Både Zahid og Lundström soner for gule kort i kveld. Inn kommer Agyiri og Näsberg.
    Vakker kveld i hovedstaden i dag. Rundt 20 grader, men likevel rimelig glissent på Ullevaal.
    Godset har bare klart å vinne én gang borte mot Vålerenga de siste åtte årene. Skal den forbannelsen brytes i kveld?
    Mål for Strømsgodset!
    Vålerenga 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Jonathan Parr
    Målgivende: Bassel Jradi
    Godset er i føringen etter bare drøye minuttet på Ullevaal! Jradi med en helt vanvittig assist! Han får ball på 20 meter og hælsparker mellom beina på Tollås Nation til Parr, som plasserer ballen perfekt i lengste hjørne med høyrefoten. Perlescoring av gjestene!
    2'
    Det var ikke den åpningen Deila og Vålerenga hadde sett for seg. Hva nå, Deila?
    3'
    Lindkvist svinger ballen inn i boks fra 40 meter, ute til høyre. Søker Moa i boks, men ballen går over alt og alle.
    4'
    Den målgivende pasningen til Jradi der er av verdensklassekaliber. Får ball feilvendt, er orientert og drar på seg stopper. Slipper perfekt mellom beina på Tollås Nation, som er alt for hissig på grøten og ruser på. Magi!
    4'
    Nguen kommer seg rundt ute til høyre. Slår inn og søker Pedersen, men ballen klareres av Jääger.
    5'
    Finne prøver seg fra nærmere 20 meter. Omringet av hvittrøyer går skuddet rett i blokka.
    6'
    Parr kommer ute til venstre og slår et hardt innlegg langs bakken. Pedersen er for sent ute og Tollås Nation får klarert.
    7'
    Tokmac med et småfrekt forsøk fra syv-åtte meter, ute til høyre. Blir presset av Näsberg og skyter i nettveggen.
    9'
    Lindkvist slår inn i boks. Treffer Parr og går ut til corner.
    10'
    Stanges unna av Jradi, men Vålerenga overtar kjapt og etablerer seg på halvdelen til Godset.
    11'
    I andrebølgen slår Agyiri inn i boks. Søker Moa, men der er Bugge Pettersen god når han får bokset unna.
    12'
    Godset har vært fryktelig gode de første 12-13 minuttene. Hatt mye ball og vært gode, både offensivt og defensivt.
    13'
    Jääger mister skoa i duell med Pedersen. Får seg også en kakk på foten, men er oppe igjen etter kort tid.
    14'
    Bugge kommer ut og får slått vekk med en hånd. Lekven får skutt på returen, men skuddet går langt over.
    15'
    Fredheim Holm bruker den følsomme venstrefoten til å slå gjennom til Moa, men pasningen er for upresis.
    16'
    Lekven går i bakken på drøye 20 meter når han felles av Tokmac. Grindheim gjør seg klar for å slå inn.
    17'
    Hardt inn i boks, men der er Ulland Andersen med hodet og stanger unna.
    18'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 1 Strømsgodset
    Mål: Enar Jääger
    Målgivende: Daniel Fredheim Holm
    Vi er like langt på Ullevaal! I kjølvannet av frisparket vinner først Lekven, så Fredheim Holm sine respektive dueller i boks. Til slutt havner ballen hos Jääger på fem meter. Han stanger ballen i mål, bak en utspilt Bugge Pettersen.
    18'
    Stanges unna. Svakt slått av Ulland Andersen.
    20'
    Fryktelig morsom åpning på Ullevaal med to scoringer og høyt tempo. La det være sånn i de resterende 68 minuttene og!
    22'
    Agyiri og Glesnes havner i løpsduell. Glesnes gjør en god jobb og får klarert i siste liten. Corner til hjemmelaget, som har tatt over etter 1-1-scoringen.
    23'
    Ulland Andersen vinner først duell. Så havner ballen hos Näsberg - han banker til fra åtte meter på halvvolley. Meget god redning av Bugge Pettersen!
