Brann: (4-3-3): Leciejewski - Nouri, Demidov, Acosta, Kristiansen - Nilsen, Skaanes, Barmen - Braaten, Orlov, Vega
    Branns benk: Horwath, Grønner, Haugen, Skålevik, Huseklepp, Johansen, Karadas
    Lagene står i tunnelen og anføres ut på banen av kapteinene Demidov og Grindheim.
    Braaten river og sliter i Juklerød, og hjemmelaget får frispark på høyrekanten.
    Hjørnespark
    Brann fosser i angrep og Skaanes skaffer dagens første corner.
    2'
    Hjørnespark
    Vega skrur den inn fra høyre, og treffer Braaten, men han header bare rett opp og bort fra mål.
    3'
    Lindkvist lager frispark på 45 meter. Vega skrur unn, og Sadberg bokser ut.
    4'
    Demidov går i kroppen på Moa, og VIF-spissen får frispark. Demidov har et godt grep rundt den tidligere Tyskland-proffen.
    5'
    Meget lavt tempo på Ullevaal nå etter en småtreg start.
    8'
    Vega og Orlov stormer framover etter en Sakor-tabbe. Vega spiller til Orlov, men han får ikke med seg ballen etter et litt sløvt mottak.
    8'
    Skudd på mål
    Brann-sjanse på Ullevaal! Orlov tupper ballen mot mål etter et Braaten-innlegg, men Sandberg er nede på første stolpe og får kontroll etter hvert.
    11'
    Moa vil ha corner etter duell med Kristiansen, men det får han ikke.
    11'
    Hjørnespark
    Acosta sørger for at Vålerenga får corner 30 sekunder senere...
    12'
    Hjørnespark
    Kjempesjanse for Sakor! Trøkler seg forbi Demidov og Acosta, men skuddet blir blokkert til ny corner.
    13'
    Hjørnespark
    Hjørnesparket fanges av Branns keeper Leciejewski.
    13'
    Mål for Brann!
    Vålerenga 0 - 1 Brann
    Mål: Kristoffer Barmen
    Målgivende: Jakob Orlov
    Brann tar ledelsen, og det er Kristoffer Barmen som sender bortelaget i føringen på lekkert vis. Lundstrøm klarerer et kast inn i banen der Orlov header videre på tvers, og Barmen smeller til fra 17 meter. Ballen suser i nærmeste hjørne, og Sandberg rekker ikke ned.
    14'
    Zahid legges i bakken av Skaanes og Vålerenga får frispark på 40 meter. Slås inn av Lindkvist, men Brann får klarert.
    16'
    Braaten er igjennom, men vinkes av for offside.
    18'
    Nouri legger Zahid i bakken. Frispark.
    20'
    Det blir småfarlig i boksen. Ballen går rett til værs etter en hodeduell, og Branns keeper får kontroll på ballen i duell med Moa.
    21'
    Heltne Nilsen feller Moa, og sistnevnte får frispark. Vålerenga setter i gang raskt, og triller ballen i forsvarsfireren.
    21'
    Stor sjanse for Sakor. Lundstrøm slår inn fra høyre, og Sakor er helt fri på syv-åtte meter. Han får ikke til en god heading, og avslutningen er ufarlig.
    24'
    Lundstrøm prøver å komme forbi Kristiansen, som i sin tid ble vraket og solgt til Brann. Han viser nå at de kanskje burde beholdt ham, og stanser Lundstrøm kontant.
    25'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 1 Brann
    Mål: Ghayas Zahid
    Målgivende: Mohammed Abdellaoue
    Zahid utligner etter en nydelig kontring. Moa ser Zahid er helt fri på venstrekanten og Branns forsvar er parkert. Zahid er alene med Leicejewski, og han triller ballen ned i lengste hjørne. Vi er like langt på Ullevaal.
    31'
    Vålerenga har tatt helt over etter scoringa.
    35'
    Ny sjanse for Vålerenga, som virkelig styrer spillet i egen lekegrind. Lundstrøm fosser ned til dødlinja og finner Moa. Han er presset, og headingen går over.
    37'
    Vega bryter på midtbanen og Brann har store rom å kontre i. Vega bruker lang tid, roer ned og gjestene mister muligheten. Brann virker helt sluttkjørte, og Vålerenga dominerer nå.
    38'
    Ny stor kontringsmulighet for Brann, men Orlov virker helt rådvill på vei framover, og møter bokstavelig talt veggen når han går rett inn i Kjetil Wæhler.
    40'
    Braaten er råsterk når han banker Lundstrøm i lufta. Skaffer Brann-corner.
    41'
    Brann får to nye muligheter etter brudd på Vålerengas halvdel, men hverken Barmen eller Vega klarer å utnytte det.
