2-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Kan Vancouver Whitecaps FC kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    1'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Montreal Impact på sin egen banehalvdel.
    6'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Efrain Juarez
    Efrain Juarez (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    11'
    Raheem Edwards (Montreal Impact) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    14'
    Frispark for Montreal Impact på sin egen banehalvdel.
    16'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Vancouver Whitecaps FC nær 16-meteren.
    17'
    Cristian Rafael Techera Cribelli
    Målsjanse! Cristian Techera (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    20'
    I Vancouver slår Yordy Reyna en corner fra venstre.
    21'
    Russell Teibert ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Yordy Reyna
    Yordy Reyna (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Vancouver Whitecaps FC slipper å klare seg uten Russell Teibert som kommer tilbake på banen i Vancouver.
    26'
    Kei Kamara
    Sjanse i Vancouver! Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    29'
    30'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt Vancouver Whitecaps FCet.
    32'
    Gult kort til CF Montreal
    Victor Cabrera
    Victor Cabrera (Montreal Impact) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Montreal Impact må være på vakt når de forvsarerr et farlig frispark fra Vancouver Whitecaps FC.
    34'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Cristian Techera går utenfor.
    35'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Montreal Impact.
    36'
    Saphir Taider ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    36'
    Kendall Waston
    Dommer Drew Fischer viser Kendall Waston (Vancouver Whitecaps FC) det gule kortet.
    37'
    Saphir Taider ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vancouver.
    38'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt Montreal Impactet.
    40'
    Ignacio Piatti
    Sjanse! Montreal Impact avanserer forover, men Ignacio Piatti avslutter utenfor.
    43'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Vancouver Whitecaps FCet angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    Samuel Piette (Montreal Impact) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    48'
    Drew Fischer tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Cristian Techera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Kendall Waston (Vancouver Whitecaps FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    En av Vancouver Whitecaps FCets spillere blir avblåst for offside på BC Place.
    49'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere går i offside.
    53'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Montreal Impact like utenfor Vancouver Whitecaps FC-området.
    53'
    Saphir Taider (Montreal Impact) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    55'
    I Vancouver slår Saphir Taider en corner fra venstre.
    58'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på sin egen banehalvdel.
    59'
    Vancouver Whitecaps FCet fosser forover, men Drew Fischer blåser for offside på BC Place.
    60'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Kei Kamara
    Målgivende: Alphonso Davies
    Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 1-0 i Vancouver etter en heading av Kei Kamara! Alphonso Davies sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Frispark Montreal Impact.
    65'
    Saphir Taider
    Saphir Taider (Montreal Impact) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Cristian Techera (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    67'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    69'
    Sjanse! Vancouver Whitecaps FC avanserer forover, men Efrain Juarez avslutter utenfor.
    69'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Jeisson Vargas
    Ut: Raheem Edwards
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montreal Impact. Inn kommer Jeisson Vargas, mens Raheem Edwards tar plass på benken.
    70'
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 0 CF Montreal
    Mål: Alphonso Davies
    Målgivende: Cristian Rafael Techera Cribelli
    Mål! Alphonso Davies øker ledelsen til 2-0. Det er en fin hjelp fra Cristian Techera.
    70'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men Drew Fischer blåser for offside.
    72'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Yordy Reyna
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Yordy Reyna med Felipe Martins.
    75'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside.
    76'
    77'
    Inn: David Choiniere
    Ut: Jukka Raitala
    Montreal Impact bytter ut Jukka Raitala med David Choiniere. Dette er det andre byttet som Remi Garde gjør i dagens kamp.
    78'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Montreal Impact.
    79'
    Inn: Brek Shea
    Ut: Alphonso Davies
    Alphonso Davies (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Brek Shea.
    81'
    Mål for CF Montreal!
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 1 CF Montreal
    Mål: Matteo Mancosu
    Målgivende: Daniel Lovitz
    Matteo Mancosu scorer og reduserer til 2-1 på BC Place. Daniel Lovitz var nest sist på ballen.
    81'
    83'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på sin egen banehalvdel.
    83'
    Matteo Mancosu
    Montreal Impact avanserer forover i Vancouver. Matteo Mancosu avslutter, men treffer ikke mål.