2-2
    Onur Ozutoprak signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    1'
    Onur Ayik
    Målsjanse på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi! Onur Ayik fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    Eyupspor, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I Istanbul slår Kartal Yilmaz en corner fra høyre.
    4'
    Oguz Gurbulak
    Oguz Gurbulak (Umraniyespor) avanserer forover på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    10'
    Eyupspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Onur Ozutoprak tildeler Umraniyespor en corner. Kartal Yilmaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) slår en corner fra venstre side på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    16'
    Frispark for Eyupspor på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Umraniyespor!
    Umraniyespor 1 - 0 Eyupspor
    Mål: Idrissa Camara
    Idrissa Camara dundrer ballen i mål og Umraniyespor tar ledelsen 1-0 på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    18'
    Mål for Eyupspor!
    Umraniyespor 1 - 1 Eyupspor
    Mål: Umut Bulut
    Mål! Eyupsporutligner til 1-1 etter en heading av Umut Bulut.
    19'
    Kan Umraniyespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    21'
    Idrissa Camara
    Idrissa Camara (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men klarer ikke å score.
    22'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Onur Ozutoprak signaliserer et frispark til Eyupspor på egen banehalvdel.
    28'
    Bekir Yilmaz (Eyupspor) løfter inn en corner fra venstre på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    30'
    En av Eyupspors spillere blir avblåst for offside på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    33'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    33'
    35'
    Målsjanse! Oguz Gurbulak (Umraniyespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Zvonimir Kozulj
    Sjanse i Istanbul! Zvonimir Kozulj (Eyupspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Umraniyespor, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Frispark i en god posisjon for Umraniyespor!
    40'
    Gult kort til Eyupspor
    Bulent Uzun
    Bulent Uzun (Eyupspor) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Alim Ozturk
    I Istanbul header Alim Ozturk (Umraniyespor) mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Eyupspor...
    43'
    Eyupspor scorer på straffe!
    Umraniyespor 1 - 2 Eyupspor
    Umut Bulut scorer og Eyupspor leder nå 1-2. Målet kom på et straffespark.
    43'
    49'
    51'
    Frispark Umraniyespor.
    51'
    Frispark til Umraniyespor på halvdelen til Eyupspor.
    58'
    Onur Ozutoprak tildeler Eyupspor en corner. Bekir Yilmaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Pa Amat Dibba
    Eyupspor angriper, men avslutningen til Pa Dibba går utenfor.
    61'
    62'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Lanre Kehinde
    Ut: Yonathan Del Valle
    Umraniyespor bytter ut Yonathan Del Valle med Lanre Kehinde. Dette er det første byttet som Recep Ucar gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Stefano Napoleoni
    Ut: Onur Ayik
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt andre bytte for dagen. Stefano Napoleoni erstatter Onur Ayik.
    66'
    Spillerbytte - Eyupspor
    Inn: Mikail Okyar
    Ut: Zvonimir Kozulj
    Zvonimir Kozulj (Eyupspor) erstattes av Mikail Okyar.
    66'
    66'
    Gult kort til Umraniyespor
    Kartal Yilmaz
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) får et gult kort av dommer Onur Ozutoprak.
    66'
    Bekir Yilmaz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Bekir Yilmaz er tilbake på banen igjen.
    68'
    Oguz Gurbulak (Umraniyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    69'
    70'
    72'
    Sjanse! Umraniyespor avanserer forover, men Idrissa Camara avslutter utenfor.
    73'
    Umraniyespor 2 - 2 Eyupspor
    Mål: Stefano Napoleoni
    Stefano Napoleoni scorer og utligningen er et faktum på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi. 2-2.
    75'
    Inn: Serkan Goksu
    Ut: Yusuf Emre Gultekin
    Recep Ucar gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Yusuf Gultekin og setter inn Serkan Goksu.
    76'
    Onur Ozutoprak signaliserer et frispark til Eyupspor.
    76'
    Pa Dibba (Eyupspor) kommer seg fri på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men avslutningen går utenfor.
    77'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Dommeren gir Oguz Gurbulak (Umraniyespor) et gult kort.
    79'
    Inn: Enes Keskin
    Ut: Timur Temeltas
    Eyupspor gjør sitt andre bytte. Timur Temeltas erstattes av Enes Keskin.
    79'
    Inn: Cenk Ahmet Alkilic
    Ut: Caner Huseyin Bag
    Bytte for Eyupspor. Cenk Ahmet kommer inn for Caner Huseyin Bag på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    79'
    Inn: Antonio Mrsic
    Ut: Kartal Yilmaz
    Umraniyespor bytter ut Kartal Yilmaz med Antonio Mrsic. Dette er det fjerde byttet som Recep Ucar gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    Umut Bulut
    Umut Bulut (Eyupspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    81'
    Inn: Emre Nefiz
    Ut: Oguz Gurbulak
    Recep Ucar gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Oguz Gurbulak og setter inn Emre Nefiz.
    82'
    Bekir Yilmaz
    Bekir Yilmaz (Eyupspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Lanre Kehinde
    Målsjanse til Umraniyespor! Lanre Kehinde treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    Serkan Goksu (Umraniyespor) slår en corner fra høyre side på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    85'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    87'
    Umraniyespor angriper i Istanbul. Idrissa Camara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    88'
    Serkan Goksu (Umraniyespor) løfter inn en corner fra høyre på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    90'
    Onur Ozutoprak signaliserer et frispark til Umraniyespor.
    90'+1
    Inn: Mete Kaan Demir
    Ut: Umut Bulut
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eyupspor. Inn kommer Mete Kaan Demir, mens Umut Bulut tar plass på benken.