Luis Miguel Ramis (Tenerife CD) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Ruben Diez erstatter Enric Gallego som sannsynligvis er skadet.
    Tenerife CD slipper å klare seg uten Matias Nahuel som kommer tilbake på banen igjen.
    Elady Zorrilla (Tenerife CD) header mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Tenerife CD angriper. Elady Zorrilla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    César De La Hoz (UD Almería) løfter inn en corner fra venstre på Estadio del Mediterráneo.
    30'
    César De La Hoz (UD Almería) slår en corner fra venstre side på Estadio del Mediterráneo.
    31'
    Largie Ramazani
    UD Almería angriper, men avslutningen til Largie Ramazani går utenfor.
    31'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til UD Almería.
    33'
    Elady Zorrilla (Tenerife CD) kommer seg fri på Estadio del Mediterráneo, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Ruben Avalos Barrera tildeler UD Almería en corner. César De La Hoz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    I Almeria slår César De La Hoz en corner fra venstre.
    37'
    Largie Ramazani (UD Almería) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    39'
    Francisco Portillo
    UD Almería fosser forover og Francisco Portillo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    I Almeria har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Frispark til UD Almería på halvdelen til Tenerife CD.
    45'
    45'+1
    Michel Herrero
    Målsjanse på Estadio del Mediterráneo! Michel Herrero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    UD Almería angriper i Almeria. Largie Ramazani fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Ruben Avalos Barrera tildeler UD Almería en corner. Lucas Robertone sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    50'
    Sjanse til UD Almería! Largie Ramazani er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    Lucas Robertone (UD Almería) slår en corner fra venstre side på Estadio del Mediterráneo.
    54'
    Largie Ramazani (UD Almería) kommer til en målsjanse på Estadio del Mediterráneo, men klarer ikke å score.
    54'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til Tenerife CD.
    56'
    Skudd på mål, Tenerife CD
    57'
    57'
    58'
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Michel Herrero
    Luis Miguel Ramis gjør dagens andre bytte i Almeria, når han tar ut Michel Herrero og setter inn Samuel Shashoua.
    59'
    Inn: Manu Apeh
    Ut: Victor Mollejo
    Tenerife CD bytter ut Victor Mollejo med Manu Apeh. Dette er det tredje byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    60'
    60'
    I Almeria slår Lucas Robertone en corner fra venstre.
    63'
    UD Almería avanserer forover i Almeria. Francisco Portillo avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Jose Carlos Lazo
    Ut: Francisco Portillo
    Rubi (UD Almería) gjør sitt første bytte for dagen. Jose Carlos Lazo erstatter Francisco Portillo.
    64'
    64'
    Kan UD Almería utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    66'
    68'
    Gult kort til Tenerife CD
    Nikola Sipcic
    Nikola Sipcic (Tenerife CD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for UD Almería...
    70'
    UD Almería scorer på straffe!
    UD Almería 1 - 0 Tenerife CD
    Mål: Largie Ramazani
    Mål! Largie Ramazani gir UD Almería ledelsen 1-0 på Estadio del Mediterráneo. Målet kom på et straffespark.
    72'
    Aitor Sanz
    Aitor Sanz (Tenerife CD) får et gult kort av dommer Ruben Avalos Barrera.
    73'
    Gult kort til UD Almería
    Alejandro Pozo
    Dommer Ruben Avalos Barrera gir Alejandro Pozo (UD Almería) et gult kort.
    74'
    Inn: Curro
    Ut: Lucas Robertone
    UD Almería gjør sitt andre bytte. Lucas Robertone erstattes av Curro.
    74'
    Inn: Juanjo Nieto
    Ut: Largie Ramazani
    Bytte for UD Almería. Juanjo Nieto kommer inn for Largie Ramazani på Estadio del Mediterráneo.
    74'
    Carlos Ruiz
    Carlos Ruiz (Tenerife CD) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Mål for UD Almería!
    UD Almería 2 - 0 Tenerife CD
    Mål: Umar Sadiq
    UD Almería går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Umar Sadiq.
    75'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Almeria fordi Samu får behandling for en skade på banen.
    79'
    Alex Corredera (Tenerife CD) løfter inn en corner fra venstre på Estadio del Mediterráneo.
    79'
    Samu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    80'
    Straffe! Dommer Ruben Avalos Barrera plasserer ballen på krittmerket for Tenerife CD...
    81'
    Tenerife CD scorer på straffe!
    UD Almería 2 - 1 Tenerife CD
    Mål: Samuel Shashoua
    Tenerife CD får et straffespark som Samuel Shashoua setter i mål på Estadio del Mediterráneo. Reduseringen er dermed et faktum i Almeria.
    82'
    Frisparket tildelt UD Almería er farlig nær Tenerife CDs målområde.
    82'
    Samuel Shashoua
    Samuel Shashoua (Tenerife CD) avanserer forover på Estadio del Mediterráneo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Inn: Etyan Gonzalez
    Ut: Aitor Sanz
    Luis Miguel Ramis (Tenerife CD) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Etyan Gonzalez erstatter Aitor Sanz.
    85'
    Ruben Avalos Barrera tildeler Tenerife CD en corner. Alex Corredera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Inn: Pablo Larrea
    Ut: Elady Zorrilla
    Tenerife CD bytter ut Elady Zorrilla med Pablo Larrea. Dette er det femte byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    85'
    Tenerife CD scorer selvmål!
    UD Almería 3 - 1 Tenerife CD
    Mål: Nikola Sipcic
    Selvmål! En sønderknust Nikola Sipcic kan bli kampens syndebukk på Estadio del Mediterráneo etter å ha rotet ballen i eget mål. 3-1.
    87'
    90'
    Inn: Dyego Sousa
    Ut: Samu
    Dyego Sousa (UD Almería) erstatter Samu som muligens er skadet.
    90'
    Inn: Arnau Puigmal
    Ut: Umar Sadiq
    Bytte for UD Almería. Arnau Puigmal kommer inn for Umar Sadiq på Estadio del Mediterráneo.
    90'
    Alex Munoz
    Alex Munoz (Tenerife CD) kommer seg fri på Estadio del Mediterráneo, men avslutningen går utenfor.
    90'+2
    Juanjo Nieto
    Dommeren gir Juanjo Nieto (UD Almería) et gult kort.
    90'+2
    César De La Hoz
    César De La Hoz (UD Almería) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'+3
    Arnau Puigmal
    UD Almería fosser forover og Arnau Puigmal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    Dyego Sousa
    Sjanse i Almeria! Dyego Sousa (UD Almería) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.