Fløyta har gått for å starte kampen.
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Cristiano Del Grosso
    Sjanse i Venezia! Cristiano Del Grosso (Venezia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Aleksandar Trajkovski
    US Palermo angriper. Aleksandar Trajkovski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Venezia på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark Venezia.
    7'
    Gianluca Litteri
    Venezia angriper på Stadio Pierluigi Penzo. Gianluca Litteri header utenfor.
    9'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Kan Venezia kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    15'
    Frispark til US Palermo på halvdelen til Venezia.
    17'
    18'
    Målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo! Aleksandar Trajkovski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.
    19'
    En av US Palermos spillere blir avblåst for offside på Stadio Pierluigi Penzo.
    19'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Venezia.
    20'
    Offside! Antonio La Gumina (US Palermo) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    22'
    Frispark for US Palermo på egen banehalvdel.
    22'
    24'
    Leo Stulac (Venezia) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    27'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Venezia like utenfor US Palermo-området.
    28'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt Veneziaet.
    32'
    En av Venezias spillere blir avblåst for offside.
    34'
    I Venezia slår Aleksandar Trajkovski en corner fra venstre.
    35'
    Mato Jajalo
    Mato Jajalo (US Palermo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    39'
    US Palermo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Daniele Chiffi tildeler Venezia en corner. Leo Stulac sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    I Venezia slår Leo Stulac en corner fra høyre.
    44'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til US Palermo på egen banehalvdel.
    44'
    Radoslaw Murawski
    Radoslaw Murawski (US Palermo) avanserer forover på Stadio Pierluigi Penzo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Daniele Chiffi tildeler US Palermo en corner. Aleksandar Trajkovski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    48'
    Cristiano Del Grosso (Venezia) slår en corner fra venstre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    50'
    50'
    Gult kort til Venezia FC
    Leo Stulac
    Leo Stulac (Venezia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Mål for Palermo FC!
    Venezia FC 0 - 1 Palermo FC
    Mål: Antonio La Gumina
    Målgivende: Mato Jajalo
    Mål! Antonio La Gumina gir US Palermo ledelsen 0-1 i Venezia. Det er en fin assist fra Mato Jajalo.
    53'
    54'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) kommer seg fri på Stadio Pierluigi Penzo, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Mål for Venezia FC!
    Venezia FC 1 - 1 Palermo FC
    Mål: Davide Marsura
    Målgivende: Gianluca Litteri
    Mål! Veneziaet utligner ved Davide Marsura. Stillingen er nå 1-1. Gianluca Litteri var nest sist på ballen.
    57'
    Frispark til Venezia på halvdelen til US Palermo.
    58'
    Gult kort til Palermo FC
    Giuseppe Bellusci
    Dommer Daniele Chiffi gir Giuseppe Bellusci (US Palermo) et gult kort.
    58'
    60'
    63'
    66'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Eddy Gnahore
    Ut: Luca Fiordilino
    US Palermo bytter ut Luca Fiordilino med Eddy Gnahore. Dette er det første byttet som Roberto Stellone gjør i dagens kamp.
    66'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Alex Geijo
    Ut: Gianluca Litteri
    Gianluca Litteri (Venezia) erstattes av Alexandre Geijo.
    70'
    Inn: Igor Caique Coronado
    Ut: Stefano Moreo
    Bytte for US Palermo. Igor Coronado kommer inn for Stefano Moreo på Stadio Pierluigi Penzo.
    70'
    Leo Stulac (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pierluigi Penzo.
    72'
    I Venezia slår Cristiano Del Grosso en corner fra venstre.
    73'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    74'
    Slobodan Rajković
    Slobodan Rajković (US Palermo) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Daniele Chiffi tildeler Venezia en corner. Cristiano Del Grosso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Cristiano Del Grosso (Venezia) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.
    76'
    77'
    78'
    Igor Caique Coronado
    Igor Coronado (US Palermo) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men klarer ikke å score.
    79'
    Inn: Gianmarco Zigoni
    Ut: Davide Marsura
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia. Inn kommer Gianmarco Zigoni, mens Davide Marsura tar plass på benken.
    79'
    US Palermo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    US Palermo angriper i Venezia. Igor Coronado fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    82'
    Inn: Gianni Fabiano
    Ut: Marco Pinato
    Venezia gjør sitt tredje bytte. Marco Pinato erstattes av Gianni Fabiano.
    83'
    US Palermo fosser forover og Igor Coronado fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    Daniele Chiffi tildeler US Palermo en corner. Igor Coronado sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    85'
    Haitam Aleesami
    Dommeren gir Haitam Aleesami (US Palermo) et gult kort.
    85'
    Inn: Ilija Nestorovski
    Ut: Aleksandar Trajkovski
    Roberto Stellone (US Palermo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ilija Nestorovski erstatter Aleksandar Trajkovski.
    86'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til US Palermo.
    87'
    US Palermo avanserer forover i Venezia. Radoslaw Murawski avslutter, men treffer ikke mål.