1-0
2-0
3-0
4-0

Kveldens hjemmelag kommer fra 2-0-tap i Molde, men forrige hjemmekamp endte med 3-1 mot Odd Grenland.
    Sandnes Ulf tok sin femte seier for sesongen forrige helg, da Sogndal ble beseiret med 3-1 i Sandnes Idrettspark. Forrige gang vestlendingene var ute og reiste tapte man 2-1 for Stabæk.
    Vålerenga er med sine 28 poeng plassert midt på tabellen, på en 9. plass. Sandnes ligger med sine 20 poeng mer utsatt til like, over streken, riktignok med én kamp mindre spilt enn lagene under. Med seier i kveld kan de lyseblå få heng på lag som Lillestrøm og Odd Grenland.
    For hjemmelaget soner Andreas Nordvik karantene for tre gule kort. Benjamin Dahl Hagen sliter med en ankelskade, Yssouf Koné er uaktuell, og Fegor Ogude er ennå ikke tilbake etter sitt beinbrudd.
    Det meldes ikke om noen viktige forfall i Sandnes Ulf-leiren.
    Det motsatte oppgjøret mellom lagene ble spilt i Sandnes i juli, og endte 0-2, etter scoringer av Håvard Nielsen og Andreas Nordvik.
    Tom Harald Hagen fra Grue dømmer kveldens kamp. Med seg på linjene har han Ole J. Lillebuen fra Skrim IL, og Ivar Michael Jahr fra Gjøvik-Lyn SK.
    Lagene entrer banen på Ullevaal.
    Vålerengas halvdel bader i kveldssol.
    Vertene tar avspark, og vi er underveis!
    1'
    Bortelaget med kampens første skudd. Marius Helle skyter med løskrutt fra 25 meter. enkelt for Hirschfeld.
    3'
    Gult kort til Sandnes Ulf
    Christian Gytkjær
    Er ufin mot Gonzalez.
    3'
    Sandnes Ulf får tildelt et hjørnespark
    Bjørnar Holmvik
    Larsen header unna for Vålerenga.
    3'
    Vålerenga kontrer mesterlig. Zajic finner Fellah, og plutselig er han og Børven alene med Frejd. Fellah spiller Børven, som chipper ballen fint i mål. Men linjemannen har vinket av for offside på unggutten.
    5'
    Et langt innkast fra Thorsteinsson ender til slutt hos Espedal, som får headet. Ballen går noen meter utenfor mål.
    7'
    Så er det Diamankas tur til å prøve skuddfoten. Han er på godt skuddhold, rundt 20 meter fra mål, men ballen sklir av foten til senegaleseren. Langt utenfor mål.
    10'
    Den slås ut mot Gytkjær på 16 meter, men spissen får ikke avsluttet skikkelig.
    10'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 0 Sandnes Ulf
    Mål: Simon Larsen
    Hjemmelaget tar ledelsen! Vålerenga kontrer etter en Ulf-corner, og kommer tre mot to. Fellah stikker herlig gjennom Diamanka, som skyter i stolpen. Men heldigvis er Larsen på plass til å sette returen i det åpne målet.
    10'
    Sandnes Ulf ser svært temposvake ut bakover. Det har Vålerenga så til de grader utnyttet i åpningen av denne kampen.
    13'
    Simon Larsen kommer til innlegg, men utførelsen av det er svak, og Espedal klarerer enkelt.
    14'
    Vålerenga 2 - 0 Sandnes Ulf
    Mål: Torgeir Børven
    Målgivende: Mohammed Fellah
    Vålerenga dobler ledelsen! Diamanka spiller Fellah, som krangler ballen igjennom til Børven. Han får et dårlig førstetouch, og idet sjansen ser ut til å gå fra ham, vrir han kroppen og setter ballen ned i hjørnet. Flott prestasjon!
    16'
    Børven gjør dermed mål i sin Ullevaal-debut for Vålerenga.
