176
329

Frispark Udinese Calcio.
    1'
    Marco Di Bello tildeler Udinese Calcio en corner. Gerard Deulofeu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Skudd på mål, Udinese
    2'
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio Friuli.
    4'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    5'
    Roberto Pereyra
    Roberto Pereyra (Udinese Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Friuli, men klarer ikke å score.
    10'
    Skudd utenfor mål, Udinese
    10'
    Tammy Abraham
    AS Roma avanserer forover i Udine. Tammy Abraham avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    13'
    Nahuel Molina
    Udinese Calcio angriper i Udine. Nahuel Molina avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    15'
    I Udine slår Gerard Deulofeu en corner fra høyre.
    15'
    Mål for Udinese!
    Udinese 1 - 0 Roma
    Mål: Nahuel Molina
    Udinese Calcio leder 1-0 etter en scoring av Nahuel Molina.
    15'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til Udinese Calcio.
    23'
    Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Friuli.
    24'
    Udinese Calcio fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    Gult kort til Udinese
    Gerard Deulofeu
    Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) får et gult kort av dommer Marco Di Bello.
    26'
    AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for Udinese Calcio på egen banehalvdel.
    29'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Friuli.
    31'
    Sjanse i Udine! Tammy Abraham (AS Roma) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) slår en corner fra høyre side på Stadio Friuli.
    35'
    Skudd utenfor mål, Roma
    35'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til Udinese Calcio på egen banehalvdel.
    35'
    En av AS Romas spillere går i offside.
    36'
    Udinese Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    I Udine har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    41'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til AS Roma.
    45'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Stephan El Shaarawy
    Ut: Sergio Oliveira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Roma. Inn kommer Stephan El Shaarawy, mens Sergio Oliveira tar plass på benken.
    46'
    Udinese Calcio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AS Roma.
    47'
    53'
    Jean-Victor Makengo
    Jean-Victor Makengo (Udinese Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til Udinese Calcio like utenfor AS Roma-området.
    56'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til Udinese Calcio.
    58'
    Stephan El Shaarawy
    Stephan El Shaarawy (AS Roma) header ballen mot mål, men Udinese Calcio klarerer.
    60'
    60'
    61'
    I Udine slår Lorenzo Pellegrini en corner fra høyre.
    65'
    Inn: Felix Afena-Gyan
    Ut: Nicola Zalewski
    AS Roma bytter ut Nicola Zalewski med Felix Afena-Gyan.
    65'
    Inn: Eldor Shomurodov
    Ut: Tammy Abraham
    Tammy Abraham (AS Roma) erstattes av Eldor Shomurodov.
    65'
    Felix Afena-Gyan
    Felix Afena-Gyan (AS Roma) kommer seg fri på Stadio Friuli, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Pablo Mari
    Pablo Mari (Udinese Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Friuli, men klarer ikke å score.
    69'
    70'
    Gult kort til Roma
    Dommer Marco Di Bello gir Felix Afena-Gyan (AS Roma) et gult kort.
    70'
    Skade: Udinese
    70'
    Tilbake fra skade: Udinese
    73'
    Inn: Jordan Veretout
    Ut: Rick Karsdorp
    AS Roma gjør sitt fjerde bytte. Rick Karsdorp erstattes av Jordan Veretout.
    73'
    Marco Di Bello tildeler AS Roma en corner. Lorenzo Pellegrini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Frispark AS Roma.
    77'
    I Udine har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    Spillet på Stadio Friuli er stoppet midlertidig fordi Nehuen Perez ligger nede.
    80'
    80'
    Udinese Calcio slipper å klare seg uten Nehuen Perez som kommer tilbake på banen i Udine.
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nehuen Perez (Udinese Calcio) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Marvin Zeegelaar
    Ut: Nehuen Perez
    Udinese Calcio bytter ut Nehuen Perez som ikke ser ut til å kunne fortsette. Gabriele Cioffi blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Marvin Zeegelaar.
    82'
    Nehuen Perez er tilbake på banen igjen.
    82'
    82'
    83'
    Udinese Calcio angriper i Udine, men blir avblåst for offside.
    83'
    Inn: Carles Perez
    Ut: Gianluca Mancini
    AS Roma bytter ut Gianluca Mancini med Carles Perez. Dette er det femte byttet som Jose Mourinho gjør i dagens kamp.
    85'
    86'
    Jean-Victor Makengo (Udinese Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Friuli.
    86'
    Inn: Ignacio Pussetto
    Ut: Gerard Deulofeu
    Bytte for Udinese Calcio. Ignacio Pussetto kommer inn for Gerard Deulofeu på Stadio Friuli.
    87'
    Inn: Lazar Samardzic
    Ut: Jean-Victor Makengo
    Gabriele Cioffi (Udinese Calcio) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lazar Samardzic erstatter Jean-Victor Makengo.
    87'
    88'
    Roger Ibanez
    Dommeren gir Roger Ibanez (AS Roma) et gult kort.
    88'
    89'
    Lazar Samardzic
    Målsjanse på Stadio Friuli! Lazar Samardzic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    Hjørnespark til Udinese
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Rodrigo Becao
    Rodrigo Becao (Udinese Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+2
    Straffe! Dommer Marco Di Bello plasserer ballen på krittmerket for AS Roma...
    90'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Roma
    90'+3
    Dommeren dømmer straffe til Roma
    90'+4
    Roma scorer på straffe!
    Udinese 1 - 1 Roma
    Mål: Lorenzo Pellegrini
    Lorenzo Pellegrini banker inn et straffespark på Stadio Friuli og utligner dermed til 1-1 for AS Roma.