    24'
    Nguen får ball av Vilsvik på seks meter. Sleiver i det han skal klemme til. Den der er svær!
    25'
    Gult kort til Strømsgodset
    Kim Andre Madsen
    Havner i løpsduell med Agyiri. Er på etterskudd og river i VIF-spilleren. Soleklart gult.
    27'
    Frispark til Vålerenga på 40 meter. Flytter opp hodesterke spillere, hjemmelaget.
    27'
    Bugge Pettersen plukker enkelt crosseren fra Agyiri.
    28'
    Vilsvik slår tidlig inn. Nguen, som har vært veldig aktiv den første halvtimen, stanger utenfor fra 12 meter.
    29'
    Godset tatt over mer de siste åtte-ni minuttene. Har mye ball og forsvarer seg godt.
    31'
    Tollås Nation frem mot Moa. Ingen er der på andreball etter at Moa vinner duellen. Bugge Pettersen plukker.
    33'
    Nå skjer det ikke alt for mye på Ullevaal. Mye lange baller fra hjemmelaget, men gjestene er gode til å forsvare seg.
    35'
    Glissent på Ullevaal. Ikke en eneste på de røde setene i den øverste seksjonen på landslagsarenaen. Får håpe det fylles opp når Lillestrøm kommer til Ullevaal neste helg.
    37'
    Kort variant som ender hos Jradi. Langt over fra mannen med den lekne assisten.
    39'
    Moa havner en-mot-en mot Glesnes. Gjør en god jobb, Godset-kapteinen, og avverger all fare.
    41'
    Lekven prøver seg fra distanse. Et par meter over.
    43'
    Vålerenga kontrer. Lindkvist setter opp farta og kommer seg rundt på kant. Hauger holder følge og klarerer til corner.
    44'
    Over alt og alle. Utspark.
    45'
    Lagt til ett minutt.
    45'+1
    45'+1
    Vi er like langt etter de første 45 minuttene på Ullevaal. Først en perlescoring signert Parr etter nydelig forarbeid av Jradi, så utliging av Jääger etter mye klabb og babb i Godset-boksen. Gleder oss til de neste 45 minuttene!
    45'+1
    46'
    Vi er i gang igjen. Näsberg og Lindkvist har byttet side på backene.
    46'
    Parr blir liggende og har vondt i foten, men hjelpes opp av Moa etter hvert.
    47'
    Det zoomes inn på Zhaid. Han er savnet i dag.
    48'
    Grindheim slår inn og søker Moa. Han er i offside.
    48'
    Finne setter en såkalt "screen", som det kalles på basketspråket. En sperre for at Fredheim Holm enkelt drar seg forbi Godset-stopperen. Frispark til gjestene.
    49'
    Nesten for gjestene! Nguen utfordrer Lindkvist og banker ballen inn i boks. Sandberg er borti ballen med fingertuppene og klarerer til corner.
    50'
    Kort variant. Nguen drar av Finne og slår inn, men det klareres. Til slutt bokser Sandberg et innlegg nummer to fra Ulland Andersen.
    51'
    Ulland Andersen slår inn og finner Madsen. Vridd vekk fra mål header han noen meter utenfor.
    51'
    Parr slår inn i boks. Går langt bak i boks, men Grindheim må heade til corner.
    52'
    Fryktelig svakt slått av Ulland Andersen. Rett i klypene på Sandberg.
    53'
    Virker som det er Agyiri som skal ut. Stengel gjør seg klar for å komme innpå.
    54'
    Godset har vært gode de første 55 minuttene. Rart at laget har 13 poeng ut ifra prestasjonene idag.
    55'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Herman Stengel
    Ut: Ernest Agyiri
    19-åringen, som startet sin første kamp for sesongen, fikk 56 minutter i dag. Inn med Stengel.
    57'
    Ser ut som de legger om til 4-3-3, vertene. Stengel og Grindheim indreløpere. Finne venstreving, Fredheim Holm høyre.
    57'
    Parr slipper til Jradi, som får ballen vekk fra Vålerenga-målet. Slår til slutt en stygg feilpasning til Finne, som legges i bakken av Nguen. Frispark til hjemmelaget på egen halvdel.
