Vålerenga tar i mot Stabæk til en skikkelig rysare. Velkommen skal du være.
    0'
    Vålerenga kommer ut i en 4-3-3: Sandberg - Lundström, Tollås Nation, Larsen, Lindkvist - Lekven, Grindheim, Berge - Juklerød, Kjelsrud, Zahid.
    0'
    Gjestene fra Bærum kjører en 4-2-3-1-variant: Sayouba - Hanche-Olsen, Skjønsberg, Nilsson, Moe - Grossman, Meling - Njie, Gorozia, Keita - Pedersen.
    0'
    Etter Lillestrøm sin sterke borteseier i Bergen ligger Stabæk på 15.plass, under streken. Lillestrøm har 29 poeng, Stabæk 27. Vålerenga ligger på 11.plass med 30 poeng.
    0'
    Ekstremt glissent på Ullevaal i dag.
    0'
    Sebastian Pedersen, 17-åringen, sparker i gang dagens oppgjør!
    1'
    Virker som Stabæk kommer ut i en 4-1-4-1 med Meling som et skjold mellom forsvarfirer og midtbanefirer.
    2'
    Straffe til Stabæk! Njie får ball av Keita og drar seg forbi Sandberg på 14 meter. Moen blåser for straffe!
    2'
    Stabæk scorer på straffe!
    Vålerenga 0 - 1 Stabæk
    Mål: Muhamed Keita
    Keita sender Stabæk i føringen på Ullevaal! Straffen til høyre, keeper til venstre.
    3'
    Stabæk fortsetter å ha ball etter scoringen. Triller nå.
    6'
    Juklerød prøver å slå inn. Ballen går via Moe og til corner for hjemmelaget.
    7'
    Vålerenga får tildelt et hjørnespark
    Moe får hodet på ballen og Sayouba plukker.
    8'
    Godt initiativ av Kjeldsrud Johansen! Lundström slår inn og finner Kjelsrud på 14 meter, som header på mål. God redning av Sayouba, som tipper ballen over mål.
    9'
    Over alt og alle.
    11'
    Zahid søker Kjelsrud Johansen i mellomrom, men Skjønsberg bryter. Vålerenga med mer ball nå, etter at gjestene eide kula mye de første 5-6 minuttene.
    13'
    Lekven står på 20 meter og prøver å chippe ballen inn til Kjelsrud Johansen, men pasningen blir for upresis.
    14'
    Sayouba kommer ut og bokser.
    15'
    Har ikke hatt en ordentlig sjanse enda, Vålerenga. Eier mye ball, men skaper ikke all verden.
    16'
    Meling kommer ute til venstre og prøver seg på noe som ser ut som et skudd. Svakt utnyttet. Vålerenga overtar.
    17'
    Kjelsrud Johansen får til slutt avsluttet fra fem meter, presset. Går over mål.
    18'
    Lekven slipper til Kjelsrud Johansen, som bryster ned til Zahid. Skuddet blokkeres av en oppofrende Stabæk-kaptein.
    19'
    Stabæk kommer 3 mot 2! Berge mister ball på egen halvdel og gjestene kommer, men Njie blir for ubesluttsom og skusser bort noe som kunne vært en stor mulighet.
    20'
    Grossman er for røff med Zahid. Frispark til VIF i god posisjon.
    21'
    Frisparket fra Grindheim plukkes enkelt av Sayouba, som er gul for anledningen.
    22'
    Nilsson meier ned Kjelsrud Johansen på 20 meter. Frispark til hjemmelaget i god posisjon.
    24'
    Lindkvist slår hardt inn med venstre, Sayouba plukker nok en gang.
    25'
    Enorm mulighet for hjemmelaget!
    26'
    Vålerenga blir avblåst for offside
    ...Men det vinkes. Lundeström slår inn til Kjelsrud Johansen, som header utenfor.
    27'
    Berge har voldsomt vondt i det ene kneet og må nok gi seg her etter drøye halvtimen.
    28'
    Stengel kler av seg og gjør seg klar for å komme inn.
    29'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Herman Stengel
    Ut: Sander Berge
    29'
    Meling slipper til Pedersen, som prøver å dra seg forbi Tollås. Sistnevnte står solid en mot en og vinner ball.
    32'
    Sander Berge hinker inn i garderoben med ispose over høyre kne.
    34'
    Keita meies ned på 25 meter av Grindheim. Frispark til Stabæk.
    36'
    Keita fyrer, men skuddet er svakt. Sandberg har god kontroll.
    37'
    Sjansefattig første 40 minutter, sett bort fra scoringen etter tre minutter.
