Carlos Soler (Valencia CF) løfter inn en corner fra venstre på Mestalla.
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    Marco Asensio
    Marco Asensio (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Mestalla, men klarer ikke å score.
    10'
    Denis Cheryshev
    Valencia CF angriper og Denis Cheryshev får avsluttet. Headingen treffer ikke Real Madrid-målet.
    11'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Luka Modric
    Sjanse i Valencia! Luka Modric (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Real Madrid angriper i Valencia, men blir avblåst for offside.
    13'
    Isco (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Mestalla.
    16'
    Jesus Gil Manzano tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Karim Benzema
    Karim Benzema (Real Madrid) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    16'
    16'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    20'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Mål for Real Madrid!
    Valencia 0 - 1 Real Madrid
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Marcelo
    Karim Benzema setter ballen i nettet og Real Madrid leder nå 0-1. Flott spill fra Marcelo før målet.
    23'
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    24'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Valencia CF har fått straffe!
    29'
    Valencia scorer på straffe!
    Valencia 1 - 1 Real Madrid
    Mål: Carlos Soler
    Mål! Carlos Soler setter utligningen i mål på et straffespark.
    35'
    38'
    39'
    41'
    Gult kort til Valencia
    Carlos Soler
    Dommer Jesus Gil Manzano gir Carlos Soler (Valencia CF) et gult kort.
    41'
    Uros Racic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Uros Racic er på beina igjen og fortsetter kampen på Mestalla.
    42'
    Real Madrid scorer selvmål!
    Valencia 2 - 1 Real Madrid
    Mål: Raphael Varane
    Raphael Varane setter ballen i eget mål! 2-1.
    43'+2
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    45'+4
    Luka Modric
    Real Madrid fosser forover og Luka Modric fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+5
    45'+5
    Målsjanse på Mestalla! Karim Benzema fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    Kang In Lee
    Kang In Lee skyter i stolpen! Stor sjanse for Valencia CF i Valencia.
    47'
    I Valencia slår Luka Modric en corner fra venstre.
    49'
    Isco (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Mestalla.
    50'
    50'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Valencia CF får straffe av Jesus Gil Manzano på Mestalla.
    51'
    Gult kort til Real Madrid
    Marcelo
    Marcelo (Real Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Valencia 3 - 1 Real Madrid
    Mål! Valencia CF får et straffespark som Carlos Soler setter i mål på Mestalla. 3-1.
    54'
    Jose Gaya
    Jose Luis Gaya (Valencia CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Real Madrid angriper i Valencia. Karim Benzema avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    Vinicius Junior
    Vinicius Junior (Real Madrid) kommer seg fri på Mestalla, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Real Madrid angriper. Marco Asensio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Sergio Ramos
    Dommeren gir Sergio Ramos (Real Madrid) et gult kort.
    62'
    Valencia CF har fått straffespark i Valencia!
    62'
    Valencia 4 - 1 Real Madrid
    Carlos Soler scorer på straffe og Valencia CF øker ledelsen til 4-1.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Martin Ødegaard
    Ut: Vinicius Junior
    Zinedine Zidane gjør dagens første bytte i Valencia, når han tar ut Vinicius Junior og setter inn Martin Odegaard.
    64'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Marco Asensio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Rodrygo, mens Marco Asensio tar plass på benken.
    64'
    65'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Valencia fordi Federico Valverde får behandling for en skade på banen.
    66'
    Federico Valverde ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Valencia.
    68'
    Lucas Vazquez
    Real Madrid avanserer forover i Valencia. Lucas Vazquez avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Madrid.
    69'
    Federico Valverde
    Real Madrid angriper i Valencia. Federico Valverde fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Mariano Diaz
    Ut: Karim Benzema
    Karim Benzema (Real Madrid) erstattes av Mariano Diaz.
    76'
    Inn: Toni Kroos
    Ut: Federico Valverde
    Real Madrid bytter ut Federico Valverde med Toni Kroos.
    76'
    Isco (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Mestalla.
    77'
    Luka Modric
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Luka Modric avslutter utenfor.
    77'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Toni Lato
    Ut: Denis Cheryshev
    Bytte for Valencia CF. Toni Lato kommer inn for Denis Cheryshev på Mestalla.
    77'
    Frispark til Valencia CF på halvdelen til Real Madrid.
    78'
    78'
    Spillet på Mestalla er stoppet midlertidig fordi Kang In Lee ligger nede.
    81'
    Inn: Kevin Gameiro
    Ut: Kang In Lee
    Kang In Lee (Valencia CF) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Kevin Gameiro.
    81'
    Jesus Gil Manzano tildeler Real Madrid en corner. Isco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.