    18'
    Edjer Frejd i Sandnes Ulfs forsvar har hittil opptrådd som en løs kanon på dekk.
    20'
    Vålerenga 3 - 0 Sandnes Ulf
    Mål: Mohammed Fellah
    Perlescoring! Sandnes Ulf spiller bort ballen på midten. Mohammed Fellah vandrer 20 meter med ballen, før han fra minst 20 meter denger ballen opp i krysset bak Falch. Kandidat til årets mål i Tippeligaen.
    21'
    Vålerengas nye angrepsrekke med Fellah, Diamanka, Barrett og Børven har foreløpig vært en åpenbaring.
    24'
    Lille Thorsteinsson forsøker å filme seg til straffespark. Det hele ser bare pinlig ut. Merkelig at han ikke får kort av dommer Hagen.
    25'
    Fellah prøver å finne Barrett i bakrommet, men Frejd ordner opp på mesterlig vis.
    26'
    Bjørnar Holmvik skyter med høyrebeinet, på hel volley, fra nærmere 25 meter. Hirschfeld er med på notene, og plukker forsøket greit.
    28'
    Fellah skyter frispark fra 30 meter. Ballen flakker litt i lufta, og selv om skuddet går midt på mål, er keeper Falch nødt til å bokse ballen vekk.
    29'
    Diamanka viser seg å være en skuddglad herremann. Nå skyter han fra 25 meter, men nok en gang går ballen både over og utenfor mål.
    31'
    Bortelaget prøver febrilsk å komme til sjanser, men foreløpig har det vært en rolig dag på jobben for Lars Hirschfeld.
    33'
    Foreløpig stemmer ingenting for Tommy Høiland - i kveld iført lakserosa fotballsko.
    36'
    Nære på at Thorsteinsson får en stor sjanse. Han spilles fint fri av Marius Helle, men førstetouchet er svakt, og Hæstad kommer til unsetning for hjemmelaget.
    39'
    Så er det nevnte Thorsteinsson som skyter fra 25 meter. Skuddet er hardt, men går en halvmeter over mål.
    39'
    Chad Barrett får headet etter et frispark fra venstre sidekorridor. Ballen seiler dog over mål.
    40'
    Så får Høiland omsider en sjanse. Diamanka roter bort ballen. Høiland kommer seg inn i 16-meteren, men avslutningen hans blir blokkert av André Muri.
    42'
    Høiland får headet på mål ved den bakre stolpen. Kristoffer Hæstad redder på streken.
    42'
    Den klareres ved første stolpe. Dårlig slått av islendingen.
    43'
    45'+1
    Lagene går i garderoben på stillingen 3-0. Vålerenga var det klart beste laget i 1. omgang, og tok ledelsen allerede før det var spilt 10 minutter. Innen omgangen var halvspilt sto det 3-0, og hjemmelaget har til tider spilt blendende angrepsfotball. Etter hvert dabbet det litt av, og bortelaget fikk en sjanse eller to på tampen.
    45'
    Bortelaget tar avspark i 2. omgang.
    46'
    Flott prestasjon av Tommy Høiland! Han vender bort André Muri med en kroppsfinte, og skyter fra skrått hold. Lars Hirschfeld får så vidt reddet til hjørnespark.
    49'
    Den heades vekk rett foran Hirschfeld.
    49'
    Mohammed Fellah drar seg fri inne i Ulf-boksen. Han skyter hardt, men skuddet går rett på Falch. Ingen kongeblå er der til å plukke opp returen.
    51'
    Knallhard duell mellom Høiland og Larsen nede ved hjørneflagget. Sistnevnte blir liggende.
    52'
    .. Men kommer seg på beina igjen. Får litt behandling utenfor banen.
    52'
    Flotte kombinasjoner hos hjemmelaget. Fellah blir forstyrret da han skal skyte, og avslutningen blir ikke rare greiene.
