Kampen har startet.
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Khiry Shelton
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Khiry Shelton avslutter utenfor.
    15'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    18'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Sebastian Berhalter ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vancouver.
    24'
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på BC Place, men klarer ikke å score.
    25'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    29'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Frispark Sporting Kansas City.
    37'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Russell Teibert
    Russell Teibert (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Fotis Bazakos.
    37'
    39'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    41'
    Frisparket tildelt Sporting Kansas City er farlig nær Vancouver Whitecaps FCs målområde.
    45'
    Sebastian Berhalter
    Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    45'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Roger Espinoza
    Ut: Oriol Rosell
    Oriol Rosell (Sporting Kansas City) erstattes av Roger Espinoza.
    46'
    Ryan Gauld
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover og Ryan Gauld kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    47'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    50'
    Daniel Salloi
    Sjanse til Sporting Kansas City! Daniel Salloi er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Lucas Cavallini
    Ut: Brian White
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt første bytte. Brian White erstattes av Lucas Cavallini.
    58'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    59'
    Sporting Kansas City angriper på BC Place, men Khiry Shelton header utenfor.
    59'
    60'
    Lucas Cavallini
    Dommer Fotis Bazakos gir Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    60'
    Fotis Bazakos tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Raposo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps FC) header ballen mot mål, men Sporting Kansas City klarerer.
    62'
    62'
    63'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere går i offside.
    64'
    64'
    Roger Espinoza
    Sporting Kansas City fosser forover og Roger Espinoza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    66'
    Målsjanse! Russell Teibert (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Inn: Michael Baldisimo
    Ut: Sebastian Berhalter
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Sebastian Berhalter med Michael Baldisimo.
    69'
    Inn: Pedro Vite
    Ut: Ryan Gauld
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pedro Vite erstatter Ryan Gauld.
    69'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Ryan Raposo
    Mål! Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 1-0 ved Ryan Raposo.
    73'
    Deiber Caicedo
    Deiber Caicedo (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Inn: Cameron Duke
    Ut: Felipe Hernandez
    Bytte for Sporting Kansas City. Cameron Duke kommer inn for Felipe Hernandez på BC Place.
    77'
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Johnny Russell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Marinos Tzionis, mens Johnny Russell tar plass på benken.
    77'
    78'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Deiber Caicedo
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Deiber Caicedo med Tosaint Ricketts. Dette er det fjerde byttet som Vanni Sartini gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Marcus Godinho
    Ut: Ryan Raposo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Marcus Godinho, mens Ryan Raposo tar plass på benken.
    79'
    80'
    Inn: Nikola Vujnovic
    Ut: Khiry Shelton
    Peter Vermes gjør dagens fjerde bytte i Vancouver, når han tar ut Khiry Shelton og setter inn Nikola Vujnovic.
    80'
    Marinos Tzionis
    Sporting Kansas City angriper i Vancouver. Marinos Tzionis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    86'
    87'
    90'
    Skade: Vancouver Whitecaps FC
    90'+1
    Tilbake fra skade: Vancouver Whitecaps FC
    90'+2
    90'+4
    Marcus Godinho
    Dommer Fotis Bazakos viser Marcus Godinho (Vancouver Whitecaps FC) det gule kortet.
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    90'+6
    Dommer Fotis Bazakos venter med å sette i gang spillet fordi Tristan Blackmon ligger nede.