3-1
6-1
8-1

God aften, og velkommen til livedekning av Vålerenga-Start fra Ullevaal Stadion.
    Vålerenga bør vinne denne kampen for å fortsatt ha et realistisk håp om gull i årets tippeliga. Det er ni poeng opp til Rosenborg, før kveldens kamp som kompletterer den 19. serierunden.
    Start har mulighet til å klatre opp til 4. plass med seier i kveld. Forrige ukes seier i Molde var knallsterk, og trioen Bolaños/Fevang/Stokkelien kan fort bli en håndfull for Engas bakre rekker.
    Vålerenga mangler Mohammed Fellah (karantene) og Birger Madsen (hofteskade).
    For Start savnes Clarence Goodson, Hunter Freeman og Rolf Daniel Vikstøl. Alle er ute med karantene.
    Vålerenga er mestscorende i årets serie. 38 mål på 18 kamper er fasiten sålangt. Start og Rosenborg har scoret nest flest med 32 kasser. Det er med andre ord duket for en målrik affære.
    Vålerenga har ikke fått en eneste straffe i Tippeligaen i år. Start har fått tre, og Bolaños har bommet på samtlige.
    God stemning på Ullevaal før kampstart.
    Det er bortelaget Start som sparker kampen igang.
    1'
    Vålerenga presser Start høyt i starten.
    2'
    Shelton slår inn til Berre, som er i god posisjon. Kantspilleren demper ballen med lanken og får frispark imot.
    2'
    Bolaños forsøker et skudd fra 30 meter. Har Zalo på skoene, og skuddet går 15 meter utenfor.
    3'
    Vålerenga kontrer etter en Start-dødball. Shelton blir klippet ned av Bruer Hansen, og han havner i dommerens bok.
    4'
    Gult kort til Start
    Petter Bruer Hanssen
    5'
    Hæstad stopper en farlig Start-kontring på ureglementert vis. Unngår dog gult kort.
    6'
    Owello ligger nede etter å ha blitt ufint behandlet av Hæstad.
    7'
    Artig start på kampen. Begge lag er villige til å komme framover. Start er nære ved å komme til store sjanser, men Muri er reddende engel.
    8'
    Moa bryter ballen 25 meter ut fra Høies mål. Velger Berre i midten, og Singh mister til slutt ballen. Shelton var helt alene på venstre. Dårlig valg av Moa.
    10'
    Singh er nære ved å spille Hæstad igjennom, men blir upresis. Det kulminerer med corner til hjemmelaget.
    11'
    Presist av Zajic. Berre header mot lengste stolpe, men forsøket blir reddet på streken.
    11'
    Mål for Start!
    Vålerenga 0 - 1 Start
    Målgivende: Mads Stokkelien
    For en scoring!! Start kontrer etter Vålerengas corner. Owello spiller vegg med Stokkelien, og banker til fra 22 meter. Ballen smeller i lengste kryss, via tverrliggeren. Magi.
    12'
    Hoff kommer til skudd, men forsøket fra skrått hold går over mål.
    14'
    Gult kort til Vålerenga
    Singh chipper flott igjennom mot Shelton. Høie kommer ut og fanger ballen. Shelton meier ned keeperen, og havner i Berntsens bok.
    16'
    Vålerenga forsøker å sette trykk på Start for øyeblikket, men sliter med å komme til sjanser.
    20'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 1 Start
    Mål: Bengt Saeternes
    Keepertabbe! Zajic finner Moa i midten. Han drar bort Hansen, og skyter hardt midt på Høie. Start-keeperen gir en klønete retur, og Sæternes setter ballen i det åpne buret.
    21'
    Bengt, Bengt, Bengt Sæternes runger over stadion.
    23'
    Moa blir strålende slått igjennom i bakrommet. Klarer ikke å ta ned ballen, og Høie får tak i den. Der hadde det fort stått 2-1.
    23'
    Nydelig slått av Bolaños. Fevang får headet fra 5 meter, men kommer ikke over ballen, og den går over målet.
    23'
    Espen Hoff kommer igjennom på venstre. Han tupper først ballen rett på Hirschfeld. Returen fanger Hoff, og fra 5 meter banker han ballen i brystet til Hirschfeld. Flotte ingripener av kanadensern.
    27'
    Borgersen header unna.
    28'
    Shelton er på vei alene med keeper, men linjemannen vinker for offside.
    29'
    Sæternes klarerer ved første stolpe.
    30'
    Espen Knudsen slår inn på hodet til Fevang, som header over fra ti meter.
    31'
    Bojan slår et flott frispark inn i midten, og Vålerenga er nære ved å få avsluttet på fem meter. En Start-fot kommer til unsetning i grevens tid.
    33'
    Berre spiller flott til Singh. Duracellkaninen legger inn mot Moa, men innlegget blir slått en meter for nærme målet, og det ender i utspill fra keeper.
    36'
    Vålerenga 2 - 1 Start
    Mål: Bojan Zajic
    Høie ødelegger for Start igjen! Et overlegg fra Shelton går forbi en utrusende Høie. Moa kommer ikke til avslutning, og keeperen prøver å fange ballen. Han fomler den ut til Zajic, som setter ballen midt i det åpne målet.
