Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Inter Miami CF.
    Skudd på mål, Inter Miami
    6'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Joseph Dickerson tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    10'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Hjørnespark til Inter Miami
    15'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    20'
    Gult kort til Inter Miami
    Jordi Alba
    Jordi Alba (Inter Miami CF) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    20'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    22'
    I Vancouver slår Julian Gressel en corner fra høyre.
    24'
    28'
    Joseph Dickerson tildeler Inter Miami CF en corner. Robert Taylor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Ali Ahmed
    Ali Ahmed (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    34'
    Mål for Inter Miami!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 1 Inter Miami
    Mål: Robert Taylor
    Målgivende: Yannick Bright
    Robert Taylor setter ballen i nettet og Inter Miami CF leder nå 0-1. Yannick Bright var nest sist på ballen.
    38'
    I Vancouver slår Ryan Gauld en corner fra høyre.
    42'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    44'
    Pedro Vite
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver. Pedro Vite fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Yannick Bright
    Dommer Joseph Dickerson gir Yannick Bright (Inter Miami CF) et gult kort.
    48'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    49'
    49'
    Leonardo Campana
    Dommeren gir Leonardo Campana (Inter Miami CF) et gult kort.
    51'
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 2 Inter Miami
    Mål: Leonardo Campana
    Målgivende: Robert Taylor
    Leonardo Campana øker Inter Miami CFs ledelse til 0-2! Det er en fin assist fra Robert Taylor.
    54'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Luis Martins
    Ut: Mathias Laborda
    Vanni Sartini gjør dagens første bytte i Vancouver, når han tar ut Mathias Laborda og setter inn Luis Martins.
    58'
    Inn: Giuseppe Bovalina
    Ut: Pedro Vite
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Giuseppe Bovalina kommer inn for Pedro Vite på BC Place.
    58'
    Marcelo Weigandt
    Marcelo Weigandt (Inter Miami CF) pådrar seg et gult kort.
    60'
    61'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    61'
    Tomas Agustin Aviles
    Tomas Agustin Aviles (Inter Miami CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    63'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    64'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Federico Redondo Solari
    Ut: Benjamin Cremaschi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Federico Redondo Solari, mens Benjamin Cremaschi tar plass på benken.
    65'
    Straffe til Vancouver Whitecaps FC
    69'
    VAR sjekker om det er straffe til Vancouver Whitecaps FC
    70'
    Dommeren dømmer straffe til Vancouver Whitecaps FC
    71'
    Vancouver Whitecaps FC scorer på straffe!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 2 Inter Miami
    Mål: Ryan Gauld
    Ryan Gauld reduserer til 1-2 for Vancouver Whitecaps FC etter å ha satt inn et straffespark på BC Place.
    72'
    Alessandro Schöpf
    Dommer Joseph Dickerson viser Alessandro Schöpf (Vancouver Whitecaps FC) det gule kortet.
    73'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    73'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Ranko Veselinovic
    Ranko Veselinovic (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Ryan Raposo.
    73'
    74'
    Inn: Sebastian Berhalter
    Ut: Alessandro Schöpf
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Alessandro Schöpf med Sebastian Berhalter.
    75'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Joseph Dickerson blåser for offside på BC Place.
    75'
    77'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    80'
    80'
    Inn: David Ruiz
    Ut: Matias Rojas
    Inter Miami CF gjør sitt andre bytte. Matias Rojas erstattes av David Ruiz.
    82'
    84'
    84'
    Inn: Noah Allen
    Ut: Julian Gressel
    Gerardo Daniel Martino (Inter Miami CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Noah Allen erstatter Julian Gressel.
    87'
    87'
    Inn: Levonte Johnson
    Ut: Adrian Cubas
    Adrian Cubas (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Levonte Johnson.
    88'+8
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    90'
    Federico Redondo Solari
    Federico Redondo Solari (Inter Miami CF) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    90'
    Fafa Picault
    Fafa Picault (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    90'
    90'+3
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+4
    Inn: Leonardo Frugis Afonso
    Ut: Robert Taylor
    Inter Miami CF bytter ut Robert Taylor med Leonardo Frugis Afonso. Dette er det fjerde byttet som Gerardo Daniel Martino gjør i dagens kamp.
    90'+5
    Inter Miami CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vancouver Whitecaps FC.