1-0
1-1
Milla37' (Str.)
    Den første omgangen er nå i gang.
    Gorka Sagues Oscoz signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til UD Almería.
    6'
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    7'
    Mål for UD Almería!
    UD Almería 1 - 0 Tenerife CD
    Mål: Darwin Nunez
    Målgivende: Jose Carlos Lazo
    Mål! UD Almería tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Darwin Nunez på Estadio del Mediterráneo. Det er en fin assist fra Jose Carlos Lazo.
    7'
    Daniel Lasure
    Daniel Lasure (Tenerife CD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Corpas
    UD Almería fosser forover og Jose Corpas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    25'
    I Almeria har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Gult kort til UD Almería
    César De La Hoz
    Cesar de la Hoz (UD Almería) pådrar seg et gult kort.
    28'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Jose Carlos Lazo
    UD Almería avanserer forover i Almeria. Jose Carlos Lazo avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Tenerife CD fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    34'
    Gorka Sagues Oscoz tildeler Tenerife CD en corner. Luis Milla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Tenerife CD...
    36'
    Fran Villalba
    Dommeren gir Fran Villalba (UD Almería) et gult kort.
    36'
    Tenerife CD scorer på straffe!
    UD Almería 1 - 1 Tenerife CD
    Mål: Luis Milla
    Luis Milla banker inn et straffespark på Estadio del Mediterráneo og utligner dermed til 1-1 for Tenerife CD.
    37'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Ivan Martos
    Ut: Jonathan
    UD Almería bytter ut Jonathan med Ivan Martos.
    38'
    39'
    40'
    Joselu
    Målsjanse! Joselu (Tenerife CD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Gorka Sagues Oscoz signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    45'
    Fran Villalba (UD Almería) avanserer forover på Estadio del Mediterráneo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    47'
    Frispark Tenerife CD.
    48'
    Juan Ibiza
    Juan Ibiza (UD Almería) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Alberto Jimenez
    Tenerife CD angriper og Alberto Jimenez får avsluttet. Headingen treffer ikke UD Almería-målet.
    49'
    52'
    Dani Gomez
    Dani Gomez (Tenerife CD) kommer seg fri på Estadio del Mediterráneo, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Dani Gomez
    Tenerife CD angriper. Dani Gomez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    UD Almería, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Gorka Sagues Oscoz signaliserer et frispark til UD Almería.
    55'
    En av Tenerife CDs spillere blir avblåst for offside.
    58'
    Gult kort til Tenerife CD
    Alex Munoz
    Alex Munoz (Tenerife CD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Frisparket tildelt UD Almería er farlig nær Tenerife CDs målområde.
    60'
    Frispark i en god posisjon for UD Almería!
    60'
    Inn: Valentin Vada
    Ut: Jose Carlos Lazo
    Bytte for UD Almería. Valentin Vada kommer inn for Jose Carlos Lazo på Estadio del Mediterráneo.
    62'
    Inn: Juan Munoz
    Ut: Radosav Petrovic
    Radosav Petrovic (UD Almería) erstattes av Juan Munoz.
    62'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Padilla Jorge
    Ut: Dani Gomez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tenerife CD. Inn kommer Padilla Jorge, mens Dani Gomez tar plass på benken.
    62'
    I Almeria slår Luis Milla en corner fra høyre.
    64'
    Luis Milla
    Sjanse! Tenerife CD avanserer forover, men Luis Milla avslutter utenfor.
    64'
    Juan Munoz
    Juan Munoz (UD Almería) kommer til en målsjanse på Estadio del Mediterráneo, men klarer ikke å score.
    65'
    Luis Milla
    Tenerife CD angriper, men avslutningen til Luis Milla går utenfor.
    66'
    Darwin Nunez
    UD Almería angriper i Almeria. Darwin Nunez fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Fran Villalba (UD Almería) løfter inn en corner fra venstre på Estadio del Mediterráneo.
    69'
    Inn: Javi Munoz
    Ut: Lluis Lopez
    Tenerife CD gjør sitt tredje bytte. Lluis Lopez erstattes av Javi Munoz.
    72'
    Inn: Isma Lopez
    Ut: Daniel Lasure
    Tenerife CD gjør sitt andre bytte. Daniel Lasure erstattes av Isma Lopez.
    73'
    Alex Munoz
    Målsjanse! Alex Munoz (Tenerife CD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Fran Villalba (UD Almería) slår en corner fra venstre side på Estadio del Mediterráneo.
    75'
    76'
    Frispark til UD Almería på halvdelen til Tenerife CD.
    79'
    80'
    Målsjanse til UD Almería! Fran Villalba treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    84'
    Corpas
    Jose Corpas (UD Almería) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Inn: Undabarrena,Iker
    Ut: Aitor Sanz
    Tenerife CD bytter ut Aitor Sanz med Iker Undabarrena. Dette er det fjerde byttet som Ruben Baraja gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Alex Bermejo Escribano
    Ut: Joselu
    Ruben Baraja gjør dagens femte bytte i Almeria, når han tar ut Joselu og setter inn Alex Bermejo Escribano.
    85'
    I Almeria har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Undabarrena,Iker
    Dommer Gorka Sagues Oscoz gir Iker Undabarrena (Tenerife CD) et gult kort.
    86'
    Inn: Arvin Appiah
    Ut: Corpas
    Mario Silva (UD Almería) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Arvin Appiah erstatter Jose Corpas.
    87'
    88'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'
    Rødt kort!
    Spilleren får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'
    Rødt kort til UD Almería
    Ivan Balliu
    Ivan Balliu sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! UD Almería må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    90'
    Mål for Tenerife CD!
    UD Almería 1 - 2 Tenerife CD
    Mål: Alex Bermejo Escribano
    Målgivende: Javi Munoz
    Mål! Alex Bermejo Escribano gir Tenerife CD en 1-2 ledelse. Flott spill fra Javi Munoz før målet.