    37'
    'Vi har keepere', runger det fra Klanen.
    39'
    Bojan slår et frispark presist på hodet til Bengt Sæternes. Fra fire meter header han ballen rett på Høie, som dermed retter opp LITT av inntrykket. Utrolig at det ikke står 3-1.
    42'
    Stokkelien og Nordvik skaller stygt, og begge ligger nede og holder seg til hodet.
    43'
    Martin Andresen har fått stylingtips av Pep Guardiola. Svart v-hals, hvit skjorte og grå dressbukse er oppskriften i kveld.
    44'
    Nordvik og Stokkelien er begge på beina.
    45'
    Sæternes er nære ved å komme til heading fra syv meter. Totalt umarkert.
    45'+1
    Det legges til tre minutter.
    45'+1
    Bolaños skyter en halvmeter utenfor fra 25 meters hold.
    45'+2
    Mohammed Abdellaoue
    Saboterer en Start-kontring og får korrekt kort.
    45'+3
    45'+4
    Det har vært en meget artig 1. omgang på Ullevaal. Begge lag kom hurtig ut av startblokkene. Owellos scoring var noe av det vakrere vi har sett i Tippeligaen i år. Vålerenga viste ryggrad og svarte med to kjappe scoringer. Derfra og ut har hjemmelaget vært klart best, og burde ledet 3-1.
    45'
    Hjørnespark til Vålerenga
    48'
    Vålerenga 3 - 1 Start
    Der sitter den tredje. Bojan Zajic slår en god corner. Sæternes header rett på Høie, og Muri header returen i åpent mål.
    48'
    Den manglende/trege oppdateringen i starten av omgangen skyldes tekniske problemer på Ullevaal.
    52'
    Start får ingenting til å stemme for øyeblikket.
    54'
    Hvor er Bernt Hulsker?
    55'
    Kort variant som ender opp i klypene til Hirschfeld.
    56'
    Stefan Strandberg ligger nede med skade.
    57'
    Han kommer seg på beina, men ser ut til å være ferdigspilt for kvelden.
    58'
    Stakkars Owello får pipekonsert mot seg ved hver involvering. Grunn: han ble taklet av Hæstad i innledningen.
    61'
    Sundt prøver et skudd, men det går milevis utenfor.
    61'
    Pepa får avsluttet, men sleiver og ballen går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Amin Nouri
    Ut: Bojan Zajic
    64'
    Dos Santos forsøker et innlegg mot Sæternes. Høie plukker enkelt.
    67'
    Berre skyter fra 18. Langt over. Hårreisende dårlig.
    68'
    Vålerenga 4 - 1 Start
    Mål: Mohammed Abdellaoue
    Vakker scoring av hjemmelaget! Vålerenga ruller opp et godt angrep. Sæternes taper en luftduell, men ballen havner hos Moa som harer ballen opp i vinkelen med høyrebeinet.
    68'
    Vålerenga 5 - 1 Start
    Målgivende: Bengt Saeternes
    Nok en glitrende scoring fra Vålerenga! Moa spilles fri av Sæternes i mellomrommet, drar av en mann og avslutter tilbake mot det nærmeste hjørnet. 5-1!
    69'
    Her skjer det fort! Først dunker Moa inn 4-1 etter assist fra Sæternes. Deretter gjentar historien seg. Det siste målet er det virkelig klasse over. For en goalgetter og for et spisspar!
    71'
    Vålerenga 6 - 1 Start
    Målgivende: Mohammed Abdellaoue
    Praktfotball av Vålerenga for øyeblikket. Denne gang er det Moa som er arkitekten bak scoringen. Setter fart langs venstre og slår knallhardt inn langs bakken. I feltet har Sæternes løpt seg fri, og kan enkelt bredside ballen i nota for Enga.
    72'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Bernt Hulsker
    Ut: Petter Bruer Hanssen
    73'
    Inn: Adnan Haidar
    Ut: Andreas Nordvik
    77'
    Det er bare ett lag på banen nå.
    78'
    Shelton forsøker å lirke ballen i lengste kryss. Er en meter unna å lykkes.
    82'
    Singh er en halvmeter unna å spille Moa til sitt tredje for kvelden.
    84'
    Vålerenga 7 - 1 Start
    Målgivende: Harmeet Singh
    For en mann! Singh stikker igjennom til Moa, som fra skrått hold dunker ballen i nettaket bak Høie. Lekestue! Moa har vært innvolvert i seks mål.
    86'
    Shelton setter fart inn i 16-meteren, og dras ned av Bolaños. Klar straffe.
    90'
    Vålerenga 8 - 1 Start
    Mål: Harmeet Singh
    Singh hamrer ballen ned i hjørnet. Høie er etter ballen, men når ikke fram. 8-1 til Vålerenga!
    90'
    90'+3
    Vålerenga har akkurat slått Start 8-1, etter først å ha ligget under. Ord blir fattige. Moa blir vår neste proff. Takk for i aften, og beklager de tekniske problemene.