Udinese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Torino!
    Udinese 0 - 1 Torino
    Mål: Duvan Zapata
    Målgivende: Mergim Vojvoda
    Mål! Torino tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Duvan Zapata. Mergim Vojvoda var nest sist på ballen.
    10'
    Frispark Torino.
    12'
    Duvan Zapata
    Duvan Zapata (Torino) kommer til en målsjanse på Stadio Friuli, men klarer ikke å score.
    16'
    Frispark for Torino på egen banehalvdel.
    17'
    I Udine slår Ricardo Rodriguez en corner fra høyre.
    20'
    Hassane Kamara
    Sjanse! Udinese avanserer forover, men Hassane Kamara avslutter utenfor.
    25'
    Colombo signaliserer et frispark til Torino på egen banehalvdel.
    27'
    Torino tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    David Okereke
    David Okereke (Torino) kommer seg fri på Stadio Friuli, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Colombo tildeler Torino en corner. Ricardo Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Frispark for Udinese på egen banehalvdel.
    29'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Kingsley Ehizibue
    Ut: Martin Payero
    Udinese bytter ut Martin Payero med Kingsley Ehizibue.
    32'
    I Udine slår Florian Thauvin en corner fra høyre.
    36'
    37'
    Lorenzo Lucca
    Udinese angriper, men avslutningen til Lorenzo Lucca går utenfor.
    38'
    39'
    Gult kort til Udinese
    Walace
    Dommeren gir Walace (Udinese) et gult kort.
    43'
    Colombo signaliserer et frispark til Torino.
    44'
    Torino angriper i Udine. David Okereke avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Kingsley Ehizibue
    Kingsley Ehizibue (Udinese) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Colombo signaliserer et frispark til Udinese på egen banehalvdel.
    45'+1
    Inn: Thomas Kristensen
    Ut: Joao Ferreira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Udinese. Inn kommer Thomas Kristensen, mens Joao Ferreira tar plass på benken.
    46'
    47'
    48'
    50'
    Frispark til Torino på halvdelen til Udinese.
    50'
    Gult kort til Torino
    Alessandro Buongiorno
    Alessandro Buongiorno (Torino) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    52'
    Udinese 0 - 2 Torino
    Mål: Nikola Vlasic
    Målgivende: Duvan Zapata
    Torino går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Nikola Vlasic. Duvan Zapata sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Sjanse i Udine! Lorenzo Lucca (Udinese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    Torino, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Hassane Kamara (Udinese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    55'
    Lautaro Giannetti
    Lautaro Giannetti (Udinese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Kan Torino utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Ricardo Rodriguez
    Torino angriper i Udine. Ricardo Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Inn: Jordan Zemura
    Ut: Hassane Kamara
    Hassane Kamara (Udinese) erstattes av Jordan Zemura.
    59'
    Inn: Festy Ebosele
    Ut: Kingsley Ehizibue
    Gabriele Cioffi (Udinese) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Festy Ebosele erstatter Kingsley Ehizibue.
    59'
    63'
    Spillerbytte - Torino
    Inn: Matteo Lovato
    Ut: Mergim Vojvoda
    Ivan Juric gjør dagens første bytte i Udine, når han tar ut Mergim Vojvoda og setter inn Matteo Lovato.
    65'
    67'
    Inn: Antonio Sanabria
    Ut: David Okereke
    Torino bytter ut David Okereke med Antonio Sanabria. Dette er det andre byttet som Ivan Juric gjør i dagens kamp.
    67'
    Duvan Zapata ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Duvan Zapata er tilbake på banen igjen.
    69'
    Duvan Zapata (Torino) prøver å heade ballen i mål på Stadio Friuli, men mislykkes.
    72'
    72'
    72'
    72'
    73'
    Inn: Isaac Success
    Ut: Roberto Pereyra
    Udinese gjør sitt femte bytte. Roberto Pereyra erstattes av Isaac Success.
    76'
    76'
    Udinese angriper, men Colombo blåser for offside.
    78'
    Florian Thauvin (Udinese) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Friuli.
    81'
    Festy Ebosele
    Udinese avanserer forover i Udine. Festy Ebosele avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Florian Thauvin
    Udinese avanserer forover i Udine. Florian Thauvin avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Inn: Saba Sazonov
    Ut: Alessandro Buongiorno
    Bytte for Torino. Saba Sazonov kommer inn for Alessandro Buongiorno på Stadio Friuli.
    83'
    Inn: Valentino Lazaro
    Ut: Raoul Bellanova
    Torino bytter ut Raoul Bellanova med Valentino Lazaro. Dette er det fjerde byttet som Ivan Juric gjør i dagens kamp.
    83'
    84'
    86'
    Frispark Udinese.
    87'
    Saba Sazonov
    Saba Sazonov (Torino) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Colombo tildeler Udinese en corner. Florian Thauvin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.