Tanner Tessmann (Venezia) kommer seg fri på Stadio Pierluigi Penzo, men avslutningen går utenfor.
    VAR sjekker om det er straffe til Palermo FC
    9'
    Palermo FC scorer på straffe!
    Venezia FC 0 - 1 Palermo FC
    Mål: Matteo Brunori
    Palermo FC tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Matteo Brunori.
    9'
    Frispark for Palermo FC på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Venezia.
    12'
    Gult kort til Venezia FC
    Gianluca Busio
    Dommer Barons viser Gianluca Busio (Venezia) det gule kortet.
    12'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Marin Sverko vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    19'
    Dommer Barons venter med å sette i gang spillet fordi Aljosa Vasic ligger nede.
    20'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Francesco Zampano
    Ut: Marin Sverko
    Francesco Zampano (Venezia) erstatter Marin Sverko som ser ut til å måtte forlate Stadio Pierluigi Penzo med en skade.
    21'
    Aljosa Vasic er tilbake på banen igjen.
    21'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Tanner Tessmann (Venezia) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    23'
    Palermo FC angriper i Venezia, men blir avblåst for offside.
    25'
    VAR sjekker om det er straffe til Venezia FC
    26'
    Ingen straffe til Venezia FC
    26'
    I Venezia slår Tanner Tessmann en corner fra venstre.
    27'
    Giorgio Altare
    Giorgio Altare (Venezia) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Barons signaliserer et frispark til Venezia på egen banehalvdel.
    30'
    Christian Gytkjær
    Christian Gytkjær (Venezia) header mot mål, men ballen går utenfor.
    31'
    32'
    Gult kort til Palermo FC
    Fabio Lucioni
    Dommer Barons gir Fabio Lucioni (Palermo FC) et gult kort.
    32'
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark Palermo FC.
    35'
    37'
    Tanner Tessmann (Venezia) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.
    41'
    Nunzio Lella
    Venezia avanserer forover i Venezia. Nunzio Lella avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mirko Pigliacelli (Palermo FC) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Mirko Pigliacelli kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Pierluigi Penzo.
    42'
    I Venedig får Gianluca Busio (Venezia) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    44'
    Joel Pohjanpalo
    Venezia angriper i Venezia. Joel Pohjanpalo fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Mål for Venezia FC!
    Venezia FC 1 - 1 Palermo FC
    Mål: Joel Pohjanpalo
    Mål! Joel Pohjanpalo utligner til 1-1.
    45'+5
    Claudio Gomes
    Claudio Gomes (Palermo FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+7
    Barons signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    46'
    Palermo FC angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    49'
    Nunzio Lella (Venezia) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men klarer ikke å score.
    50'
    51'
    52'
    Sjanse! Venezia avanserer forover, men Christian Gytkjær avslutter utenfor.
    53'
    Barons signaliserer et frispark til Venezia.
    56'
    Roberto Insigne
    Palermo FC angriper, men avslutningen til Roberto Insigne går utenfor.
    59'
    Barons tildeler Venezia en corner. Tanner Tessmann sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Barons signaliserer et frispark til Palermo FC.
    60'
    Matteo Brunori
    Palermo FC angriper i Venezia. Matteo Brunori avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Hjørnespark til Palermo FC
    62'
    Mål for Palermo FC!
    Venezia FC 1 - 2 Palermo FC
    Målgivende: Fabio Lucioni
    Mål! Matteo Brunori header ballen i mål og gir Palermo FC ledelsen 1-2 på Stadio Pierluigi Penzo. Fabio Lucioni var nest sist på ballen.
    62'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Giuseppe Aurelio
    Ut: Kristoffer Lund
    Palermo FC bytter ut Kristoffer Lund med Giuseppe Aurelio.
    64'
    Inn: Jacopo Segre
    Ut: Roberto Insigne
    Palermo FC bytter ut Roberto Insigne med Jacopo Segre. Dette er det andre byttet som Eugenio Corini gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Leonardo Mancuso
    Ut: Federico Di Francesco
    Eugenio Corini (Palermo FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Leonardo Mancuso erstatter Federico Di Francesco.
    64'
    Frispark i en god posisjon for Venezia!
    66'
    67'
    67'
    Inn: Bjarki Steinn Bjarkason
    Ut: Nunzio Lella
    Paolo Vanoli gjør dagens andre bytte i Venezia, når han tar ut Nunzio Lella og setter inn Bjarki Steinn Bjarkason.
    68'
    Inn: Magnus Andersen
    Ut: Gianluca Busio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia. Inn kommer Magnus Andersen, mens Gianluca Busio tar plass på benken.
    68'
    Inn: Nicholas Pierini
    Ut: Christian Gytkjær
    Bytte for Venezia. Nicholas Pierini kommer inn for Christian Gytkjær på Stadio Pierluigi Penzo.
    68'
    Nicholas Pierini
    Målsjanse! Nicholas Pierini (Venezia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Spillet på Stadio Pierluigi Penzo er stoppet midlertidig fordi Ales Mateju ligger nede.
    70'
    Ales Mateju er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Pierluigi Penzo.
    71'
    73'
    Inn: Ionut Nedelcearu
    Ut: Ales Mateju
    Eugenio Corini (Palermo FC) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Ionut Nedelcearu erstatter Ales Mateju som sannsynligvis er skadet.
    73'
    Nicholas Pierini (Venezia) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.
    74'
    Inn: Liam Henderson
    Ut: Aljosa Vasic
    Palermo FC gjør sitt femte bytte. Aljosa Vasic erstattes av Liam Henderson.
    77'
    Nicholas Pierini (Venezia) slår en corner fra venstre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    78'
    Claudio Gomes ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Claudio Gomes er tilbake i kampen igjen.
    80'
    Venezia avanserer forover i Venezia. Nicholas Pierini avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Inn: Denis Cheryshev
    Ut: Antonio Candela
    Antonio Candela (Venezia) erstattes av Denis Cheryshev.
    82'
    Frispark Venezia.
    85'
    86'
    90'
    Venezia FC 1 - 3 Palermo FC
    Målgivende: Leonardo Mancuso
    Matteo Brunori øker Palermo FCs ledelse til 1-3! Flott spill fra Leonardo Mancuso før målet.