Fortuna Dusseldorf slår en corner fra høyre.
    1'
    VfL Oldenburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Felix Klaus
    Fortuna Dusseldorf fosser forover og Felix Klaus fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    VfL Oldenburg, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Hjørnespark til Fortuna Dusseldorf
    3'
    Fortuna Dusseldorf angriper, men Nicklas Shipnoski vinkes av for offside.
    3'
    Rouwen Hennings
    Rouwen Hennings (Fortuna Dusseldorf) header mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Dawid Kownacki
    Dawid Kownacki (Fortuna Dusseldorf) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Felix Klaus
    Fortuna Dusseldorf angriper. Felix Klaus får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    6'
    Frispark Fortuna Dusseldorf.
    8'
    Dawid Kownacki (Fortuna Dusseldorf) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    8'
    Shinta Karl Appelkamp
    Sjanse til Fortuna Dusseldorf! Shinta Karl Appelkamp er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    10'
    Sjanse! Fortuna Dusseldorf avanserer forover, men Shinta Karl Appelkamp avslutter utenfor.
    12'
    Mål for Fortuna Dusseldorf!
    VfL Oldenburg 0 - 1 Fortuna Dusseldorf
    Mål: Rouwen Hennings
    Målgivende: Leonardo Koutris
    Rouwen Hennings header ballen i mål og Fortuna Dusseldorf leder dermed 0-1. Leonardo Koutris var nest sist på ballen.
    13'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til VfL Oldenburg på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for VfL Oldenburg på egen banehalvdel.
    15'
    I Oldenburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Frispark til Fortuna Dusseldorf på halvdelen til VfL Oldenburg.
    19'
    Dawid Kownacki (Fortuna Dusseldorf) header utenfor.
    20'
    VfL Oldenburg scorer selvmål!
    VfL Oldenburg 0 - 2 Fortuna Dusseldorf
    Mål: Carsten Abbes
    Carsten Abbes har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 0-2.
    24'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til VfL Oldenburg.
    24'
    Lennart Blomer
    Lennart Blomer (VfL Oldenburg) header utenfor.
    25'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Fortuna Dusseldorf...
    26'
    Fortuna Dusseldorf scorer på straffe!
    VfL Oldenburg 0 - 3 Fortuna Dusseldorf
    Mål: Dawid Kownacki
    Dawid Kownacki øker Fortuna Dusseldorfs ledelse til 0-3 etter et velplassert straffespark.
    26'
    Fortuna Dusseldorf avanserer forover og Dawid Kownacki kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    27'
    27'
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Fortuna Dusseldorf er nær straffområde.
    33'
    Edgar Prib
    Målsjanse! Edgar Prib (Fortuna Dusseldorf) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Skudd på mål, Fortuna Dusseldorf
    37'
    37'
    Simon Brinkmann
    Simon Brinkmann (VfL Oldenburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    38'
    40'
    Gult kort til VfL Oldenburg
    Fynn Luca Friedrichs
    Fynn Friedrichs (VfL Oldenburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Sven Lameyer
    Sven Lameyer (VfL Oldenburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Simon Brinkmann (VfL Oldenburg) header utenfor.
    42'
    45'
    Spillerbytte - Fortuna Dusseldorf
    Inn: Tim Christopher Oberdorf
    Ut: Christoph Klarer
    Fortuna Dusseldorf bytter ut Christoph Klarer med Tim Christopher Oberdorf.
    46'
    46'
    Nils Frenzel
    Dommeren gir Nils Frenzel (VfL Oldenburg) et gult kort.
    46'
    47'
    47'
    En av VfL Oldenburgs spillere blir avblåst for offside.
    48'
    Khaled Narey
    Sjanse til Fortuna Dusseldorf! Khaled Narey er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Sven Jablonski har tildelt Fortuna Dusseldorf et hjørnespark.
    49'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Fortuna Dusseldorf like utenfor VfL Oldenburg-området.
    50'
    51'
    Fortuna Dusseldorf fosser forover og Khaled Narey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Spillerbytte - VfL Oldenburg
    Inn: Janek de Buhr
    Ut: Simon Brinkmann
    VfL Oldenburg gjør sitt første bytte. Simon Brinkmann erstattes av Janek De Buhr.
    52'
    Fortuna Dusseldorf angriper, men blir avblåst for offside.
    56'
    Felix Klaus
    57'
    57'
    Målsjanse til Fortuna Dusseldorf! Dawid Kownacki treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Fortuna Dusseldorf fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    Janek de Buhr
    VfL Oldenburg angriper, men avslutningen til Janek De Buhr går utenfor.
    59'
    Fortuna Dusseldorf har fått straffe!
    61'
    VfL Oldenburg 0 - 4 Fortuna Dusseldorf
    Mål! Fortuna Dusseldorf øker ledelsen til 0-4 etter et straffespark av Rouwen Hennings.
    61'
    Inn: Jakub Piotrowski
    Ut: Edgar Prib
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fortuna Dusseldorf. Inn kommer Jakub Piotrowski, mens Edgar Prib tar plass på benken.
    62'
    Inn: Kelvin Ofori
    Ut: Rouwen Hennings
    Rouwen Hennings (Fortuna Dusseldorf) erstattes av Kelvin Ofori.
    62'
    Inn: Phil Sieben
    Ut: Shinta Karl Appelkamp
    Fortuna Dusseldorf gjør sitt fjerde bytte. Shinta Karl Appelkamp erstattes av Phil Sieben.
    63'
    Kelvin Ofori
    Fortuna Dusseldorf angriper, men avslutningen til Kelvin Ofori går utenfor.
    63'
    67'
    Inn: Simon Wollesen
    Ut: Lennart Blomer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Oldenburg. Inn kommer Simon Wollesen, mens Lennart Blomer tar plass på benken.
    67'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Fortuna Dusseldorf.
    68'
    Felix Klaus (Fortuna Dusseldorf) slår en corner fra venstre side.
    69'
    VfL Oldenburg 0 - 5 Fortuna Dusseldorf
    Mål: Nicklas Shipnoski
    Målgivende: Jakub Piotrowski
    Mål! Nicklas Shipnoski øker ledelsen til 0-5. Jakub Piotrowski sto for den målgivende pasningen.
    69'
    71'
    Inn: Florian Hartherz
    Ut: Leonardo Koutris
    Fortuna Dusseldorf bytter ut Leonardo Koutris med Florian Hartherz.
    72'
    Nicklas Shipnoski
    Fortuna Dusseldorf angriper. Nicklas Shipnoski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Frispark VfL Oldenburg.
    76'
    Gult kort til Fortuna Dusseldorf
    Khaled Narey (Fortuna Dusseldorf) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Inn: Tim Janssen
    Ut: Vafing Jabateh
    Vafing Jabateh (VfL Oldenburg) erstattes av Tim Janssen.
    77'
    Inn: Justin Tjardes
    Ut: Phillip Onnen
    Phillip Onnen (VfL Oldenburg) erstattes av Justin Tjardes.
    77'
    Inn: Tassilo Thiele
    Ut: Carsten Abbes
    VfL Oldenburg bytter ut Carsten Abbes med Tassilo Thiele.
    77'
    79'
    Skudd utenfor mål, Fortuna Dusseldorf
    81'
    Sjanse! Fortuna Dusseldorf avanserer forover, men Kelvin Ofori avslutter utenfor.
    82'
    En av Fortuna Dusseldorfs spillere går i offside.
    83'
    En av VfL Oldenburgs spillere går i offside.
    87'
    Fortuna Dusseldorf angriper og Dawid Kownacki får avsluttet. Headingen treffer ikke VfL Oldenburg-målet.