2-2
143
39

Eren Dinkci
    Eren Dinkci (1. FC Heidenheim) avanserer forover på An der alten Forsterei. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    1'
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Mål for FC Heidenheim!
    Union Berlin 0 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Nikola Dovedan
    I Berlin tar 1. FC Heidenheim ledelsen 0-1 etter et mål av Nikola Dovedan.
    3'
    Josip Juranovic (Union Berlin) løfter inn en corner fra høyre på An der alten Forsterei.
    5'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Jan-Niklas Beste
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) kommer seg fri på An der alten Forsterei, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Frispark for Union Berlin på egen banehalvdel.
    9'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Berlin fordi Robin Gosens får behandling for en skade på banen.
    12'
    Robin Gosens er tilbake på banen igjen.
    14'
    I Berlin slår Josip Juranovic en corner fra venstre.
    14'
    Danilho Doekhi
    I Berlin header Danilho Doekhi (Union Berlin) mot mål, men ballen går utenfor.
    15'
    En av Union Berlins spillere blir avblåst for offside på An der alten Forsterei.
    19'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Union Berlin.
    20'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra venstre side på An der alten Forsterei.
    25'
    Frispark Union Berlin.
    27'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Union Berlin på egen banehalvdel.
    29'
    Deniz Aytekin tildeler Union Berlin en corner. Josip Juranovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Danilho Doekhi (Union Berlin) kommer til en målsjanse på An der alten Forsterei, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Union Berlin angriper i Berlin, men blir avblåst for offside.
    35'
    Benedict Hollerbach
    Union Berlin angriper i Berlin. Benedict Hollerbach fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    37'
    Andras Schäfer
    Andras Schäfer (Union Berlin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Frispark til 1. FC Heidenheim på halvdelen til Union Berlin.
    41'
    I Berlin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Mål for Union Berlin!
    Union Berlin 1 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Robin Gosens
    Målgivende: Danilho Doekhi
    Robin Gosens scorer og utligningen er et faktum på An der alten Forsterei. 1-1. Det er en fin assist fra Danilho Doekhi.
    44'
    Gult kort til Union Berlin
    Robin Gosens
    Dommeren gir Robin Gosens (Union Berlin) et gult kort.
    45'
    Union Berlin 2 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Andras Schäfer
    Målgivende: Robin Gosens
    Andras Schäfer dundrer ballen i mål og Union Berlin tar ledelsen 2-1 på An der alten Forsterei. Robin Gosens var nest sist på ballen.
    45'+2
    Union Berlin angriper i Berlin. Andras Schäfer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Målsjanse på An der alten Forsterei! Jan-Niklas Beste fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    49'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    51'
    51'
    Josip Juranovic
    Josip Juranovic (Union Berlin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Målsjanse! Josip Juranovic (Union Berlin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Frispark 1. FC Heidenheim.
    54'
    56'
    58'
    Dommer Deniz Aytekin venter med å sette i gang spillet fordi Josip Juranovic ligger nede.
    62'
    Josip Juranovic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    63'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra venstre på An der alten Forsterei.
    63'
    Tim Kleindienst
    Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Adrian Beck
    Ut: Jan Schoppner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Heidenheim. Inn kommer Adrian Beck, mens Jan Schoppner tar plass på benken.
    64'
    Inn: Marvin Pieringer
    Ut: Nikola Dovedan
    1. FC Heidenheim bytter ut Nikola Dovedan med Marvin Pieringer. Dette er det andre byttet som Frank Schmidt gjør i dagens kamp.
    64'
    Josip Juranovic (Union Berlin) slår en corner fra høyre side på An der alten Forsterei.
    70'
    Union Berlin 2 - 2 FC Heidenheim
    Mål: Jan-Niklas Beste
    Målgivende: Eren Dinkci
    Mål! 1. FC Heidenheim utligner på An der alten Forsterei. Målscorer: Jan-Niklas Beste. Eren Dinkci sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Christopher Trimmel
    Ut: Josip Juranovic
    Union Berlin gjør sitt første bytte. Josip Juranovic erstattes av Christopher Trimmel.
    72'
    Inn: Mikkel Kaufmann
    Ut: Benedict Hollerbach
    Benedict Hollerbach (Union Berlin) erstattes av Mikkel Kaufmann.
    72'
    Inn: Kevin Sessa
    Ut: Jan-Niklas Beste
    1. FC Heidenheim bytter ut Jan-Niklas Beste med Kevin Sessa.
    72'
    Inn: Norman Theuerkauf
    Ut: Jonas Fohrenbach
    1. FC Heidenheim bytter ut Jonas Fohrenbach med Norman Theuerkauf.
    73'
    Lucas Tousart
    Union Berlin angriper på An der alten Forsterei. Lucas Tousart header utenfor.
    75'
    75'
    Frispark i en god posisjon for Union Berlin!
    79'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Brenden Aaronson
    Bytte for Union Berlin. Yorbe Vertessen kommer inn for Brenden Aaronson på An der alten Forsterei.
    81'
    Inn: Jerome Roussillon
    Ut: Robin Gosens
    Nenad Bjelica gjør dagens fjerde bytte i Berlin, når han tar ut Robin Gosens og setter inn Jerome Roussillon.
    81'
    Lennard Maloney ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    82'
    Inn: Tim Siersleben
    Ut: Lennard Maloney
    1. FC Heidenheim gjør sitt femte bytte. Lennard Maloney erstattes av Tim Siersleben.
    83'
    Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    86'
    87'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Omar Traore
    Omar Traore (1. FC Heidenheim) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Inn: Alex Kral
    Ut: Lucas Tousart
    Nenad Bjelica (Union Berlin) gjør sitt femte bytte for dagen. Alex Kral erstatter Lucas Tousart.
    90'
    1. FC Heidenheim må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Union Berlin.
    90'+4
    Mikkel Kaufmann
    Mikkel Kaufmann (Union Berlin) kommer til en målsjanse på An der alten Forsterei, men klarer ikke å score.
    90'+5
    Union Berlin avanserer forover i Berlin. Danilho Doekhi avslutter, men treffer ikke mål.