    39'
    Zahid slår inn og søker Kjelsrud Johansen i boks, men Sayouba plukker nok en gang.
    41'
    Lindkvist og Njie blir liggende etter en duell.
    43'
    Legges til minuttet.
    45'
    45'
    46'
    Vålerenga sparker i gang de siste 45 minuttene!
    46'
    Var visstnok en skade i menisken for Sander Berge. Håper alt går bra med unggutten.
    47'
    Nilsson bare sparker ballen ut til corner, ikke særlig presset.
    48'
    Veldig svakt slått. Njie vinner ball og fikser frispark til Stabæk.
    49'
    Zahid slipper gjennom Juklerød, men pasningen er for upresis. Svakt av Vålerengas trollmann.
    50'
    Nevnte Zahid får ball på 20 meter og prøver seg, men Skjønsberg kommer inn og blokkerer skuddet.
    51'
    Gult kort til Vålerenga
    Magnus Lekven
    Får gult for å meie ned Meling.
    53'
    Inn: Daniel Fredheim Holm
    Ut: Simen Juklerød
    55'
    Kjempemulighet for Stabæk! Gorozia går og slipper perfekt til Meling, som skyter via Larsen. Corner.
    55'
    Stabæk får tildelt et hjørnespark
    Stanges unna, Stabæk beholder.
    56'
    Hanche-Olsen får stusset ballen inn. Keita prøver seg fra 20 meter, men Sandberg har god kontroll.
    56'
    Sayouba blir liggende etter en duell med Kjelsrud Johansen.
    57'
    Går fint med Sayouba.
    58'
    Stabæk er gode defensivt nå. Kompakte og tette, er ikke mye rom for Vålerenga offensivt.
    59'
    Njie utfordrer Larsen og går i bakken. Ingenting, sier Svein Oddvar Moen. Ser riktig ut det.
    60'
    Vålerenga kombinerer på Stabæk sin halvdel, men gjestene er gode defensivt for øyeblikket.
    62'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Luc Kassi
    Ut: Giorgi Gorozia
    64'
    Nilsson takler Kjelsrud Johansen på 25 meter. Frispark til Vålerenga. Lindkvist gjør seg klar med venstrefoten.
    66'
    Skuddet til Lindkvist går noen meter over mål.
    67'
    Tamt Vålerenga-lag for øyeblikket. Stabæk har hatt god kontroll i store deler av 2.omgang.
    68'
    Lindkvist slår inn. Går i Skjønsberg og ut til corner.
    69'
    Inn: Mynor Escoe
    Ut: Sebastian Pedersen
    Jobbet bra, men ikke fått til noen ting offensivt.
    70'
    Inn: Vajebah Sakor
    Ut: Magnus Lekven
    70'
    Sayouba er nede i knestående.
    71'
    Klareres-
    70'
    Sandhu er i oppvarming.
    72'
    Sjansebonanza for bortelaget! Keita slår inn og finner Kassi, som klemmer til på volley. Blir klarert, men den ender hos Keita, som skyter inn igjen. Ender til slutt med innkast til Vålerenga.
    74'
    Hanche-Olsen gjør en god jobb mot Sakor og får frispark i egen boks.
    76'
    Escoe har muligheten til å øke ledelsen når han får skutt fra 12 meter, men skuddet reddes av Sandberg!
    78'
    Klareres på bakerste.
    79'
    Stabæk kan kontre, men utrolig svakt utnyttet av Keita. Prøver å spille til Njie, men pasningen kommer for sent.
    80'
    Kjemperedning av Sayouba! Er nede som en katt og redder forsøket til Stengel!
    81'
    Inn: Ohi Omoijuanfo
    Ut: Moussa Njie
    82'
    Stengel får skutt igjen, men sleiver den utenfor.
    83'
    83'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 1 Stabæk
    Mål: Rasmus Lindkvist
    Vålerenga utligner rett fra hjørnespark! Skrur den inn og Sayouba kommer ikke til. Utrolig merkelig scoring.
    84'
    Så holder Ohi på å score umiddelbart! Kommer alene med Sandberg, men sisteskansen til VIF redder mesterlig!
    85'
    Ender langt over mål.
    85'
    Nå er det hett på Ullevaal!
    86'
    Zahid får ballen ved dødlinja og slipper til Sakor. Får et dårlig touch og gjestene overtar.
    87'
    Zahid går i bakken, men ingenting sier Moen! Zahid spiller vegg med Sakor, men blir lagt i bakken før han får mottatt ballen igjen. Spill videre!
    88'
    Escoe får ball feilvendt, men Tollås Nation er god og vinner ball. Hjemmelaget overtar.