Marco Guida signaliserer et frispark til Udinese.
    Frispark for Udinese på egen banehalvdel.
    4'
    Udinese får tildelt et hjørnespark
    6'
    Sandi Lovric
    Marco Guida tildeler Udinese en corner. Sandi Lovric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Juventus får tildelt et frispark
    Marco Guida signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    9'
    Juventus blir avblåst for offside
    Juan Cuadrado
    En av Juventus Turins spillere går i offside.
    9'
    Juventus får tildelt et hjørnespark
    Filip Kostic
    Filip Kostic (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Stadio Friuli.
    12'
    15'
    Udinese avanserer forover i Udine. Sandi Lovric avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Udinese på egen banehalvdel.
    17'
    Federico Chiesa
    Marco Guida tildeler Juventus Turin en corner. Federico Chiesa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Stadio Friuli.
    19'
    Skudd på mål, Juventus
    Federico Gatti
    Federico Gatti (Juventus Turin) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    19'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    21'
    I Udine slår Filip Kostic en corner fra venstre.
    23'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Juventus Turin like utenfor Udinese-området.
    23'
    Juventus Turin angriper. Juan Cuadrado får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Friuli.
    25'
    Udinese må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Juventus Turin.
    25'
    Skudd utenfor mål, Juventus
    Juventus Turin angriper på Stadio Friuli, men Federico Gatti header utenfor.
    26'
    27'
    Marco Guida tildeler Juventus Turin en corner. Filip Kostic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Leonardo Bonucci
    Leonardo Bonucci (Juventus Turin) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    31'
    Stor målsjanse for Juventus Turin. Leonardo Bonucci header i tverrliggeren!
    31'
    Sjanse i Udine! Federico Chiesa (Juventus Turin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Skudd på mål, Udinese
    Lazar Samardzic
    Lazar Samardzic (Udinese) avanserer forover på Stadio Friuli. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Walace (Udinese) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Friuli.
    32'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Udine fordi Wojciech Szczesny får behandling for en skade på banen.
    33'
    Wojciech Szczesny er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Friuli.
    34'
    Udinese slipper å klare seg uten Walace som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    I Udine har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Frispark Udinese.
    37'
    39'
    Gult kort til Juventus
    Federico Gatti (Juventus Turin) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    Frispark til Udinese på halvdelen til Juventus Turin.
    40'
    Florian Thauvin
    Udinese angriper i Udine. Florian Thauvin fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    42'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Udinese.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Samuel Iling-Junior
    Ut: Filip Kostic
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt første bytte for dagen. Samuel Iling-Junior erstatter Filip Kostic.
    46'
    Dommer Marco Guida venter med å sette i gang spillet fordi Walace ligger nede.
    47'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Tolgay Arslan
    Ut: Walace
    Walace (Udinese) erstattes av Tolgay Arslan.
    48'
    48'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) header mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    52'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    56'
    Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Stadio Friuli, men klarer ikke å score.
    57'
    Spillet på Stadio Friuli er stoppet midlertidig fordi James Abankwah ligger nede.
    58'
    Inn: Nicolo Cocetta
    Ut: James Abankwah
    Udinese bytter ut James Abankwah med Nicolo Cocetta. Dette er det andre byttet som Andrea Sottil gjør i dagens kamp.
    59'
    Samuel Iling-Junior
    Samuel Iling-Junior (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Stadio Friuli.
    59'
    James Abankwah er tilbake i kampen igjen.
    59'
    Adrien Rabiot
    Adrien Rabiot (Juventus Turin) kommer seg fri på Stadio Friuli, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Inn: Angel Di Maria
    Ut: Fabio Miretti
    Massimiliano Allegri gjør dagens andre bytte i Udine, når han tar ut Fabio Miretti og setter inn Angel Di Maria.
    62'
    63'
    65'
    Angel Di Maria
    I Udine slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    66'
    Adrien Rabiot (Juventus Turin) header utenfor.
    66'
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) kommer seg fri på Stadio Friuli, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Mål for Juventus!
    Udinese 0 - 1 Juventus
    Mål: Federico Chiesa
    Målgivende: Manuel Locatelli
    Juventus Turin leder 0-1 etter en scoring av Federico Chiesa. Flott spill fra Manuel Locatelli før målet.
    68'
    Målsjanse på Stadio Friuli! Sandi Lovric fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Sandi Lovric (Udinese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Friuli.
    71'
    Marco Guida tildeler Juventus Turin en corner. Federico Chiesa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Stadio Friuli.
    73'
    74'
    74'
    75'
    Angel Di Maria (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Stadio Friuli, men klarer ikke å score.
    78'
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Federico Chiesa
    Bytte for Juventus Turin. Leandro Paredes kommer inn for Federico Chiesa på Stadio Friuli.
    78'
    Inn: Moise Kean
    Ut: Arkadiusz Milik
    Juventus Turin bytter ut Arkadiusz Milik med Moise Kean.
    79'
    Inn: Vivaldo
    Ut: Florian Thauvin
    Udinese bytter ut Florian Thauvin med Vivaldo. Dette er det tredje byttet som Andrea Sottil gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Ilija Nestorovski
    Ut: Beto
    Bytte for Udinese. Ilija Nestorovski kommer inn for Beto på Stadio Friuli.
    79'
    Inn: Leonardo Daniel Ulineia Buta
    Ut: Axel Guessand
    Udinese gjør sitt femte bytte. Axel Guessand erstattes av Leonardo Daniel Ulineia Buta.
    80'
    Ilija Nestorovski
    Udinese angriper, men avslutningen til Ilija Nestorovski går utenfor.
    82'
    Nehuen Perez
    Udinese angriper i Udine. Nehuen Perez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    84'
    Iyenoma Destiny Udogie
    I Udine header Iyenoma Destiny Udogie (Udinese) mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    Sjanse til Juventus Turin! Juan Cuadrado er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    88'
    Leandro Paredes
    Dommeren gir Leandro Paredes (Juventus Turin) et gult kort.
    88'
    Gult kort til Udinese
    Tolgay Arslan
    Tolgay Arslan (Udinese) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    Ilija Nestorovski (Udinese) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Inn: Daniele Rugani
    Ut: Leonardo Bonucci
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Daniele Rugani, mens Leonardo Bonucci tar plass på benken.
    90'+4
    Sjanse i Udine! Angel Di Maria (Juventus Turin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.