do Rosario gir Tuzlaspor ledelsen 1-0 i Istanbul. Gokcan Kaya sto for den målgivende pasningen.
    45'
    45'+1
    Aias Aosman
    Aias Aosman (Tuzlaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Hjørnespark til Ankara Keciorengucu
    45'+2
    Frispark til Keciorengucu på halvdelen til Tuzlaspor.
    45'+4
    Matej Pucko
    Matej Pucko (Tuzlaspor) avanserer forover på Tuzla Belediyesi Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    47'
    48'
    Frispark for Keciorengucu på egen banehalvdel.
    49'
    49'
    50'
    51'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Erdem Ozgenc (Tuzlaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Dommer Bahattin Simsek venter med å sette i gang spillet fordi Ahmet Yazar ligger nede.
    53'
    Tuzlaspor slipper å klare seg uten Erdem Ozgenc som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    Ahmet Yazar er tilbake i kampen igjen.
    54'
    56'
    Frispark i en god posisjon for Keciorengucu!
    56'
    Suleyman Olgun (Keciorengucu) header utenfor.
    57'
    Arb Manaj
    Keciorengucu angriper. Arb Manaj får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    60'
    61'
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Vedat Bora
    Ut: Aias Aosman
    Bytte for Tuzlaspor. Vedat Bora kommer inn for Aias Aosman på Tuzla Belediyesi Stadi.
    61'
    Spillerbytte - Ankara Keciorengucu
    Inn: Joe Dodoo
    Ut: Cem Ekinci
    Keciorengucu gjør sitt første bytte. Cem Ekinci erstattes av Joe Dodoo.
    62'
    Skudd på mål, Tuzlaspor
    62'
    62'
    Joe Dodoo
    Sjanse i Istanbul! Joe Dodoo (Keciorengucu) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Joe Dodoo
    Keciorengucu avanserer forover i Istanbul. Joe Dodoo avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Abdulkadir Korkut (Keciorengucu) løfter inn en corner fra høyre på Tuzla Belediyesi Stadi.
    66'
    Inn: Irfan Akgun
    Ut: Ugur Utlu
    Ilker  Puren (Keciorengucu) gjør sitt andre bytte for dagen. Irfan Akgun erstatter Ugur Utlu.
    67'
    Erdem Ozgenc ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    71'
    72'
    73'
    Erdem Ozgenc er tilbake på banen igjen.
    74'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    75'
    Bahattin Simsek tildeler Tuzlaspor en corner. Erdem Ozgenc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    78'
    I Istanbul slår Abdulkadir Korkut en corner fra høyre.
    79'
    81'
    Spillet på Tuzla Belediyesi Stadi er stoppet midlertidig fordi Ahmet Yazar ligger nede.
    81'
    Inn: Onat Kutay Kurt
    Ut: Ahmet Yazar
    Taner Taskin (Tuzlaspor) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Onat Kutay Kurt erstatter Ahmet Yazar som sannsynligvis er skadet.
    83'
    83'
    84'
    84'
    Tuzlaspor fosser fremover, men Bahattin Simsek blåser for offside på Tuzla Belediyesi Stadi.
    84'
    85'
    87'
    88'
    Vedat Bora
    Vedat Bora (Tuzlaspor) pådrar seg et gult kort.
    88'
    88'
    Baris Yilmaz
    Dommeren gir Baris Alper Yilmaz (Keciorengucu) et gult kort.
    88'
    Dommer Bahattin Simsek venter med å sette i gang spillet fordi Vedat Bora ligger nede.
    89'
    Vedat Bora er på beina igjen og fortsetter kampen.
    89'
    Tuzlaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'
    90'+1
    Inn: Samet Asatekin
    Ut: Matej Pucko
    Matej Pucko (Tuzlaspor) erstattes av Samet Asatekin.
    90'+2
    90'+3
    Offside! Onat Kutay Kurt (Tuzlaspor) er alene igjennom, men dommer Bahattin Simsek ser at linjemannen er oppe med flagget.