    43'
    Vega med en kjempemulighet etter lekkert hælspark fra Nouri. Sikter mot krysset, men har glemt å ta av seg ryggsekken når ballen suser langt over.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Vålerenga 2 - 1 Brann
    Mål: Simen Juklerød
    Drømmescoring av Juklerød! Vålerenga kontrer på overtid, og Sakor slår i bakrom på Moa, men Leicejewski kommer ut og klarerer. Han sleiver ballen ut mot sidelinjen, der Moa plukker opp. Han slår ballen inn i feltet på 16-meterstreken der Juklerød har stoisk ro når han legger til rette og prikker ballen helt oppe i krysset. For en avslutning på omgangen!
    45'+1
    45'+1
    Vi må heve oss. Vi har ikke spilt en god omgang. Brann har vunnet for mange dueller. De skal få slite mer, sier Kjetil Rekdal til TV 2 i pausen.
    45'+1
    46'
    Zahid feller Vega og Brann får frispark på 40 meter.
    47'
    Ender med at Vega skyter fra 16 meter, men skuddet blokkeres til corner.
    48'
    Hjørnespark
    Sakor er sterk i en duell med Nouri langs venstrekanten og skaffer Vålerenga-hjørnespark.
    51'
    Ender med frispark til Brann, noe Kjetil Wæhler er veldig uenig i.
    52'
    Juklerød prøver seg med venstrefoten igjen, men treffer ikke like godt som på overtid i 1. omgang.
    54'
    Vålerenga 2 - 2 Brann
    Mål: Sivert Heltne Nilsen
    Målgivende: Vadim Demidov
    Så er vi like langt på Ullevaal! Brann får corner, og ballen heades tilbake i feltet av Demidov. Så er Heltne Nilsen helt alene i feltet og han smeller ballen i mål mot sine gamle lagkamerater!
    55'
    Daniel Braaten har fått seg en smell, og må trolig byttes ut.
    59'
    Braaten har vært god for Brann, så hvis han må ut er det trist for Brann. Steffen Lie Skålevik gjør seg klar.
    61'
    Zahid slår ut på Lundstrøm som skaffer corner.
    62'
    Hjørnespark
    Leciejewski plukker corneren enkelt.
    63'
    Heltne Nilsen er høyest etter en dødball igjen, men han får ikke styrt den mot mål.
    64'
    Vålerenga får corner.
    65'
    Redning på streken! Corneren lander på hodet til Simon Larsen, som header mot mål. På streken står Skålevik som header den ut. Nære 3-2 VIF!
    66'
    Vålerenga kjører kampen her! Moa er nære ved å plukke et løst tilbakespill fra Ruben Kristiansen, men Branns keeper slår til kast.
    68'
    Oi oi oi. Ny sjanse for VIF, som virkelig jager seieren nå. Zahid slår inn til Sakor fra venstre, men Sakors avslutning er svak og går utenfor.
    69'
    Stor sjanse for innbytter Haugen. I løpsduell mot to VIF-spillere, og Haugen drar tunnel på Lindkvist. Skyter fra langt hold, men skuddet er løst og Sandberg redder.
    71'
    Skålevik dundrer inn i Sandberg, og VIF-keeperen får frispark.
    74'
    Brann-frispark fra venstre. Sandberg plukker innlegget fra Haugen.
    77'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Azar Karadas
    Ut: Jakob Orlov
    80'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Henrik Kjelsrud Johansen
    Ut: Mohammed Abdellaoue
    80'
    Berge ypper seg i Brann-boksen, men han får ikke til noe særlig.
    80'
    Småfarlig når frisparket ender med å trille gjennom boksen, og Brann til ha corner. Det får de ikke.
    82'
    Vega har flere alternativer etter at han tar ned ballen, men costaricaneren prøver skudd fra 25 meter. Et forferdelig treff, og ballen ender i VG-svingen bak mål.
    83'
    Skaanes går i bakken på venstrekanten og skaffer Brann frispark.
    84'
    Haugen slår frisparket inn, men det klareres lett.
    84'
    ENORM mulighet for Vålerenga på kontringen, men Zahids pasning er en meter for upresis og Brann-keeper Leciejewski klarerer.
    85'
    Knokkelkamp på Ullevaal nå!
    87'
    For en mulighet for Brann!! Skålevik legger inn i boksen der Haugen er helt alene på bakerste, men han sleiver ballen i bakken og ballen spretter over. Der skal det stå 2-3!
    88'
    Karadas blør i bakhodet etter en hodeduell, og trenger behandling.
    88'
    Også Wæhler blør, og får plastret sammen pannen.
    88'
    Karadas sendes innpå, men blør fortsatt. Da sendes han av banen igjen. Det er blodig alvor her nå!!
    89'
    Vega får avsluttet fra feltet etter frisparket. Sandberg stuper ned i hjørnet og redder.
    90'
    Fem minutter er lagt til!
    90'
    Vålerenga 3 - 2 Brann
    Scorer på overtid! For en fantastisk avslutning på kampen. Zahid venter ut Nouri og sender ballen ned i hjørnet forbi Leciejewski før Acosta kommer opp i press.