Sjanse! Valencia CF avanserer forover, men Andre Almeida avslutter utenfor.
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    4'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    4'
    Alex Baena
    Villarreal CF angriper. Alex Baena får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Hjørnespark til Villarreal
    7'
    Alex Baena
    Målsjanse! Alex Baena (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    9'
    Andre Almeida (Valencia CF) slår en corner fra høyre side på Mestalla.
    11'
    Ramon Terrats (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Mestalla.
    14'
    Frispark Villarreal CF.
    16'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Sjanse i Valencia! Nicolas Jackson (Villarreal CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Villarreal CF like utenfor Valencia CF-området.
    20'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    26'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Valencia CF.
    27'
    Gult kort til Valencia
    Nicolas Gonzalez
    Nicolas Gonzalez (Valencia CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    27'
    Lino
    Lino (Valencia CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Mestalla.
    27'
    Jesus Gil Manzano tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    34'
    Hjørnespark til Valencia
    36'
    Edinson Cavani
    Edinson Cavani (Valencia CF) kommer til en målsjanse på Mestalla, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    36'
    37'
    En av Villarreal CFs spillere går i offside.
    38'
    Frisparket tildelt Villarreal CF er farlig nær Valencia CFs målområde.
    39'
    Thierry Correia
    Thierry Correia (Valencia CF) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    39'
    Dani Parejo
    Villarreal CF avanserer forover i Valencia. Dani Parejo avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Villarreal
    Nicolas Jackson (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Valencia CF angriper på Mestalla, men Edinson Cavani header utenfor.
    42'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Mestalla.
    44'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Mestalla.
    45'+1
    Edinson Cavani (Valencia CF) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    45'+1
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Diego Lopez Noguerol
    Ut: Yunus Musah
    Valencia CF bytter ut Yunus Musah med Diego Lopez Noguerol.
    46'
    Ramon Terrats
    Ramon Terrats (Villarreal CF) avanserer forover på Mestalla. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    47'
    Andre Almeida (Valencia CF) kommer til en målsjanse på Mestalla, men klarer ikke å score.
    48'
    Diego Lopez Noguerol
    Diego Lopez Noguerol (Valencia CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Valencia CF angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    Valencia CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    54'
    Dani Parejo
    Dani Parejo (Villarreal CF) får et gult kort av dommer Jesus Gil Manzano.
    56'
    56'
    Inn: Moriba Ilaix
    Ut: Nicolas Gonzalez
    Valencia CF bytter ut Nicolas Gonzalez med Moriba Ilaix. Dette er det andre byttet som Ruben Baraja gjør i dagens kamp.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Valencia CF er nær straffområde.
    56'
    Frispark i en god posisjon for Valencia CF!
    57'
    Andre Almeida (Valencia CF) slår en corner fra venstre side på Mestalla.
    59'
    I Valencia slår Andre Almeida en corner fra høyre.
    60'
    Mål for Villarreal!
    Valencia 0 - 1 Villarreal
    Mål: Nicolas Jackson
    Mål! Nicolas Jackson gir Villarreal CF en 0-1 ledelse.
    62'
    Jesus Gil Manzano tildeler Valencia CF en corner. Andre Almeida sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Andre Almeida (Valencia CF) løfter inn en corner fra venstre på Mestalla.
    64'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Yeremi Pino
    Quique Setien gjør dagens første bytte i Valencia, når han tar ut Yeremi Pino og setter inn Etienne Capoue.
    66'
    Edinson Cavani (Valencia CF) vinkes av for offside i Valencia.
    67'
    Dommer Jesus Gil Manzano ser at linjemannen løfter flagget, og Valencia CFs Edinson Cavani blåses av for offside.
    68'
    70'
    Inn: Hugo Duro
    Ut: Andre Almeida
    Andre Almeida (Valencia CF) erstattes av Hugo Duro.
    70'
    Valencia CF angriper, men avslutningen til Diego Lopez Noguerol går utenfor.
    71'
    Mål for Valencia!
    Valencia 1 - 1 Villarreal
    Mål: Lino
    Lino utligner til 1-1 på Mestalla.
    72'
    Etienne Capoue
    Villarreal CF angriper i Valencia. Etienne Capoue fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Manu Trigueros
    Ut: Ramon Terrats
    Bytte for Villarreal CF. Manu Trigueros kommer inn for Ramon Terrats på Mestalla.
    74'
    78'
    Dani Parejo
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Dani Parejo avslutter utenfor.
    79'
    Inn: Gerard Moreno
    Ut: Samuel Chukwueze
    Quique Setien (Villarreal CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gerard Moreno erstatter Samuel Chukwueze.
    80'
    Målsjanse! Nicolas Jackson (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    82'
    83'
    85'
    Inn: Alberto Mari
    Ut: Edinson Cavani
    Valencia CF bytter ut Edinson Cavani med Alberto Mari. Dette er det fjerde byttet som Ruben Baraja gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Toni Lato
    Ut: Lino
    Ruben Baraja gjør dagens femte bytte i Valencia, når han tar ut Lino og setter inn Toni Lato.
    86'
    Skudd på mål, Villarreal
    88'
    88'
    Valencia CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.