2-1

Den første omgangen er sparket i gang.
    Skudd på mål, Peru
    Raul Ruidiaz
    Målsjanse på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena! Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    Peru, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Skudd på mål, Tyskland
    Marco Reus
    Marco Reus (Tyskland) avanserer forover på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    Tyskland, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Tyskland får tildelt et hjørnespark
    Toni Kroos
    Toni Kroos (Tyskland) slår en corner fra høyre side på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.
    3'
    Peru får tildelt et hjørnespark
    Yoshimar Yotun
    Yoshimar Yotun (Peru) løfter inn en corner fra venstre på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.
    10'
    Toni Kroos
    Robert Schorgenhofer tildeler Tyskland en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Toni Kroos
    I Sinsheim slår Toni Kroos en corner fra høyre.
    13'
    13'
    Matthias Ginter
    I Sinsheim får Matthias Ginter (Tyskland) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    13'
    Toni Kroos
    Toni Kroos (Tyskland) slår en corner fra venstre side på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.
    15'
    Peru får tildelt et frispark
    Peru tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Skudd utenfor mål, Tyskland
    Marco Reus
    Sjanse! Tyskland avanserer forover, men Marco Reus avslutter utenfor.
    20'
    Mål for Peru!
    Tyskland 0 - 1 Peru
    Mål: Luis Advincula
    Målgivende: Christian Cueva
    Mål! Peru tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Luis Advincula på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena. Christian Cueva sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Mål for Tyskland!
    Tyskland 1 - 1 Peru
    Mål: Julian Brandt
    Målgivende: Toni Kroos
    Julian Brandt utligner til 1-1 på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena. Det er en fin assist fra Toni Kroos.
    25'
    Tyskland blir avblåst for offside
    Timo Werner
    Tyskland angriper i Sinsheim, men blir avblåst for offside.
    34'
    Timo Werner
    Sjanse til Tyskland! Timo Werner er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    Peru blir avblåst for offside
    Peru fosser fremover, men Robert Schorgenhofer blåser for offside på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.
    37'
    Ilkay Gündogan
    Tyskland fosser forover og Ilkay Gundogan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Toni Kroos
    Toni Kroos (Tyskland) løfter inn en corner fra venstre på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.
    39'
    Robert Schorgenhofer signaliserer et frispark til Peru på egen banehalvdel.
    40'
    Peru angriper i Sinsheim. Yoshimar Yotun avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    I Sinsheim slår Yoshimar Yotun en corner fra venstre.
    43'
    En av Perus spillere blir avblåst for offside på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.
    43'
    Tyskland får tildelt et frispark
    Peru må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tyskland.
    45'
    Spillerbytte - Tyskland
    Inn: Antonio Rüdiger
    Ut: Jerome Boateng
    Tyskland bytter ut Jerome Boateng med Antonio Rudiger. Dette er det første byttet som Joachim Löw gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Marco Reus
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tyskland. Inn kommer Julian Draxler, mens Marco Reus tar plass på benken.
    46'
    Tyskland angriper, men Robert Schorgenhofer blåser for offside.
    47'
    Joshua Kimmich vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    49'
    Skudd utenfor mål, Peru
    Peru angriper, men avslutningen til Raul Ruidiaz går utenfor.
    49'
    Tyskland slipper å klare seg uten Joshua Kimmich som kommer tilbake på banen i Sinsheim.
    50'
    Julian Draxler
    Tyskland fosser fremover, men Julian Draxler går rett i offsidefella.
    52'
    Christian Cueva
    Robert Schorgenhofer tildeler Peru en corner. Christian Cueva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Flores Edison
    Peru avanserer forover og Flores Edison kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    54'
    54'
    Robert Schorgenhofer signaliserer et frispark til Peru.
    54'
    Kan Peru kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    55'
    Timo Werner
    Timo Werner (Tyskland) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Christian Cueva (Peru) slår en corner fra venstre side på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.
    57'
    Jefferson Farfan
    Målsjanse! Jefferson Farfan (Peru) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Sjanse i Sinsheim! Raul Ruidiaz (Peru) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    Spillet på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena er stoppet midlertidig fordi Flores Edison ligger nede.
    66'
    Spillerbytte - Peru
    Inn: Marcos Lopez
    Ut: Flores Edison
    Peru bytter ut Flores Edison som ikke ser ut til å kunne fortsette. Ricardo Gareca blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Marcos Lopez.
    67'
    Inn: Nils Petersen
    Ut: Julian Brandt
    Joachim Löw (Tyskland) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nils Petersen erstatter Julian Brandt.
    70'
    Inn: Thilo Kehrer
    Ut: Matthias Ginter
    Bytte for Tyskland. Thilo Kehrer kommer inn for Matthias Ginter på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.
    72'
    I Sinsheim har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Gult kort til Peru
    Luis Advincula
    Luis Advincula (Peru) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Nils Petersen
    Tyskland avanserer forover i Sinsheim. Nils Petersen avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Luis Advincula (Peru) vrir seg av smerte i gresset.
    75'
    Inn: Horacio Calcaterra
    Ut: Yoshimar Yotun
    Yoshimar Yotun (Peru) erstattes av Horacio Calcaterra.
    76'
    Luis Advincula er tilbake på banen igjen.
    77'
    Frispark til Peru på halvdelen til Tyskland.
    77'
    Frispark Tyskland.
    78'
    Tyskland er på skuddhold på dette frisparket.
    80'
    Julian Draxler ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    Tyskland slipper å klare seg uten Julian Draxler som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    Toni Kroos
    Robert Schorgenhofer tildeler Tyskland en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Tyskland angriper i Sinsheim. Julian Draxler fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Frispark for Tyskland på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Ilkay Gündogan
    Joachim Löw gjør dagens femte bytte i Sinsheim, når han tar ut Ilkay Gundogan og setter inn Thomas Muller.
    84'
    Tyskland 2 - 1 Peru
    Mål: Nico Schulz
    Målgivende: Nils Petersen
    Tyskland leder 2-1 etter en scoring av Nico Schulz. Flott spill fra Nils Petersen før målet.
    85'
    Inn: Sergio Pena
    Ut: Raul Ruidiaz
    Peru gjør sitt tredje bytte. Raul Ruidiaz erstattes av Sergio Pena.
    86'
    Tyskland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Timo Werner
    Tyskland angriper, men avslutningen til Timo Werner går utenfor.
    87'
    Julian Draxler (Tyskland) løfter inn en corner fra venstre på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena.