Tyskland etablerer seg inne på Italias halvdel. Özil slår nå inn fra venstre, men italienerne stanger unna.
    Joachim Löw vil ikke være noe dårligere enn Conte. Er aktiv inne i teknisk sone helt fra start av her.
    Ser ut til at Tyskland spiller med tre mann bak. Det byr ikke på store problemer for Italia, som ligger presser frem et brudd nå.
    Og kort tid senere blir det corner for de blåkledde.
    4'
    Det blir et lavt innlegg. Klareringen treffer Sturaro, som skyter svakt fra distanse. Utspill fra Neuer.
    5'
    Hjørnespark
    Giaccherini løper i bakrom og får kontroll på pasningen. Han vender lynraskt, skyter via Boateng og skaffer Italia nok en corner.
    5'
    Den får ikke Italia mye ut av og Tyskland overtar.
    6'
    Kimmich spilles fri ute på Tysklands venstreside og forsøker å tre Khedira gjennom. Det går dårlig. Som de fleste tyske angrep denne kampen: Det blir for upresist på siste tredjedel og ballen triller ut over dødlinja.
    9'
    Hjørnespark
    Tyskland får deres første corner denne kampen. Özil skal slå inn.
    9'
    Corneren blir det ingenting ut av. Ettertrykket er godt, men italienerne forsvarer seg enda bedre.
    11'
    Hummels slår en nydelig crosser mot Kimmich. Han møter De Sciglio én mot én og italieneren er seig å runde. Kimmich kommer aldri forbi og Italias vingback får til og med frispark.
    13'
    Khedira signaliserer at han må bytte - uvisst av hvilken grunn. Ser ut til at Schweinsteiger gjør seg klar.
    14'
    Skudd på mål, Italia
    Florenzi drar seg inn i banen fra høyre, men avslutningen er svak. Neuer har ingen problemer med å redde der.
    15'
    Spillerbytte - Tyskland
    Inn: Bastian Schweinsteiger
    Ut: Sami Khedira
    Ikke bra for Löw at han må gjøre et av tre bytter så tidlig.
    16'
    Igjen viser en av Tysklands forsvarssjefer frem pasningsfoten. Hummels finner Gomez i bakrom, men kraftspissen er et lite tidel for sent ute og får aldri satt Buffon skikkelig på prøve.
    21'
    Vanvittig taktisk kamp dette. Ingen av lagene slipper til motstanderen i farlige posisjoner og er lite interessert i å sende mange folk i angrep.
    22'
    Sturaro klipper ned Kroos sentralt i banen. Får tilsnakk av dommer.
    25'
    Hummels med et meget presist innlegg. Han treffer - som vanlig - en lagkamerat. Denne gangen er det Schweinsteiger som blir servert i feltet på bare seks meters hold. Innbytterens heading går i mål, men dommeren blåser for dytt i ryggen på en italiener.
    28'
    Der åpner det seg opp i det tyske forsvaret. Kimmich gjør en feil i mottaket og plutselig er De Sciglio fri til venstre. Han har god tid til å prikke et innlegg, men slår likevel mot første stolpe. Der kommer Boateng i full fart og avverger hele situasjonen.
    32'
    Igjen sliter Kimmich med å passere De Sciglio. Italieneren høster applaus fra tribunen for sitt oppofrende forsvarsspill.
    34'
    Neuer tar stor risiko som bakerste mann. Nå er en av Italias spisser faktisk faretruende nære å bryte pasningen hans. Tysklands keeper slipper med skrekken ved denne anledningen.
    36'
    Hector stormer nedover venstresiden. Innlegget går via en italiensk fot og skifter retning. Litt ekkelt for Buffon, som likevel får kontroll over ballen til slutt.
    37'
    Kimmich finner for en gangs skyld Gomez inne i feltet. Tyskland-spissen slår alle i lufta, men headingen er svak og havner noen meter til side for mål.
    41'
    Stor sjanse! Hummels kriger til seg ballen til venstre. Han finner Hector, som igjen spiller til Kroos på 16 meter. Midtbanegeneralen skyter på førsteberøringen, men det er upresist. Etter litt frem og tilbake havner ballen hos Müller, som fyrer av fra ti meter. Buffon er med på notene og redder der!
    44'
    Så skjer det ting i andre enden. Giaccherini slår inn fra venstre. Der kommer Sturaro i stor fart og skyter fra kort hold. Bare en meget god blokkering fra Boateng hindrer Italia-ledelse!
    45'
    Hjørnespark
    Corner for Tyskland nå.
    45'
    Innlegget stanges kontant vekk fra Sturaro. Svakt slått fra cornerflagget.
