145
41
    Kampen er i gang på An der alten Forsterei.
    Robert Andrich
    Union Berlin angriper i Berlin. Robert Andrich avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Joel Pohjanpalo
    Joel Pohjanpalo (Union Berlin) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    8'
    8'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Union Berlin på egen banehalvdel.
    11'
    Sheraldo Becker
    Union Berlin avanserer forover i Berlin. Sheraldo Becker avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Robert Schroder tildeler Union Berlin en corner. Christopher Trimmel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Christopher Trimmel (Union Berlin) slår en corner fra venstre side på An der alten Forsterei.
    16'
    Union Berlin angriper, men blir avblåst for offside.
    18'
    Joel Pohjanpalo (Union Berlin) kommer til en målsjanse på An der alten Forsterei, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Sjanse i Berlin! Sheraldo Becker (Union Berlin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    Marcus Ingvartsen
    Union Berlin angriper på An der alten Forsterei, men Marcus Ingvartsen header utenfor.
    25'
    Frispark for Union Berlin på egen banehalvdel.
    26'
    Union Berlin avanserer forover og Robert Andrich får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    31'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til Union Berlin.
    32'
    Mål for Freiburg!
    Union Berlin 0 - 1 Freiburg
    Mål: Vincenzo Grifo
    Målgivende: Christian Günter
    Vincenzo Grifo dundrer ballen i mål og SC Freiburg tar ledelsen 0-1 på An der alten Forsterei. Flott spill fra Christian Günter før målet.
    34'
    Mål for Union Berlin!
    Union Berlin 1 - 1 Freiburg
    Mål: Robert Andrich
    Robert Andrich utligner til 1-1 på An der alten Forsterei.
    36'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Union Berlin
    Marcus Ingvartsen (Union Berlin) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Vincenzo Grifo
    Målsjanse! Vincenzo Grifo (SC Freiburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Sjanse! SC Freiburg avanserer forover, men Vincenzo Grifo avslutter utenfor.
    47'
    Frispark Union Berlin.
    47'
    Sheraldo Becker (Union Berlin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Christian Gentner
    Målsjanse på An der alten Forsterei! Christian Gentner fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Sheraldo Becker (Union Berlin) kommer til avslutning på An der alten Forsterei, men headingen blir reddet.
    49'
    49'
    Baptiste Santamaria
    Baptiste Santamaria (SC Freiburg) avanserer forover på An der alten Forsterei. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Hjørnespark til Freiburg
    50'
    55'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    56'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    57'
    Sjanse i Berlin! Vincenzo Grifo (SC Freiburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Marius Bulter
    Ut: Marcus Ingvartsen
    Union Berlin bytter ut Marcus Ingvartsen med Marius Bulter. Dette er det første byttet som Urs Fischer gjør i dagens kamp.
    59'
    Lucas Holer
    Lucas Holer (SC Freiburg) avanserer forover på An der alten Forsterei. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Lino Tempelmann
    Ut: Baptiste Santamaria
    Bytte for SC Freiburg. Lino Tempelmann kommer inn for Baptiste Santamaria på An der alten Forsterei.
    61'
    I Berlin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    65'
    En av Union Berlins spillere blir avblåst for offside.
    68'
    69'
    Gult kort til Freiburg
    Lino Tempelmann
    Dommer Robert Schroder viser Lino Tempelmann (SC Freiburg) det gule kortet.
    69'
    Inn: Taiwo Awoniyi
    Ut: Joel Pohjanpalo
    Urs Fischer gjør dagens andre bytte i Berlin, når han tar ut Joel Pohjanpalo og setter inn Taiwo Awoniyi.
    71'
    Inn: Keita Endo
    Ut: Sheraldo Becker
    Urs Fischer (Union Berlin) gjør sitt tredje bytte for dagen. Keita Endo erstatter Sheraldo Becker.
    71'
    Inn: Sebastian Griesbeck
    Ut: Christian Gentner
    Urs Fischer gjør dagens fjerde bytte i Berlin, når han tar ut Christian Gentner og setter inn Sebastian Griesbeck.
    71'
    73'
    Kan Union Berlin utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    76'
    77'
    Roland Sallai
    Roland Sallai (SC Freiburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Inn: Chang-Hoon Kwon
    Ut: Roland Sallai
    SC Freiburg bytter ut Roland Sallai med Chang-Hoon Kwon.
    78'
    Inn: Woo-yeong Jeong
    Ut: Vincenzo Grifo
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) erstattes av Woo-yeong Jeong.
    78'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Union Berlin.
    79'
    Skade: Union Berlin
    79'
    Philipp Lienhart
    Philipp Lienhart (SC Freiburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Inn: Julian Ryerson
    Ut: Christopher Trimmel
    Bytte for Union Berlin. Julian Ryerson kommer inn for Christopher Trimmel på An der alten Forsterei.
    81'
    I Berlin slår Max Kruse en corner fra høyre.
    81'
    Hjørnespark til Union Berlin
    83'
    85'
    Marvin Friedrich
    Union Berlin angriper, men avslutningen til Marvin Friedrich går utenfor.
    87'
    Inn: Ermedin Demirovic
    Ut: Nils Petersen
    SC Freiburg bytter ut Nils Petersen med Ermedin Demirovic. Dette er det fjerde byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for Union Berlin er nær straffområde.
    88'
    Nicolas Höfler
    Dommeren gir Nicolas Höfler (SC Freiburg) et gult kort.
    88'
    I Berlin header Marvin Friedrich (Union Berlin) mot mål, men ballen går utenfor.