Det er midlertidig stopp i spillet, mens Filip Pajovic (Ujpest FC) vrir seg av smerte i gresset.
    Filip Pajovic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    I Budapest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    I Budapest slår Ever Banega en corner fra venstre.
    26'
    Ujpest FC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Daniel Carrico
    Daniel Carrico (Sevilla FC) prøver å heade ballen i mål på Megyeri uti, men mislykkes.
    27'
    Donat Zsoter
    Målsjanse! Donat Zsoter (Ujpest FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Dzenan Burekovic (Ujpest FC) løfter inn en corner fra venstre på Megyeri uti.
    30'
    Alassane Diallo
    Alassane Diallo (Ujpest FC) kommer til en målsjanse på Megyeri uti, men klarer ikke å score.
    30'
    31'
    Kiriil Levnikov signaliserer et frispark til Ujpest FC.
    32'
    Kiriil Levnikov tildeler Sevilla FC en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Franco Vazquez
    Franco Vazquez (Sevilla FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    Pejino (Sevilla FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Megyeri uti.
    35'
    Mål for Sevilla!
    Ujpest FC 0 - 1 Sevilla
    Mål: Pablo Sarabia
    Målgivende: Sergio Escudero
    Mål! Pablo Sarabia gir Sevilla FC en 0-1 ledelse. Flott spill fra Sergio Escudero før målet.
    35'
    Sevilla FC slipper å klare seg uten Pejino som kommer tilbake på banen i Budapest.
    37'
    Ever Banega (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Megyeri uti.
    38'
    38'
    I Budapest får Pablo Sarabia (Sevilla FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    38'
    Frispark til Ujpest FC på halvdelen til Sevilla FC.
    41'
    Kiriil Levnikov tildeler Sevilla FC en corner. Ever Banega sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Sebastien Corchia
    Sebastien Corchia (Sevilla FC) kommer seg fri på Megyeri uti, men avslutningen går utenfor.
    45'
    45'+1
    Ujpest FC 0 - 2 Sevilla
    Målgivende: Pejino
    Mål! Pablo Sarabia gir Sevilla FC en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Pejino.
    50'
    Dzenan Burekovic
    Ujpest FC fosser forover og Dzenan Burekovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    52'
    Pejino
    Målsjanse til Sevilla FC! Pejino treffer mål, men keeper redder.
    52'
    I Budapest slår Pablo Sarabia en corner fra venstre.
    52'
    Obinna Nwobodo
    Målsjanse på Megyeri uti! Obinna Nwobodo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    Donat Zsoter (Ujpest FC) slår en corner fra høyre side på Megyeri uti.
    59'
    Daniel Nagy
    Daniel Nagy (Ujpest FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    63'
    65'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Nolito
    Ut: Pablo Sarabia
    Pablo Sarabia (Sevilla FC) erstattes av Nolito.
    66'
    Inn: Luis Muriel
    Ut: Wissam Ben Yedder
    Pablo Machin (Sevilla FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Luis Muriel erstatter Wissam Ben Yedder.
    66'
    Spillerbytte - Ujpest FC
    Inn: Patrik Tischler
    Ut: Soma Novothny
    Bytte for Ujpest FC. Patrik Tischler kommer inn for Soma Novothny på Megyeri uti.
    66'
    Inn: Kristof Szucs
    Ut: Daniel Nagy
    Nebojsa Vignjevic gjør dagens andre bytte i Budapest, når han tar ut Daniel Nagy og setter inn Kristof Szucs.
    67'
    Kiriil Levnikov tildeler Ujpest FC en corner. Donat Zsoter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Gult kort til Ujpest FC
    Dommer Kiriil Levnikov viser Alassane Diallo (Ujpest FC) det gule kortet.
    69'
    72'
    Inn: Roque Mesa
    Ut: Ever Banega
    Sevilla FC bytter ut Ever Banega med Roque Mesa. Dette er det tredje byttet som Pablo Machin gjør i dagens kamp.
    72'
    I Budapest slår Roque Mesa en corner fra høyre.
    74'
    Sjanse til Ujpest FC! Obinna Nwobodo er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Mål for Ujpest FC!
    Ujpest FC 1 - 2 Sevilla
    Mål: Donat Zsoter
    Målgivende: Obinna Nwobodo
    Donat Zsoter scorer og reduserer dermed til 1-2. Obinna Nwobodo sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Kiriil Levnikov signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    79'
    Frispark for Ujpest FC på egen banehalvdel.
    80'
    82'
    Luis Muriel
    Luis Muriel (Sevilla FC) avanserer forover på Megyeri uti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Sebastien Corchia går utenfor.
    82'
    83'
    Ujpest FC 1 - 3 Sevilla
    Mål: Luis Muriel
    Mål! Sevilla FC øker ledelsen til 1-3 etter en scoring av Luis Muriel på Megyeri uti.