Frispark for Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark til Karlsruher SC på halvdelen til VfL Sportfreunde Lotte 1929.
    2'
    Emir Terzi
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 angriper. Emir Terzi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Karlsruher SC, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    I Lotte har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Emre Aydinel (VfL Sportfreunde Lotte 1929) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion AM Lotter Kreuz.
    23'
    Emre Aydinel er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Riem Hussein signaliserer et frispark til Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    25'
    Det blir farlig! Frispark for Karlsruher SC er nær straffområde.
    27'
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Luis Allmeroth ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Fabio Kaufmann
    Målsjanse på Stadion AM Lotter Kreuz! Fabio Kaufmann fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    VfL Sportfreunde Lotte 1929, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) løfter inn en corner fra venstre på Stadion AM Lotter Kreuz.
    34'
    Luis Allmeroth ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lotte.
    34'
    Frispark Karlsruher SC.
    35'
    Philipp Hofmann
    Philipp Hofmann (Karlsruher SC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Kan Karlsruher SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Gult kort til VfL Sportfreunde Lotte 1929
    Timo Brauer
    Timo Brauer (VfL Sportfreunde Lotte 1929) pådrar seg et gult kort.
    41'
    42'
    Gult kort til Karlsruher SC
    Marvin Wanitzek
    Dommer Riem Hussein gir Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) et gult kort.
    42'
    Mål for Karlsruher SC!
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 0 - 1 Karlsruher SC
    Mål: Fabian Schleusener
    Målgivende: Fabio Kaufmann
    Fabian Schleusener dundrer ballen i mål og Karlsruher SC tar ledelsen 0-1 på Stadion AM Lotter Kreuz. Flott spill fra Fabio Kaufmann før målet.
    44'
    Spillerbytte - VfL Sportfreunde Lotte 1929
    Inn: Jakob Duhme
    Ut: Cinar Sansar
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 gjør sitt første bytte. Cinar Sansar erstattes av Jakob Duhme.
    46'
    Riem Hussein signaliserer et frispark til Karlsruher SC.
    46'
    Kyoung-rok Choi
    Karlsruher SC angriper, men avslutningen til Kyoung-rok Choi går utenfor.
    46'
    Frispark VfL Sportfreunde Lotte 1929.
    47'
    48'
    Riem Hussein tildeler Karlsruher SC en corner. Marvin Wanitzek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 0 - 2 Karlsruher SC
    Mål: Philipp Hofmann
    Målgivende: Marvin Wanitzek
    Mål! Philipp Hofmann (Karlsruher SC) header inn 0-2 på Stadion AM Lotter Kreuz. Det er en fin assist fra Marvin Wanitzek.
    50'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) slår en corner fra venstre side på Stadion AM Lotter Kreuz.
    55'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    57'
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 0 - 3 Karlsruher SC
    Mål: Fabio Kaufmann
    Målgivende: Sebastian Jung
    Fabio Kaufmann setter ballen i mål og øker Karlsruher SCs ledelse til 0-3 i Lotte. Sebastian Jung sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Inn: Nils Stettin
    Ut: Exauce Andzouana
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 bytter ut Exauce Andzouana med Nils Stettin.
    59'
    Riem Hussein signaliserer et frispark til Karlsruher SC like utenfor VfL Sportfreunde Lotte 1929-området.
    63'
    Sebastian Jung
    Målsjanse! Sebastian Jung (Karlsruher SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Frispark til VfL Sportfreunde Lotte 1929 på halvdelen til Karlsruher SC.
    66'
    Inn: Austin Amer
    Ut: Emir Terzi
    Andy Steinmann gjør dagens tredje bytte i Lotte, når han tar ut Emir Terzi og setter inn Austin Amer.
    67'
    Inn: Dominique Domrose
    Ut: Cedric Euschen
    Cedric Euschen (VfL Sportfreunde Lotte 1929) erstattes av Dominique Domrose.
    67'
    Emre Aydinel
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 angriper i Lotte. Emre Aydinel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    I Lotte slår Emre Aydinel en corner fra høyre.
    68'
    Spillerbytte - Karlsruher SC
    Inn: Lukas Frode
    Ut: Marvin Wanitzek
    Bytte for Karlsruher SC. Lukas Frode kommer inn for Marvin Wanitzek på Stadion AM Lotter Kreuz.
    69'
    Inn: Marc Lorenz
    Ut: Fabian Schleusener
    Karlsruher SC bytter ut Fabian Schleusener med Marc Lorenz. Dette er det andre byttet som Christian Eichner gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Lucas Cueto
    Ut: Fabio Kaufmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Karlsruher SC. Inn kommer Lucas Cueto, mens Fabio Kaufmann tar plass på benken.
    69'
    71'
    Skudd utenfor mål, Karlsruher SC
    71'
    Mål for VfL Sportfreunde Lotte 1929!
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 1 - 3 Karlsruher SC
    Mål: Timo Brauer
    Målgivende: Nils Stettin
    Mål! VfL Sportfreunde Lotte 1929 reduserer til 1-3 ved Timo Brauer. Nils Stettin var nest sist på ballen.
    72'
    Frispark for VfL Sportfreunde Lotte 1929 på egen banehalvdel.
    73'
    74'
    Nils Stettin
    Dommeren gir Nils Stettin (VfL Sportfreunde Lotte 1929) et gult kort.
    74'
    76'
    Karlsruher SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Austin Amer
    Austin Amer (VfL Sportfreunde Lotte 1929) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    VfL Sportfreunde Lotte 1929 1 - 4 Karlsruher SC
    Mål: Lucas Cueto
    I Lotte øker Karlsruher SC ledelsen til 1-4 takket være et mål av Lucas Cueto.
    79'
    Marc Lorenz (Karlsruher SC) løfter inn en corner fra venstre på Stadion AM Lotter Kreuz.
    80'
    81'
    Inn: Tim Breithaupt
    Ut: Jerome Gondorf
    Christian Eichner (Karlsruher SC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tim Breithaupt erstatter Jerome Gondorf.
    81'
    Inn: Malik Batmaz
    Ut: Philipp Hofmann
    Philipp Hofmann (Karlsruher SC) erstattes av Malik Batmaz.
    81'
    Inn: Dominic Minz
    Ut: Manasse Fionouke
    Andy Steinmann gjør dagens femte bytte i Lotte, når han tar ut Manassea Fionouke og setter inn Dominic Minz.
    83'
    Riem Hussein signaliserer et frispark til VfL Sportfreunde Lotte 1929 på egen banehalvdel.
    84'
    88'
    Riem Hussein tildeler Karlsruher SC en corner. Marc Lorenz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.