VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Bayer Leverkusen får tildelt et frispark
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    14'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    16'
    VfB Stuttgart får tildelt et hjørnespark
    Tiago Tomas
    Tiago Tomas (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes Benz Arena.
    19'
    Skudd utenfor mål, VfB Stuttgart
    Hiroki Ito
    Målsjanse! Hiroki Ito (VfB Stuttgart) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til VfB Stuttgart.
    25'
    28'
    30'
    Mitchel Bakker
    Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på Mercedes Benz Arena, men klarer ikke å score.
    33'
    Sehrou Guirassy
    VfB Stuttgart angriper i Stuttgart. Sehrou Guirassy fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark VfB Stuttgart.
    36'
    Borna Sosa
    Borna Sosa (VfB Stuttgart) slår en corner fra høyre side på Mercedes Benz Arena.
    37'
    Tiago Tomas
    I Stuttgart slår Tiago Tomas en corner fra venstre.
    39'
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Stuttgart. Amine Adli avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    45'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Frank Willenborg.
    50'
    50'
    Tiago Tomas
    Frank Willenborg tildeler VfB Stuttgart en corner. Tiago Tomas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til VfB Stuttgart.
    55'
    Straffe til VfB Stuttgart
    55'
    VfB Stuttgart scorer på straffe!
    VfB Stuttgart 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Sehrou Guirassy
    Mål! VfB Stuttgart tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Sehrou Guirassy.
    57'
    60'
    Piero Hincapie
    Dommer Frank Willenborg gir Piero Hincapie (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    60'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Mitchel Bakker
    Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) gjør sitt første bytte for dagen. Florian Wirtz erstatter Mitchel Bakker.
    60'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen like utenfor VfB Stuttgart-området.
    63'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Waldemar Anton
    Dommer Frank Willenborg viser Waldemar Anton (VfB Stuttgart) det gule kortet.
    64'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Chris Fuhrich
    Ut: Silas Wamangituka
    VfB Stuttgart bytter ut Silas Wamangituka med Chris Fuhrich.
    64'
    Bayer Leverkusen får tildelt et hjørnespark
    Kerem Demirbay
    I Stuttgart slår Kerem Demirbay en corner fra venstre.
    65'
    Spillet på Mercedes Benz Arena er stoppet midlertidig fordi Edmond Tapsoba ligger nede.
    66'
    VAR sjekker om det er straffe til Bayer Leverkusen
    67'
    Dommeren dømmer straffe til Bayer Leverkusen
    68'
    Straffe til Bayer Leverkusen
    68'
    Fabian Bredlow
    Fabian Bredlow (VfB Stuttgart) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes Benz Arena.
    68'
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    VfB Stuttgart 1 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Exequiel Palacios
    Mål! Bayer Leverkusen får et straffespark i Stuttgart. Exequiel Palacios tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    70'
    Bayer Leverkusen slipper å klare seg uten Edmond Tapsoba som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    Tanguy Coulibaly
    Tanguy Coulibaly fra VfB Stuttgart er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    70'
    Borna Sosa
    Frank Willenborg tildeler VfB Stuttgart en corner. Borna Sosa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Josha Vagnoman
    Josha Vagnoman (VfB Stuttgart) kommer til en målsjanse på Mercedes Benz Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Moussa Diaby går utenfor.
    72'
    74'
    Inn: Enzo Millot
    Ut: Tiago Tomas
    Sebastian Hoeness gjør dagens andre bytte i Stuttgart, når han tar ut Tiago Tomas og setter inn Enzo Millot.
    74'
    Frisparket tildelt VfB Stuttgart er farlig nær Bayer Leverkusens målområde.
    75'
    Frispark i en god posisjon for VfB Stuttgart!
    75'
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Skade: VfB Stuttgart
    76'
    Tilbake fra skade: VfB Stuttgart
    77'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    79'
    Edmond Tapsoba
    Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen angriper. Jeremie Frimpong får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    86'
    Inn: Nadiem Amiri
    Ut: Amine Adli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Nadiem Amiri, mens Amine Adli tar plass på benken.
    88'
    Inn: Adam Hlozek
    Ut: Sardar Azmoun
    Bytte for Bayer Leverkusen. Adam Hlozek kommer inn for Sardar Azmoun på Mercedes Benz Arena.
    88'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes Benz Arena.
    89'
    Inn: Tanguy Coulibaly
    Ut: Borna Sosa
    VfB Stuttgart bytter ut Borna Sosa med Tanguy Coulibaly. Dette er det tredje byttet som Sebastian Hoeness gjør i dagens kamp.
    90'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes Benz Arena.
    90'+1
    90'+2
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Frank Willenborg.
    90'+2
    Enzo Millot
    Enzo Millot (VfB Stuttgart) slår en corner fra venstre side på Mercedes Benz Arena.