    45'+1
    45'+2
    46'
    Italia åpner omgangen med en langpasning og stor aggresivitet i gjenvinningen. Til slutt blir det en litt for tøff takling og de blåkledde pådrar seg et frispark inne på Tysklands halvdel.
    47'
    Kroos kommer til innlegg, men Chiellini er iskald inne i eget felt og bryster ballen i nevene på Buffon.
    50'
    Etter noen intense minutter har kampen falt tilbake i samme spor som i den første. Begge lag er ekstremt gjerrige og det går tregt når de velger å få fremover.
    52'
    Hjørnespark
    Kimmich kommer til innlegg fra høyre. Barzagli klarerer til tysk corner.
    53'
    Nok en gang blir en dødball totalt ufarlig. Bør utnyttes mye bedre.
    53'
    Kjempesjanse for Tyskland! Gomez tar ned en gjennombruddspasning og til slutt havner ballen hos Müller. Han fyrer av fra 16 meter og ballen har retning mot mål. I siste liten kommer Florenzi inn på streken ved siden av en utspilt Buffon og med et akrobatisk spark får han klarert!
    55'
    Gult kort til Italia
    Stefano Sturaro
    Lager frispark og får gult for reaksjonen i etterkant.
    57'
    Mattia De Sciglio
    58'
    Frispark for Tyskland i brukbar innleggsposisjon. Ser ut til at Özil eller Kroos skal slå inn.
    58'
    Det blir i stedet Boateng som løfter ballen inn i feltet. Italienerne stanger kontant unna.
    58'
    Marco Parolo
    Der får Italia sitt tredje gule på bare to minutter. Parolo får sitt for å sparke Gomez i ryggen. Helt riktig av dommeren.
    60'
    Hector slår inn. Di Sciglio har ingen problemer med å måke ballen fra farlig sone.
    62'
    Der kommer Italia til en avslutning. Eder legger igjen til Parolo, men skuddet er svakt. Går noen meter utenfor.
    63'
    Mål for Tyskland!
    Tyskland 1 - 0 Italia
    Mål: Mesut Ozil
    Der sitter den endelig. Man kan trygt si denne kampen trengte en scoring. Neuer slår langt og etter hvert er det Gomez som får med seg ballen til venstre. Han slår Hector gjennom på en såkalt underlap. Hector finner Özil inne i feltet og Arsenal-spilleren setter ballen sikkert i hjørnet!
    65'
    Hva gjør italienerne nå? Det er det store spørsmålet. Hele kampen har de ligget lavt og satset på kontringer. Nå er de nødt til å flytte seg høyere i banen.
    68'
    Feberredning av Buffon! Veteranen hindrer Gomez, som på lekkert vis er spilt gjennom av Özil, på bare noen meters hold! Der kunne mye vært avgjort.
    69'
    Gomez setter seg ned på gressmatta. Ser ut til at han er skadet.
    71'
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Mario Gomez
    72'
    Stor Italia-sjanse! Det er Pelle som møter et innlegg på fem-seks meter. Han banker til, men avslutningen går like til side for Neuers mål!
    75'
    Hjørnespark
    Pellè får maksimalt ut av en langpasning. Tvinger frem et hjørnespark i løpsduell med Boateng.
    77'
    Det første forsøket blir det ingenting ut av, men Italia får en ny innleggsmulighet. Da blir det rett og slett straffe. For Boateng handser inne i eget felt!
    77'
    Italia scorer på straffe!
    Tyskland 1 - 1 Italia
    Mål: Leonardo Bonucci
    Neuer velger riktig side, men straffen er for godt plassert. Det er rett og slett en meget god straffe.
    78'
    Ny bra Italia-mulighet! Kontringen ender hos Pellè, som skyter via en tysker og til corner.
    82'
    Müller klarerer Florenzis corner. Tyskland overtar.
    82'
    Det har åpnet seg mer og mer nå som dette drar seg mot slutten. Det betyr at Italia har kommet mer med, klarer å være mer farlig i etablert angrep og ikke bare på kontringer.
    85'
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Matteo Darmian
    Ut: Alessandro Florenzi
    87'
    Fint spill av Italia. Ballen går fra høyre til Di Sciglio på venstre. Han drar seg inn i banen og skyter knallhardt mot nærmeste hjørne. Neuer har nok kontroll der, og ser ballen gå like utenfor!
    90'
    Gult kort til Tyskland
    Mats Hummels
    Hummels mister i så fall en semifinale om Tyskland skulle gå videre.
    90'+1
    Tre minutter er lagt til denne omgangen.
    90'+1
    Tyskland med et visst trykk på Italia i kampens siste minutter. Chiellini stanger unna alt som er av innlegg. Råsterkt stopperspill!
