Frispark til Venezia på halvdelen til Cremonese.
    Frispark for Cremonese på egen banehalvdel.
    4'
    Venezia angriper, men Joel Pohjanpalo vinkes av for offside.
    5'
    Offside! Leonardo Sernicola blir vinket av og Cremonese må dermed bygge opp et nytt angrep.
    5'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Cremonese på egen banehalvdel.
    6'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frank Tsadjout
    Sjanse til Cremonese! Frank Tsadjout er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Leonardo Sernicola
    Leonardo Sernicola (Cremonese) kommer seg fri på Stadio Pierluigi Penzo, men avslutningen går utenfor.
    10'
    11'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Cremonese.
    11'
    Charles Pickel
    Cremonese angriper i Venezia. Charles Pickel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    13'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Venezia på egen banehalvdel.
    15'
    I Venezia slår Bjarki Steinn Bjarkason en corner fra høyre.
    17'
    Cremonese angriper i Venezia. Leonardo Sernicola fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Mål for Venezia FC!
    Venezia FC 1 - 0 US Cremonese
    Mål: Christian Gytkjær
    Målgivende: Gianluca Busio
    Mål! Christian Gytkjær gir Venezia en 1-0 ledelse. Gianluca Busio sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Gult kort til US Cremonese
    Franco Vazquez
    Franco Vazquez (Cremonese) får et gult kort av dommer Simone Sozza.
    28'
    Gult kort til Venezia FC
    Marin Sverko
    Marin Sverko (Venezia) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Pierluigi Penzo.
    28'
    Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Leonardo Sernicola (Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men klarer ikke å score.
    34'
    Michele Castagnetti
    Cremonese angriper. Michele Castagnetti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    39'
    Bjarki Steinn Bjarkason (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pierluigi Penzo.
    40'
    Cremonese må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Venezia.
    41'
    Joel Pohjanpalo
    Målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo! Joel Pohjanpalo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    45'+1
    Frank Tsadjout (Cremonese) avanserer forover på Stadio Pierluigi Penzo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Michele Collocolo
    Ut: Cristian Buonaiuto
    Bytte for Cremonese. Michele Collocolo kommer inn for Cristian Buonaiuto på Stadio Pierluigi Penzo.
    46'
    Inn: Massimo Coda
    Ut: Franco Vazquez
    Giovanni Stroppa (Cremonese) gjør sitt andre bytte for dagen. Massimo Coda erstatter Franco Vazquez.
    46'
    Cremonese fosser forover og Frank Tsadjout fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    48'
    Michele Castagnetti (Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    49'
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    51'
    Venezia fosser fremover, men Joel Pohjanpalo går rett i offsidefella.
    51'
    53'
    Frisparket tildelt Venezia er farlig nær Cremoneses målområde.
    53'
    Luca Zanimacchia
    Cremonese avanserer forover i Venezia. Luca Zanimacchia avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    56'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Nicholas Pierini
    Ut: Christian Gytkjær
    Christian Gytkjær (Venezia) erstattes av Nicholas Pierini.
    57'
    57'
    Frispark Cremonese.
    58'
    Jay Idzes
    Dommer Simone Sozza viser Jay Idzes (Venezia) det gule kortet.
    58'
    Dommer Simone Sozza venter med å sette i gang spillet fordi Gianluca Busio ligger nede.
    59'
    Inn: Nunzio Lella
    Ut: Gianluca Busio
    Venezia bytter ut Gianluca Busio som ikke ser ut til å kunne fortsette. Paolo Vanoli blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Nunzio Lella.
    59'
    60'
    VAR sjekker om det er straffe til US Cremonese
    61'
    Bjarki Steinn Bjarkason
    I Venezia får Bjarki Steinn Bjarkason (Venezia) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    62'
    62'
    Simone Sozza tildeler Venezia en corner. Bjarki Steinn Bjarkason sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    63'
    Sjanse i Venezia! Frank Tsadjout (Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    Michele Collocolo (Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    66'
    Frispark i en god posisjon for Cremonese!
    71'
    Antonio Candela
    Dommeren gir Antonio Candela (Venezia) et gult kort.
    71'
    Inn: Cesar Falletti
    Ut: Luca Zanimacchia
    Cremonese bytter ut Luca Zanimacchia med Cesar Falletti. Dette er det tredje byttet som Giovanni Stroppa gjør i dagens kamp.
    71'
    Cesar Falletti
    Målsjanse til Cremonese! Cesar Falletti treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    72'
    73'
    Offside! Leonardo Sernicola (Cremonese) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    75'
    Luca Ravanelli
    Luca Ravanelli (Cremonese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marin Sverko (Venezia) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    Marin Sverko ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Venezia.
    77'
    I Venezia slår Michele Castagnetti en corner fra venstre.
    78'
    79'
    Leonardo Sernicola (Cremonese) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Inn: Ali Dembele
    Ut: Antonio Candela
    Venezia bytter ut Antonio Candela med Ali Dembele.
    80'
    Inn: Magnus Andersen
    Ut: Bjarki Steinn Bjarkason
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia. Inn kommer Magnus Andersen, mens Bjarki Steinn Bjarkason tar plass på benken.
    80'
    Inn: Giorgio Altare
    Ut: Marin Sverko
    Giorgio Altare (Venezia) erstatter Marin Sverko som muligens er skadet.
    80'
    Cremonese angriper i Venezia. Michele Castagnetti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Charles Pickel (Cremonese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Cesar Falletti (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.
    85'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Venezia.
    86'
    Luca Ravanelli (Cremonese) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Inn: Giacomo Quagliata
    Ut: Leonardo Sernicola
    Giovanni Stroppa gjør dagens fjerde bytte i Venezia, når han tar ut Leonardo Sernicola og setter inn Giacomo Quagliata.
    86'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Valentin Antov
    Giovanni Stroppa gjør dagens femte bytte i Venezia, når han tar ut Valentin Antov og setter inn Daniel Ciofani.
    86'
    Frispark til Cremonese på halvdelen til Venezia.
    88'
    Magnus Andersen
    Sjanse! Venezia avanserer forover, men Magnus Andersen avslutter utenfor.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Simone Sozza tildeler Venezia en corner. Nicholas Pierini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+4
    90'+6
    Giacomo Quagliata (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.