Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Robert Castellanos
    Robert Castellanos (Sporting Kansas City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    7'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    9'
    Ikke rødt kort likevel
    10'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    Kendall McIntosh
    13'
    Julian Gressel
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver. Julian Gressel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    13'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    Yohei Takaoka
    14'
    Alan Pulido
    Sjanse i Vancouver! Alan Pulido (Sporting Kansas City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    14'
    Dommer Lukasz Szpala venter med å sette i gang spillet fordi Marinos Tzionis ligger nede.
    16'
    Sporting Kansas City slipper å klare seg uten Marinos Tzionis som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    20'
    20'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Alan Pulido
    Målgivende: Erik Thommy
    Sporting Kansas City tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Alan Pulido. Det er en fin assist fra Erik Thommy.
    20'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    22'
    Julian Gressel (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    24'
    Målet til Vancouver Whitecaps FC sjekkes av VAR
    26'
    Målet til Vancouver Whitecaps FC blir annullert
    26'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    27'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    30'
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    33'
    I Vancouver slår Daniel Salloi en corner fra venstre.
    38'
    Lukasz Szpala tildeler Sporting Kansas City en corner. Erik Thommy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Brian White
    Dommeren gir Brian White (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    39'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    39'
    Logan Ndenbe ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Tim Leibold
    Ut: Logan Ndenbe
    Logan Ndenbe (Sporting Kansas City) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Tim Leibold.
    42'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside på BC Place.
    44'
    45'
    45'+5
    Sergio Cordova
    Sergio Cordova (Vancouver Whitecaps FC) kommer til avslutning på BC Place, men headingen blir reddet.
    45'+6
    45'+6
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver, men blir avblåst for offside.
    45'+9
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    48'
    49'
    Remi Walter
    Sporting Kansas City avancerar på BC Place och Remi Walter får en nickmöjlighet – utanför!
    49'
    51'
    Alan Pulido ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Alan Pulido er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    60'
    Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) kommer til avslutning på BC Place - i stolpen! Oi, oi, oi.
    60'
    60'
    Dommer Lukasz Szpala ser at linjemannen løfter flagget, og Vancouver Whitecaps FCs Brian White blåses av for offside.
    61'
    63'
    Adrian Cubas
    Adrian Cubas (Vancouver Whitecaps FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    65'
    Marinos Tzionis
    Marinos Tzionis (Sporting Kansas City) avanserer forover på BC Place. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Alessandro Schöpf
    Ut: Mathias Laborda
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Alessandro Schöpf kommer inn for Mathias Nicolas Laborda Malsenido på BC Place.
    66'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere går i offside.
    67'
    Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) får et gult kort av dommer Lukasz Szpala.
    69'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Marinos Tzionis
    Sporting Kansas City bytter ut Marinos Tzionis med Khiry Shelton. Dette er det andre byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Gadi Kinda
    Ut: Alan Pulido
    Sporting Kansas City bytter ut Alan Pulido med Gadi Kinda.
    72'
    I Vancouver slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    73'
    Inn: Deiber Caicedo
    Ut: Adrian Cubas
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Deiber Caicedo erstatter Adrian Cubas.
    76'
    Inn: Simon Becher
    Ut: Sergio Cordova
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt tredje bytte. Sergio Cordova erstattes av Simon Becher.
    76'
    77'
    Gadi Kinda
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på BC Place, men klarer ikke å score.
    77'
    78'
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    78'
    Gadi Kinda
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    80'
    80'
    Lukasz Szpala tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Ryan Gauld
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Vancouver. Ryan Gauld avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Lukasz Szpala tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til Vancouver Whitecaps FC
    86'
    Dommeren dømmer straffe til Vancouver Whitecaps FC
    87'
    Straffe til Vancouver Whitecaps FC
    87'
    88'
    Vancouver Whitecaps FC scorer på straffe!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Ryan Gauld
    Ryan Gauld banker inn et straffespark på BC Place og utligner dermed til 1-1 for Vancouver Whitecaps FC.