    54'
    Thorsteinsson skyter fra 20 meter. Det er masse trafikk foran keeper, og ballen går via en grønnkledd og like utenfor.
    55'
    Hjemmelaget får frispark i glimrende skuddposisjon - 23 meter fra målet til Falch.
    57'
    Bojan Zajic skyter rett på Falch, som bokser ut til innkast.
    58'
    Fellah skyter igjen, denne gang med høyrefoten. Ballen sklir av nevnte fot og går langt utenfor mål.
    59'
    Hjemmelagets spillere bare glir rundt på 80%, og ser meget bekvemme ut i skrivende stund.
    60'
    Fellah spiller Olanare, som trekker seg inn og prøver å fyre av. Thorsteinssons blokkering blir redningen for Sandnes Ulf.
    63'
    Bjørnar Holmvik skyter fra 25 meter. Skuddet ser ut til å ha retning mot Hirschfelds kryss, men skrur utover, og går i nettveggen.
    65'
    Bojan Zajic skyter nok en gang, denne gang etter å ha blitt servert av innbytter Olanare. Forsøket går en meter utenfor målet til Falch.
    67'
    Fellah skyter rett på Falch fra 16 meter. Nok en gang må keeperen gi retur.
    67'
    Vålerenga 4 - 0 Sandnes Ulf
    Mål: Aaron Samuel
    Sandnes Ulfs forsvar kløner det fullstendig til. Olanare foræres ballen rett foran Falch, og han kan enkelt sette inn sitt første mål i Vålerenga-trøya.
    67'
    Feller Børven, og havner i boka.
    69'
    Skudd Fellah, redning Falch, retur som en grønn mann kommer på.
    71'
    Bojan Zajic skyter igjen, Falch redder igjen, og denne gang tar han den i fast grep.
    72'
    Tempoet har dalt veldig i kampen. Sandnes Ulf har resignert, og Vålerenga ser litt mette ut.
    75'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Chuma Anene
    Ut: Diamanka
    76'
    Spillerbytte - Sandnes Ulf
    Inn: Fredrik Torsteinbø
    Ut: Christian Gytkjær
    77'
    Inn: Akinshola Akinyemi
    Ut: Simon Larsen
    78'
    Hirschfeld kommer på den, men ikke nok til å få klarert. Like etterpå feies ballen vekk av en blåkledd.
    80'
    8.711 tilskuere på Ullevaal.
    82'
    Høiland får en mulighet etter at Akinyemi slurver med en pasning. Spissen kommer skrått på, og Hirschfeld redder avslutningen.
    83'
    Forbi alt og alle og over kortlinja.
    83'
    Vålerenga har ballen, og koser seg med den.
    85'
    Joachim Thomassen vil også være med på moroa. Han skyter fra drøyt hold, og skuddet går et par meter tilside for målet.
    86'
    Stor sjanse for Høiland og Sandnes Ulf! Den solariumsbrune spissen kommer alene med Hirschfeld, men snubler litt i de rosa skoene sine når han skal skyte, og Vålerengas keeper tar den enkelt.
    87'
    Hæstad tester skuddfoten fra 25 meter, og Falch må ut i full strekk for å avverge 5-0.
    89'
    Shola Akinyemi skyter fra 100 meter. Skuddet barberer utsiden av Falch stolpe. Nære på at han setter sin første for Vålerenga.
    90'
    Det legges til tre minutter på Ullevaal.
    90'+1
    Sandnes Ulf klarer ikke å sette inn noe som helst av sluttspurt.
    90'+3
    90'+3
    Det ender 4-0 på Ullevaal. Kampen var i bunn og grunn avgjort allerede etter 21 minutter, da det sto 3-0 på tavla. I 1. omgang spilte Vålerenga til tider glimrende fotball, og i 2. omgang senket tempoet og kvaliteten seg i takt med at Sandnes Ulf resignerte.