    58'
    Grindheim kommer til en brukbar mulighet! Lindkvist med et presist innlegg fra venstre. Treffer en Grindheim som kommer i 100. Header like utenfor. Nesten!
    60'
    Parr og Nguen kombinerer fint, men ballen fra Parr er litt for upresis. Går ut over sidelinjen.
    61'
    Parr kommer stormende opp på venstre. Nguen med en smart ball til venstrebacken, som slår et svakt innlegg. Sandberg plukker og setter hurtig i gang.
    64'
    Fine tendenser fra hjemmelaget. Ender til slutt med et innlegg som treffer hodet til Näsberg på bakerste stolpe, men headingen går rett på Bugge Pettersen.
    65'
    Jradi drar av Lekven før han banker til fra 21-22 meter. Langt over.
    66'
    Nguen går ned i en duell med Näsberg. Førstnevnte dytter vekk Vålerenga-spilleren. Unødvendig.
    67'
    Lindkvist setter fart og slipper til Finne. Slurver og spiller bort ball, Vålerenga-spilleren.
    68'
    Slås langt mot Pedersen, men pasningen er alt for lang.
    69'
    Nå har det dabbet voldsomt av på Ullevaal. Lavt tempo og få sjanser.
    70'
    Hauger legges i bakken i det han trikser ballen over Jääger. Frispark, og gjestene roer det hele ned.
    72'
    Jradi tester slegga fra 17 meter. Får bra klem i skuddet, men Sandberg har god kontrll og slår til corner.
    73'
    Moa får til slutt stanget unna, etter mye klabb og babb.
    75'
    Lindkvist skyter likegreit selv fra 20 meter. Går rett på Bugge Pettersen.
    76'
    Jonathan Parr
    Kampens andre gule går til Parr, som klipper ned Grindheim.
    78'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Marco Tagbajumi
    Ut: Marcus Pedersen
    Ikke vært så veldig på hugget i dag, Pedersen.
    78'
    Mange feilpasninger for øyeblikket. En sliten gjeng utpå Ullevaal-matta nå.
    79'
    Kjempemulighet for Tagbajumi! Slås inn i boks fra Jradi. Ulland Andersen taper duellen mot Jääger, men ballen ender i føttene til Tagbajumi. Han sleiver ballen utenfor fra fem meter!
    80'
    Inn: Daniel Berntsen
    Ut: Magnus Lekven
    82'
    Lindkvist med en smart ball til Finne, men han får et dårlig touch og ballen går ut over sidelinjen. Rett etter signaliserer Finne at han må bytte.
    83'
    Berntsen legges i bakken av Vilsvik ved dødlinja. Frispark til hjemmelaget.
    84'
    Sjeldent svakt slått av Stengel. Godset overtar.
    85'
    Inn: Chidera Ejuke
    Ut: Bård Finne
    85'
    Ulland Andersen feller Bertnsen i det han skal vende opp feilvendt. Soleklart frispark.
    86'
    En Vålerenga-supporter står og viser det gule. Klasse.
    87'
    Stengel gjør seg klar.
    87'
    Går via muren og forandrer retning. Bugge Pettersen redder mesterlig!
    87'
    Bra slått av Stengel, men det heades unna i boksen.
    88'
    Parr prøver seg igjen med høyre. Denne gangen ikke like heldig - går 20 meter over mål.
    88'
    Inn: Kristoffer Tokstad
    Ut: Tokmac Nguen
    Vært god i dag, Nguen. Løpt mye og vært aktiv.
    90'
    Lagt til to minutter i denne andre omgangen. Får vi en vinner?
    90'
    Ulland Andersen prøver seg fra 20 meter. Banker den et par meter over.
    90'+1
    Var det kampens siste mulighet da?
    90'+2
    90'+2
    Det er over på Ullevaal! Etter en kjempeåpning med to mål på de første 20 minuttene dabbet det fryktelig av de siste 70. Den andre omgangen var det ikke like mye futt i, og det endte til slutt 1-1.