Frispark til Umraniyespor på halvdelen til Giresunspor.
    Mål for Umraniyespor!
    Umraniyespor 1 - 0 Giresunspor
    Mål: Recep Aydin
    Målgivende: Boubacar Dialiba
    Mål! Recep Aydin gir Umraniyespor ledelsen 1-0 i Ordu. Boubacar Dialiba var nest sist på ballen.
    24'
    25'
    26'
    I Ordu har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Erkan Engin signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    27'
    Dommer Erkan Engin venter med å sette i gang spillet fordi Emre Uruc ligger nede.
    31'
    Emre Uruc kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Unye Ilce Stadyumu.
    33'
    Skade: Giresunspor
    34'
    Skade: Umraniyespor
    34'
    Tilbake fra skade: Giresunspor
    34'
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: William Sery
    Ut: Emre Uruc
    Bytte for Giresunspor. William Sery kommer inn for Emre Uruc på Unye Ilce Stadyumu.
    34'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Tilbake fra skade: Umraniyespor
    36'
    Dommer Erkan Engin ser at linjemannen løfter flagget, og Umraniyespors Leandro Barrios blåses av for offside.
    37'
    Erkan Engin tildeler Giresunspor en corner. Ba Adama sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    38'
    Muhammet Reis
    Giresunspor angriper, men avslutningen til Muhammet Reis går utenfor.
    39'
    40'
    Emircan Altintas
    Målsjanse på Unye Ilce Stadyumu! Emircan Altintas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Umraniyespor 2 - 0 Giresunspor
    Mål: Andreas Vasilogiannis
    Målgivende: Emircan Altintas
    Mål! Umraniyespor øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Andreas Vasilogiannis på Unye Ilce Stadyumu. Det er en fin assist fra Emircan Altintas.
    41'
    Skudd på mål, Umraniyespor
    42'
    42'
    44'
    Gult kort til Giresunspor
    Aykut Demir
    Dommeren gir Aykut Demir (Giresunspor) et gult kort.
    44'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Umraniyespor nær 16-meteren.
    45'
    Erkan Engin signaliserer et frispark til Giresunspor like utenfor Umraniyespor-området.
    45'+3
    48'
    Recep Aydin (Umraniyespor) slår en corner fra venstre side på Unye Ilce Stadyumu.
    49'
    Sjanse! Giresunspor avanserer forover, men Ba Adama avslutter utenfor.
    50'
    I Ordu slår Mucahit Albayrak en corner fra høyre.
    53'
    53'
    Gult kort til Umraniyespor
    Oguz Ceylan
    Oguz Ceylan (Umraniyespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Erkan Engin tildeler Umraniyespor en corner. Recep Aydin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Emircan Altintas (Umraniyespor) kommer seg fri på Unye Ilce Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    55'
    57'
    Inn: Ozan Can Kokcu
    Ut: Muhammet Reis
    Metin Diyadin (Giresunspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Ozan Kokcu erstatter Muhammet Reis.
    57'
    59'
    Kursad Surmeli
    Kursad Surmeli (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Unye Ilce Stadyumu, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    59'
    En av Giresunspors spillere går i offside.
    60'
    Muhammed Gonulacar (Umraniyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Unye Ilce Stadyumu.
    62'
    Ba Adama (Giresunspor) slår en corner fra venstre side på Unye Ilce Stadyumu.
    62'
    Målsjanse! Ba Adama (Giresunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    63'
    Muhammed Gonulacar er tilbake på banen igjen.
    63'
    Ibrahim Sangare
    Giresunspor angriper, men avslutningen til Ibrahim Sangare går utenfor.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Bulut Kaya
    Ut: Andreas Vasilogiannis
    Umraniyespor bytter ut Andreas Vasilogiannis med Bulut Kaya. Dette er det første byttet som Tasdemir Ismet gjør i dagens kamp.
    64'
    I Ordu slår Recep Aydin en corner fra venstre.
    66'
    Mucahit Albayrak (Umraniyespor) løfter inn en corner fra høyre på Unye Ilce Stadyumu.
    66'
    Recep Aydin
    Sjanse! Umraniyespor avanserer forover, men Recep Aydin avslutter utenfor.
    67'
    Frispark Umraniyespor.
    69'
    Boubacar Dialiba
    Boubacar Dialiba (Umraniyespor) header utenfor.
    70'
    70'
    Recep Aydin
    Umraniyespor angriper i Ordu. Recep Aydin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    71'
    Abiola Dauda ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Inn: Ergin Keles
    Ut: Abiola Dauda
    Abiola Dauda (Giresunspor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ergin Keles.
    73'
    I Ordu slår Ba Adama en corner fra høyre.
    73'
    Bulut Kaya (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Unye Ilce Stadyumu.
    74'
    Ozan Can Kokcu
    Ozan Kokcu (Giresunspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    75'
    Ba Adama (Giresunspor) slår en corner fra høyre side på Unye Ilce Stadyumu.
    76'
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ordu fordi Husamettin Tut får behandling for en skade på banen.
    78'
    79'
    79'
    Husamettin Tut er på beina igjen og fortsetter kampen.
    80'
    Aaron Appindangoye (Umraniyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Unye Ilce Stadyumu.
    81'
    Frispark i en god posisjon for Umraniyespor!
    83'
    Umraniyespor slipper å klare seg uten Aaron Appindangoye som kommer tilbake på banen igjen.
    84'
    Inn: Atabey Cicek
    Ut: Recep Aydin
    Umraniyespor gjør sitt andre bytte. Recep Aydin erstattes av Atabey Cicek.
    84'
    85'
    86'
    Inn: Bahadir Tasdelen
    Ut: Leandrinho
    Tasdemir Ismet gjør dagens tredje bytte i Ordu, når han tar ut Leandro Barrios og setter inn Bahadir Tasdelen.
    90'
    Ergin Keles
    Giresunspor angriper og Ergin Keles får avsluttet. Headingen treffer ikke Umraniyespor-målet.
    90'+2
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    Atabey Cicek
    Atabey Cicek (Umraniyespor) avanserer forover på Unye Ilce Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.