1-0
2-0
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Offside! Antonio La Gumina blir vinket av og US Palermo må dermed bygge opp et nytt angrep.
    1'
    Andrea Rispoli er på beina igjen og fortsetter kampen.
    2'
    Aleksandar Trajkovski
    US Palermo avanserer forover i Venezia. Aleksandar Trajkovski avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    4'
    Leo Stulac (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pierluigi Penzo.
    5'
    Skudd utenfor mål, Venezia FC
    5'
    Andrea Rispoli
    Andrea Rispoli (US Palermo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Marco Piccinini tildeler Venezia en corner. Agostino Garofalo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt Veneziaet.
    10'
    Mål for Venezia FC!
    Venezia FC 1 - 0 Palermo FC
    Mål: Sergiu Suciu
    Målgivende: Marcello Falzerano
    Mål! Venezia tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Sergiu Suciu på Stadio Pierluigi Penzo. Marcello Falzerano sto for den målgivende pasningen.
    11'
    US Palermo angriper, men Antonio La Gumina vinkes av for offside.
    16'
    Venezia FC 2 - 0 Palermo FC
    Mål: Leo Stulac
    Målgivende: Davide Marsura
    Leo Stulac setter ballen i mål og øker Venezias ledelse til 2-0 i Venezia. Det er en fin assist fra Davide Marsura.
    16'
    Gianluca Litteri
    Gianluca Litteri (Venezia) fyrer av et skudd på Stadio Pierluigi Penzo – i tverrliggeren! Oj, oj, oj.
    19'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) slår en corner fra venstre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    20'
    Mato Jajalo
    Mato Jajalo (US Palermo) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men klarer ikke å score.
    20'
    Frispark Venezia.
    22'
    Gianluca Litteri (Venezia) header mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Matteo Bruscagin
    Sjanse! Venezia avanserer forover, men Matteo Bruscagin avslutter utenfor.
    26'
    I Venezia slår Aleksandar Trajkovski en corner fra høyre.
    27'
    29'
    Aljaz Struna
    US Palermo angriper og Aljaz Struna får avsluttet. Headingen treffer ikke Venezia-målet.
    29'
    Offside! Leo Stulac (Venezia) er alene igjennom, men dommer Marco Piccinini ser at linjemannen er oppe med flagget.
    30'
    Marcello Falzerano
    Venezia angriper i Venezia. Marcello Falzerano fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til Venezia på egen banehalvdel.
    35'
    Antonio La Gumina
    Antonio La Gumina (US Palermo) kommer seg fri på Stadio Pierluigi Penzo, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Offside! Davide Marsura (Venezia) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    46'
    Leo Stulac
    Venezia angriper, men avslutningen til Leo Stulac går utenfor.
    49'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Stefano Moreo
    Ut: Andrea Accardi
    Bruno Tedino (US Palermo) gjør sitt første bytte for dagen. Stefano Moreo erstatter Andrea Accardi.
    49'
    Mato Jajalo
    Målsjanse! Mato Jajalo (US Palermo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    53'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til US Palermo.
    56'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Sjanse til US Palermo! Aleksandar Trajkovski er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    59'
    US Palermo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    60'
    Stefano Moreo
    US Palermo fosser forover og Stefano Moreo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    Sjanse i Venezia! Antonio La Gumina (US Palermo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    63'
    Venezia FC 3 - 0 Palermo FC
    Mål: Sinisa Andelkovic
    Målgivende: Leo Stulac
    Venezia går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Sinisa Andelkovic. Leo Stulac var nest sist på ballen.
    64'
    Frispark for US Palermo på egen banehalvdel.
    66'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til US Palermo på egen banehalvdel.
    67'
    Ivaylo Chochev
    Ivaylo Chochev (US Palermo) kommer seg fri på Stadio Pierluigi Penzo, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Frispark til Venezia på halvdelen til US Palermo.
    68'
    Marco Piccinini tildeler Venezia en corner. Marcello Falzerano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Agostino Garofalo
    Agostino Garofalo (Venezia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Alex Geijo
    Ut: Davide Marsura
    Venezia bytter ut Davide Marsura med Alexandre Geijo.
    70'
    71'
    Inn: Radoslaw Murawski
    Ut: Eddy Gnahore
    US Palermo gjør sitt andre bytte. Eddy Gnahore erstattes av Radoslaw Murawski.
    76'
    Marco Piccinini tildeler US Palermo en corner. Aleksandar Trajkovski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Dommer Marco Piccinini ser at linjemannen løfter flagget, og US Palermos Mato Jajalo blåses av for offside.
    77'
    77'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt US Palermoet.
    78'
    Inn: Gianmarco Zigoni
    Ut: Gianluca Litteri
    Gianluca Litteri (Venezia) erstattes av Gianmarco Zigoni.
    78'
    Andrea Rispoli ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Luca Fiordilino
    Ut: Mato Jajalo
    Bytte for US Palermo. Luca Fiordilino kommer inn for Mato Jajalo på Stadio Pierluigi Penzo.
    83'
    Inn: Francesco Cernuto
    Ut: Maurizio Domizzi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia. Inn kommer Francesco Cernuto, mens Maurizio Domizzi tar plass på benken.
    83'
    85'
    Frispark US Palermo.
    86'
    Slobodan Rajković
    US Palermo angriper på Stadio Pierluigi Penzo, men Slobodan Rajković header utenfor.
    86'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for US Palermo nær 16-meteren.
    88'
    Marco Piccinini signaliserer et frispark til US Palermo like utenfor Venezia-området.
    90'+1
    Kjempesjanse! Aleksandar Trajkovski (US Palermo) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    90'+3
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pierluigi Penzo.