Kamara45'+4
1-2
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Vancouver.
    Cristian Techera (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    3'
    Frispark Seattle Sounders.
    4'
    Cristian Techera (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    6'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    9'
    Nicolas Mezquida
    Nicolas Mezquida (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på BC Place, men klarer ikke å score.
    11'
    Robert Sibiga tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Cristian Techera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for Seattle Sounders!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Kelvin Leerdam
    Mål! Seattle Sounders tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Raul Ruidiaz på BC Place. Flott spill fra Kelvin Leerdam før målet.
    21'
    I Vancouver slår Cristian Techera en corner fra venstre.
    29'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders fosser forover og Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Robert Sibiga tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Alphonso Davies (Vancouver Whitecaps FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på BC Place.
    38'
    39'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    41'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Osvaldo Alonso
    Dommer Robert Sibiga gir Osvaldo Alonso (Seattle Sounders) et gult kort.
    41'
    Cristian Rafael Techera Cribelli
    Cristian Techera (Vancouver Whitecaps FC) avanserer forover på BC Place. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Alphonso Davies er tilbake på banen igjen.
    42'
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 2 Seattle Sounders
    Mål! Raul Ruidiaz øker Seattle Sounderss ledelse til 0-2 på BC Place.
    42'
    45'+1
    Sjanse i Vancouver! Nicolas Mezquida (Vancouver Whitecaps FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+3
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Kei Kamara
    Målgivende: Nicolas Mezquida
    Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) header ballen i mål på BC Place. Stillingen er nå 1-2. Nicolas Mezquida sto for den målgivende pasningen.
    45'+4
    Nicolas Mezquida (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    45'+4
    Osvaldo Alonso vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+5
    Vancouver Whitecaps FC angriper. Cristian Techera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+6
    I Vancouver slår Nicolas Mezquida en corner fra høyre.
    45'+6
    45'+6
    I Vancouver slår Nicolas Mezquida en corner fra venstre.
    45'+7
    Osvaldo Alonso kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på BC Place.
    47'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Russell Teibert
    Russell Teibert (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Osvaldo Alonso (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    53'
    Kim Kee-hee
    Kim Kee-Hee (Seattle Sounders) header utenfor.
    53'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Brek Shea
    Ut: Brett Levis
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt første bytte. Brett Levis erstattes av Brek Shea.
    53'
    54'
    Kei Kamara
    På BC Place fyrer Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) av et skudd - i stolpen!
    55'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    59'
    Kelvin Leerdam
    Dommer Robert Sibiga viser Kelvin Leerdam (Seattle Sounders) det gule kortet.
    59'
    Kendall Waston
    Vancouver Whitecaps FC angriper på BC Place. Kendall Waston header utenfor.
    60'
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver. Nicolas Mezquida avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Robert Sibiga tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Nicolas Mezquida sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Nicolas Mezquida går utenfor.
    64'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    65'
    Chad Marshall
    Chad Marshall (Seattle Sounders) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    66'
    66'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    Nicolas Mezquida (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Målsjanse til Seattle Sounders! Raul Ruidiaz treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver, men blir avblåst for offside.
    68'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Victor Rodriguez
    Ut: Harry Shipp
    Brian Schmetzer gjør dagens første bytte i Vancouver, når han tar ut Harry Shipp og setter inn Victor Rodriguez.
    69'
    Inn: Jordon Mutch
    Ut: Aly Ghazal
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Ali Ghazal med Jordon Mutch.
    70'
    Alphonso Davies ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    73'
    Alphonso Davies er tilbake i kampen igjen.
    74'
    75'
    76'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    77'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Kelvin Leerdam
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt andre bytte for dagen. Will Bruin erstatter Kelvin Leerdam.
    78'
    81'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    81'
    Inn: Erik Hurtado
    Ut: Nicolas Mezquida
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Nicolas Mezquida med Erik Hurtado. Dette er det tredje byttet som Carl Robinson gjør i dagens kamp.
    82'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Kei Kamara
    I Vancouver header Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    Erik Hurtado
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver. Erik Hurtado fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Robert Sibiga tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    89'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    90'
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Raul Ruidiaz
    Bytte for Seattle Sounders. Jordy Delem kommer inn for Raul Ruidiaz på BC Place.
    90'+1
    Seattle Sounders er i skytespill fra dette frisparket.
    90'+2
    I Vancouver slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    90'+2
    Jordon Mutch
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Vancouver. Jordon Mutch avslutter, men treffer ikke mål.