Chu60'
2-1
2-2
Chu76'
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    2'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Ramy Touchan tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    14'
    15'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) header mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    Stefan Cleveland
    18'
    Skudd på mål, Vancouver Whitecaps FC
    19'
    19'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    19'
    Mathias Laborda
    Mathias Nicolas Laborda Malsenido (Vancouver Whitecaps FC) header utenfor.
    19'
    Kan Vancouver Whitecaps FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    24'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Ranko Veselinovic
    Målgivende: Ryan Gauld
    Ranko Veselinovic header ballen i mål og Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 1-0 på BC Place. Ryan Gauld var nest sist på ballen.
    24'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    29'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    31'
    Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på BC Place, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    32'
    34'
    Mathias Nicolas Laborda Malsenido (Vancouver Whitecaps FC) kommer till avslutning – heading i stolpen! Oi, oi, oi.
    34'
    Ryan Raposo
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Vancouver. Ryan Raposo avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    Yohei Takaoka
    37'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders avanserer forover og Raul Ruidiaz kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    37'
    37'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere går i offside.
    38'
    42'
    42'
    Joao Paulo
    Målsjanse til Seattle Sounders! Joao Paulo treffer mål, men keeper redder.
    42'
    43'
    Albert Rusnak
    Seattle Sounders angriper i Vancouver. Albert Rusnak fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Sergio Cordova
    Sergio Cordova (Vancouver Whitecaps FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Frispark Seattle Sounders.
    46'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Dommer Ramy Touchan viser Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) det gule kortet.
    48'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    49'
    Joao Paulo
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Joao Paulo avslutter utenfor.
    50'
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    52'
    I Vancouver slår Ryan Raposo en corner fra venstre.
    53'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    53'
    58'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    58'
    58'
    59'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    60'
    60'
    Mål for Seattle Sounders!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Leo Chu
    Målgivende: Jackson Ragen
    Mål! Seattle Sounders utligner på BC Place. Målscorer: Leo Chu. Jackson Ragen sto for den målgivende pasningen.
    60'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside.
    62'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vancouver fordi Joao Paulo får behandling for en skade på banen.
    63'
    Joao Paulo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på BC Place.
    66'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Tristan Blackmon
    Ut: Ryan Raposo
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Tristan Blackmon kommer inn for Ryan Raposo på BC Place.
    71'
    Inn: Pedro Vite
    Ut: Sergio Cordova
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Pedro Vite erstatter Sergio Cordova.
    72'
    72'
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Ryan Gauld
    Målgivende: Brian White
    Mål! Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 2-1 ved Ryan Gauld. Flott spill fra Brian White før målet.
    72'
    74'
    75'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Tristan Blackmon
    Tristan Blackmon (Vancouver Whitecaps FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    75'
    76'
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 2 Seattle Sounders
    Leo Chu utligner til 2-2 på BC Place. Det er en fin assist fra Jackson Ragen.
    76'
    Dommeren gir Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) et gult kort.
    79'
    79'
    80'
    Sjanse til Vancouver Whitecaps FC! Mathias Nicolas Laborda Malsenido er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    82'
    Brian White
    Målsjanse på BC Place! Brian White fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    Mathias Nicolas Laborda Malsenido (Vancouver Whitecaps FC) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Simon Becher
    Ut: Levonte Johnson
    Vanni Sartini gjør dagens tredje bytte i Vancouver, når han tar ut Levonte Johnson og setter inn Simon Becher.
    83'
    I Vancouver slår Nicolas Lodeiro en corner fra venstre.
    85'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    86'
    Målsjanse! Albert Rusnak (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    88'
    Andre gule kort til Vancouver Whitecaps FC
    Mathias Nicolas Laborda Malsenido (Vancouver Whitecaps FC) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    89'
    89'
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 3 Seattle Sounders
    Mål: Yeimar Gomez Andrade
    Mål! Yeimar Gomez Andrade gir Seattle Sounders ledelsen 2-3 i Vancouver.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Cody Baker
    Ut: Alex Roldan
    Alex Roldan (Seattle Sounders) erstattes av Cody Baker.
    90'+2
    Inn: JC Ngando
    Ut: Alessandro Schöpf
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt fjerde bytte. Alessandro Schöpf erstattes av JC Ngando.
    90'+3
    Inn: Abdoulaye Cissoko
    Ut: Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders bytter ut Raul Ruidiaz med Abdoulaye Cissoko. Dette er det andre byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    90'+6
    90'+7
    Inn: Deiber Caicedo
    Ut: Sebastian Berhalter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Deiber Caicedo, mens Sebastian Berhalter tar plass på benken.