    90'+3
    90'+3
    1. ekstraomgang
    91'
    Conte sier noen kloke ord til keeper Buffon før dommeren setter i gang første ekstraomgang. Spennende å se hva som er Italias slagplan nå.
    92'
    Kimmich med innlegg mot Müller. Men det er Chiellini som er først på ballen. Med tyskeren for sent ute blir det også frispark for Italia.
    94'
    Schweinsteiger er altfor sent ute mot Sturaro. Frispark til Italia igjen. De bruker naturligvis god tid ved alle faste situasjoner.
    96'
    Pellè og Eder har kombinert fint sammen på topp hele kampen, men mangler mye på sistepasningen. Igjen er det tilløp til bra spill. Igjen blir det stoppet når det nærmer seg mål.
    97'
    Tyskland med frispark. Draxler dytter Bonucci inne i feltet og pådrar seg frispark. Totalt unødvendig.
    98'
    Müller får en gratismulighet fra 20 meter. Det er ikke noe dumt forsøk, men Chiellini blokkerer. Corner for Tyskland.
    101'
    Det første forsøket blir det ingenting ut av, men tyskerne får en ny sjanse, denne gangen fra venstre.
    102'
    Skudd på mål, Tyskland
    Nok en corner som Tyskland utnytter svakt. Nå er det Boateng som til slutt skyter. Buffon ser avslutningen trille utenfor.
    103'
    Emanuele Giaccherini
    Giaccherini handser etter å ha mistet ballen. Soleklart gult, når dommeren velger å ikke gi ham frispark. Kampleder Kassai har delt ut fem gule kort til italienerne denne kampen.
    103'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    106'
    Der er Tyskland nære! Darmain klarer ikke klarere et innlegg fra Schweinsteiger skikkelig og Draxler skyter. Det er ingen god avslutning og ballen går over mål.
    108'
    Inn: Lorenzo Insigne
    Ut: Eder
    108'
    Ny god Tyskland-mulighet. Denne gang på kontring. Den siste pasningen fra Draxler til Müller er imidlertid for hard og angrepet ebber ut i ingenting.
    109'
    Hvis man skal bedømme utifra angrepsvilligheten er det Tyskland som åpenbart ønsker straffekonkurranse minst. Italienerne er slitne og er egentlig ikke i nærheten av å skape noe selv.
    112'
    Bastian Schweinsteiger
    Schweinsteiger har faktisk passert Sturaro idet han slenger ut en arm i ansiktet på italieneren. Det blir frispark til Italia og kort på midtbanespilleren.
    113'
    Insigne og Italia på farta nå. Innbytteren spilles gjennom, men avslutningen fra spiss vinkel går rett på Neuer.
    115'
    Frispark for tyskerne i brukbar innleggsposisjon. Kroos skal slå inn.
    116'
    Parolo stanger vekk det innlegget.
    117'
    Tyskland med noen fine kombinasjoner i og rundt Italias 16-meter. Det ropes til slutt på hands inne i feltet, men dommeren lar seg ikke lure.
    119'
    Özil skyter fra distanse. Ingen problemer for Buffon å plukke den.
    119'
    Inn: Simone Zaza
    Ut: Giorgio Chiellini
    Conte gjør sitt siste bytte til det som ser ut til å bli straffesparkkonkurranse.
    120'+1
    120'+1
    Straffesparkkonkurranse
    121'
    Dette blir høydramatisk. To av Europas beste burvoktere skal i aksjon. Italia tar første straffe.
    121'
    Tyskland 0 - 1 Italia
    Mål: Lorenzo Insigne
    Bra satt av italieneren. Neuer velger feil side.
    121'
    Tyskland scorer på straffe!
    Mål: Toni Kroos
    Real Madrid-spilleren er sikker han også.
    121'
    Innbytter Zaza bommer! For et merkelig tilløp. Når han skyter blåser han baller langt over mål!
    121'
    Tyskland 1 - 2 Italia
    Mål: Andrea Barzagli
    Forsvarsspilleren setter ballen midt i mål. Neuer går for tidlig og er sjanseløs.
    121'
    Tyskland 2 - 2 Italia
    Draxler er sikker. Sender Buffon en vei og ballen den andre.
    121'
    Bonucci bommer! Da er det klart for Schweinsteiger.
    121'
    Tyskland 2 - 3 Italia
    Mål: Emanuele Giaccherini
    Der satt den endelig for Italia. Han også setter ballen midt i mål.
    121'
    Tyskland 3 - 3 Italia
    Mål: Mats Hummels
    Stopperen setter ballen i keeperhøyde. Buffon er etter den, men klarer ikke redde.