1-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Twente blir avblåst for offside
    Tom Boere
    Offside! Tom Boere blir vinket av og FC Twente Enschede må dermed bygge opp et nytt angrep.
    3'
    Twente, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Skudd på mål, Twente
    Adnane Tighadouini
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Adnane Tighadouini avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    7'
    Adam Maher
    FC Twente Enschede angriper. Adam Maher får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Offside! Adnane Tighadouini (FC Twente Enschede) er alene igjennom, men dommer Paulus Van Boekel ser at linjemannen er oppe med flagget.
    7'
    Twente får tildelt et hjørnespark
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Twente Enschede) slår en corner fra Høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    9'
    Skudd utenfor mål, Twente
    Thomas Lam
    I Enschede header Thomas Lam (FC Twente Enschede) mot mål, men ballen går utenfor.
    9'
    Twente får tildelt et frispark
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Haris Vučkić
    FC Twente Enschede avanserer forover i Enschede. Haris Vučkić avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på sin egen banehalvdel.
    15'
    Adam Maher
    I Enschede slår Adam Maher en corner fra Venstre.
    16'
    Sparta Rotterdam får tildelt et frispark
    Frispark for Sparta Rotterdam på sin egen banehalvdel.
    16'
    Frispark FC Twente Enschede.
    19'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    Paco van Moorsel
    Paco van Moorsel (Sparta Rotterdam) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    21'
    Fredrik Jensen
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Fredrik Jensen avslutter utenfor.
    24'
    24'
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra Venstre på Grolsch Veste Stadium.
    25'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for FC Twente Enschede nær 16-meteren.
    26'
    Adam Maher
    Paulus Van Boekel tildeler FC Twente Enschede en corner. Adam Maher sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    27'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Kenny Dougall
    Kenneth Dougall (Sparta Rotterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til FC Twente Enschede.
    28'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på sin egen banehalvdel.
    29'
    FC Twente Enschede må være på vakt når de forvsarerr et farlig frispark fra FC Twente Enschede.
    30'
    Sander Fischer
    Sander Fischer (Sparta Rotterdam) får et gult kort av dommer Paulus Van Boekel.
    30'
    Cristian Cuevas
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Cristian Cuevas fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Adam Maher
    39'
    41'
    Adam Maher
    Målsjanse til FC Twente Enschede! Adam Maher treffer mål, men keeper redder.
    41'
    Sparta Rotterdam blir avblåst for offside
    Fred Friday
    Sparta Rotterdamets Fred Friday blåses av for offside på Grolsch Veste Stadium.
    43'
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra Høyre på Grolsch Veste Stadium.
    44'
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Twente Enschede) slår en corner fra Venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    45'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Michiel Kramer
    Ut: Loris Brogno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Michiel Kramer, mens Loris Brogno tar plass på benken.
    46'
    Inn: Sherel Floranus
    Ut: Dabney dos Santos
    Dabney dos Santos (Sparta Rotterdam) erstattes av Sherel Floranus.
    46'
    Adam Maher
    Paulus Van Boekel tildeler FC Twente Enschede en corner. Adam Maher sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    48'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Twente Enschede like utenfor FC Twente Enschede-området.
    48'
    Adam Maher
    49'
    Adam Maher
    52'
    56'
    Sjanse til FC Twente Enschede! Adnane Tighadouini er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Twente 0 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Fred Friday
    Målgivende: Michiel Kramer
    Mål! Sparta Rotterdam tar ledelsen 0-1 ved Fred Friday. Michiel Kramer var nest sist på ballen.
    62'
    Spillerbytte - Twente
    Inn: Danny Holla
    Ut: Adnane Tighadouini
    FC Twente Enschede bytter ut Adnane Tighadouini med Danny Holla.
    63'
    64'
    Frispark for FC Twente Enschede på sin egen banehalvdel.
    65'
    65'
    Frispark i en god posisjon for FC Twente Enschede!
    67'
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Inn: Michael Madionis Mateo Maria
    Ut: Cristian Cuevas
    Gertjan Verbeek gjør dagens andre bytte i Enschede, når han tar ut Cristian Cuevas og setter inn Michael Maria.
    68'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt Sparta Rotterdamet.
    69'
    72'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    73'
    Richard Olav Jensen
    FC Twente Enschede fosser forover og Richard Jensen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    Paco van Moorsel vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Paco van Moorsel er på beina igjen og fortsetter kampen på Grolsch Veste Stadium.
    75'
    76'
    Inn: Jos Hooiveld
    Ut: Fredrik Jensen
    Gertjan Verbeek (FC Twente Enschede) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jos Hooiveld erstatter Fredrik Jensen.
    78'
    Kan FC Twente Enschede kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    78'
    Dommer Paulus Van Boekel venter med å sette i gang spillet fordi Julian Chabot ligger nede.
    79'
    Julian Chabot er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    Haris Vučkić (FC Twente Enschede) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    82'
    83'
    Inn: Bart Vriends
    Ut: Julian Chabot
    Dick Advocaat (Sparta Rotterdam) tar ut Julian Chabot som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Bart Vriends.
    84'
    Adam Maher
    85'
    Mål for Twente!
    Twente 1 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Haris Vučkić
    Haris Vučkić scorer og utligner dermed til 1-1.
    85'
    Tom Boere
    Tom Boere (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    87'
    Sparta Rotterdam får tildelt et hjørnespark
    Ryan Sanusi
    Ryan Sanusi (Sparta Rotterdam) løfter inn en corner fra Høyre på Grolsch Veste Stadium.