Kan Viborg FF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Anosike Ementa (Viborg FF) kommer til en målsjanse på Energi Viborg Arena, men klarer ikke å score.
    Mål for Vejle BK!
    Viborg FF 0 - 1 Vejle BK
    Mål: Musa Juwara
    Målgivende: Tyrese Francois
    I Viborg tar Vejle ledelsen 0-1 etter et mål av Musa Juwara. Tyrese Francois var nest sist på ballen.
    8'
    Viborg FF angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    Viborg FF fosser fremover, men Jorgen Daugbjerg Burchardt blåser for offside på Energi Viborg Arena.
    14'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler Vejle en corner. Musa Juwara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Skudd utenfor mål, Vejle BK
    15'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Vejle.
    17'
    Frispark til Viborg FF på halvdelen til Vejle.
    20'
    I Viborg slår Sergio Pereira Andrade en corner fra venstre.
    22'
    Skudd på mål, Vejle BK
    25'
    Viborg FF, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    En av Viborg FFs spillere går i offside.
    26'
    I Viborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    En av Viborg FFs spillere blir avblåst for offside på Energi Viborg Arena.
    33'
    Isak Jensen
    Viborg FF angriper i Viborg. Isak Jensen fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Magnus Hee Westergaard ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Jakob Vester Nielsen
    Ut: Magnus Hee Westergaard
    Jakob Vester Nielsen (Viborg FF) erstatter Magnus Hee Westergaard som ser ut til å måtte forlate Energi Viborg Arena med en skade.
    37'
    Frispark Viborg FF.
    39'
    Mål for Viborg FF!
    Viborg FF 1 - 1 Vejle BK
    Mål: Isak Jensen
    Målgivende: Sergio Pereira Andrade
    Mål! hjemmelag utligner ved Isak Jensen. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Sergio Pereira Andrade før målet.
    41'
    43'
    Hjørnespark til Vejle BK
    43'
    Hamza Barry (Vejle) slår en corner fra høyre side på Energi Viborg Arena.
    44'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Viborg FF på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark for Vejle på egen banehalvdel.
    45'+2
    Frisparket tildelt Vejle er farlig nær Viborg FFs målområde.
    45'+3
    Vejle fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+4
    Målet til Vejle BK sjekkes av VAR
    45'+4
    Målet til Vejle BK blir annullert
    45'+4
    Frispark for Viborg FF på egen banehalvdel.
    46'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Vejle på egen banehalvdel.
    48'
    I Viborg slår Isak Jensen en corner fra høyre.
    50'
    Sergio Pereira Andrade
    Viborg FF angriper i Viborg. Sergio Pereira Andrade avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Oliver Bundgaard (Viborg FF) slår en corner fra høyre side på Energi Viborg Arena.
    52'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) løfter inn en corner fra venstre på Energi Viborg Arena.
    53'
    Isak Jensen
    Sjanse til Viborg FF! Isak Jensen er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler Viborg FF en corner. Sergio Pereira Andrade sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Oliver Provstgaard Nielsen
    Oliver Provstgaard Nielsen (Vejle) kommer seg fri på Energi Viborg Arena, men avslutningen går utenfor.
    55'
    56'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Dimitrios Emmanouilidis
    Ut: Kristian Kirkegaard
    Vejle bytter ut Kristian Kirkegaard med Dimitrios Emmanouilidis. Dette er det første byttet som Ivan Prelec gjør i dagens kamp.
    60'
    Hamza Barry (Vejle) løfter inn en corner fra høyre på Energi Viborg Arena.
    61'
    61'
    65'
    66'
    Viborg FF 1 - 2 Vejle BK
    Mål: German Onugha
    Målgivende: Raul Albentosa Redal
    Mål! German Onugha gir Vejle en 1-2 ledelse. Raul Albentosa Redal sto for den målgivende pasningen.
    66'
    Anosike Ementa (Viborg FF) visar framfötterna men nickar utanför.
    68'
    Isak Jensen
    Sjanse i Viborg! Isak Jensen (Viborg FF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler Viborg FF en corner. Isak Jensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Inn: Abdul Malik Abubakari
    Ut: Anosike Ementa
    Anosike Ementa (Viborg FF) erstattes av Abdul Malik Abubakari.
    73'
    Inn: Ibrahim Said
    Ut: Mads Sondergaard Clausen
    Viborg FF bytter ut Mads Sondergaard Clausen med Ibrahim Said.
    73'
    Abdul Malik Abubakari
    Abdul Malik Abubakari (Viborg FF) header ballen mot mål, men Vejle klarerer.
    75'
    75'
    Viborg FF angriper på Energi Viborg Arena. Abdul Malik Abubakari header utenfor.
    79'
    Inn: Victor Lind
    Ut: Musa Juwara
    Ivan Prelec gjør dagens andre bytte i Viborg, når han tar ut Musa Juwara og setter inn Victor Lind.
    79'
    Isak Jensen
    80'
    80'
    80'
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Thomas Gundelund (Vejle) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    Thomas Gundelund er på beina igjen og fortsetter kampen på Energi Viborg Arena.
    83'
    Gult kort til Vejle BK
    Nathan Trott
    Nathan Trott (Vejle) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    85'
    Hamza Barry
    Dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt gir Hamza Barry (Vejle) et gult kort.
    85'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Frispark i en god posisjon for Vejle!
    86'
    David Colina
    Dommeren gir David Colina (Vejle) et gult kort.
    88'
    Inn: Renato Junior
    Ut: Nikolas Burgy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Viborg FF. Inn kommer Renato Junior, mens Nikolas Burgy tar plass på benken.
    89'
    Inn: Ebenezer Ofori
    Ut: Hamza Barry
    Hamza Barry (Vejle) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ebenezer Ofori.
    89'
    Inn: Anders Jacobsen
    Ut: German Onugha
    Bytte for Vejle. Anders Jacobsen kommer inn for German Onugha på Energi Viborg Arena.
    89'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Vejle like utenfor Viborg FF-området.