Hei og velkommen til livedekningen av kampen mellom Viking og Kristiansund.
    Viking (4-3-3): Østbø - Torsteinbø, Heggheim, Vevatne, Pereira - Løkberg, Bell, Furdal - Ibrahimaj, Berisha, Bytyqi
    Kristiansund (4-2-3-1): Mbaye - Coly, Psyche, Ulvestad, Aasbak - Hopmark, Diop - Kalludra, Skarsem, Bye - Faris
    Viking-benken: Ur, Andrésson, Høiland, de Lanlay, Sebulonsen, Auklend, Tangen, Vikstøl, de Souza
    KBK-benken: Holmen Johansen, Sørli, Pellegrino, Sivertsen, Furu, Askar, Diagne, Sørmo, PE Ulvestad
    Bjarne Berntsen har valgt ut de samme elleve for fjerde strake kamp. På de tre foregående har det blitt 2-0-seier borte mot Haugesund, 3-0 mot Sarpsborg 08 hjemme, før det ble 0-3-tap mot Rosenborg torsdag.
    For Kristiansund sitter lagets toppscorer, Amahl Pellegrino, på benken. Han er bare én av fem endringer på laget som vant 3-1 mot Sandefjord onsdag. Mbaye er tilbake i mål til fordel for Holmen Johansen. Psyche kommer inn i midtforsvaret, Coly skyves ut på høyreback, mens Sørmo settes på benken. Kalludra, Bye og Faris er også inne for henholdsvis Sørli, Pellegrino og Kastrati - sistnevnte er heller ikke med i troppen.
    Viking ligger på 13. plass med elleve poeng før kveldens kamp. Etter en svak sesongstart, var det ny optimisme etter to imponerende seire over FKH og S08, før det ble tap mot RBK sist.
    Kristiansund finner vi på 7. plass med 15 poeng. Etter seks strake kamper uten seier, kom Christian Michelsens menn tilbake på vinnersporet med seier over Sandefjord onsdag.
    Forrige sesongs møter mellom lagene ga to hjemmeseire. Viking vant 2-0 i serieåpningen, mens Kristiansund vant 4-2 i oktober.
    Lagene har gått i garderoben etter oppvarmingen. Ti minutter til avspark i et overskyet Stavanger.
    Dommer Rohit Saggi leder lagene ut på banen!
    Gjestene sparker igang kampen.
    1'
    Kristiansund går rett i angrep, og Faris kommer til skudd. Rett på Østbø.
    1'
    Viking vinner ballen høyt i banen, men blåses av for frispark mot Løkberg.
    2'
    Torsteinbø river seg fint løs på høyre, før han legger til Bytyqi. Han får tid og rom på 16 meter, men smeller ballen langt over mål.
    3'
    Gult kort til Kristiansund
    Dan Peter Ulvestad
    KBK-kapteinen stopper Ibrahimaj, og får et tidlig gult kort.
    4'
    Viking-frispark utenfor hjørnet av sekstenmeteren.
    4'
    Bell med en fin variant til Berisha, men avslutningen går rett i blokka.
    5'
    Hjemmelaget har startet friskest her. Presser gjestene høyt, og gir dem ikke mye tid med ballen.
    6'
    KBK-keeper Mbaye er iskald når han vender av Ibrahimaj to meter unna eget mål.
    6'
    Frispark til Kristiansund 30 meter fra mål.
    7'
    Frisparket svinges inn av Aasbak, men blir headet ut av en Viking-spiller.
    8'
    KBK har løftet opp laget, noe som gir Viking rom å kontre i. Pereira prøver å finne Berisha, men ballen blir for lang.
    9'
    Bytyqi og Berisha kombinerer seg frem til en corner.
    10'
    Bell slår corneren i en KBK-hæl, og ut til ett nytt hjørnepark fra motsatt side.
    11'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 0 Kristiansund
    Mål: Veton Berisha
    Målgivende: Joe Bell
    Bell svinger corneren på hodet til Berisha, som header Viking i ledelsen med et flott hodestøt. Snakk om revansje for Berisha etter de misbrukte mulighetene mot Rosenborg sist!
    12'
    Kristiansund kommer seg til innlegg fra høyre, og Paris får en fot på den. Dessverre for gjestene går den utenfor.
    14'
    Lang ball mot Paris, men spissen er i offside.
    15'
    Kvarteret passert i Stavanger. Fortjent ledelse til hjemmelaget, som har vært meget friske innledningsvis her.
    16'
    Ny lang ball mot Paris, men Østbø er våkent ute og får den til innkast.
    17'
    Coly vinner ballen, men slenger opp en arm i ansiktet til Pereira. Slipper med tilsnakk der Coly.
    18'
    Bell slår innlegget over alle, og rett i klypene til Mbaye.
    19'
    Kristiansund kontrer, men stoppes av at Paris blåses av for offside. Den var i beste fall hårfin.
    19'
    Berisha spiller ballen ut til Løkberg på 17-18 meter. Trønderen skyter, men ballen fyker langt over mål.
    20'
    KJEMPEREDNING AV ØSTBØ! Et presist innlegg fra Hopmark finner Paris, som sender ballen ned mot hjørnet. Der er Østbø nede, og redder mesterlig.
    21'
    På den påfølgende corneren får Viking ballen vekk til slutt.
    22'
    Torsteinbø prøver seg på en frekk chip fra utenfor sekstenmeteren, men den blir litt for lang og lander på nettaket.
    24'
    Løkberg tar telling etter en duell, men er raskt oppe. Holder seg til kneet.
    25'
    Løkberg får en ny skuddmulighet, denne gangen med venstre. Går noen meter til side for mål.
    26'
    Bytyqi trer gjennom Pereira, som stoppes av Coly. Corner til vertene.
    27'
    God corner fra Bell, men ballen ender etter litt frem og tilbake i klypene til Mbaye.
    28'
    Torsteinbø svinger ballen over hele feltet, men Bytyqi holder den i spill motsatt. Han sender den inn igjen, før den til slutt går ut til femmeter.
    29'
    Viking vinner ballen høyt, og Berisha kan sette fart en mot en. Han venter i stedet på flere lagkamerater, og sjansen blir spolert.
    31'
    Sebulonsen skal inn for Viking. Er nok Løkberg som ikke kan fortsette etter smellen for noen minutter siden.
    32'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Sebastian Sebulonsen
    Ut: Kristoffer Løkberg
    Vikings midtbanekriger må gi seg etter en drøy halvtime, og går rett i garderoben.
    33'
    Viking angriper, og ballen ender til slutt hos Ibrahimaj. Han sender avgårde ett skudd, men den går noen meter utenfor.
    35'
    Ny Viking-spiller nede med skade. Bytyqi denne gangen, men kantspilleren er ikke lenge nede før han er klar for å fortsette.
    36'
    Christophe Psyché
    38'
    Hjørnespark til Viking. Bell svinger inn, før ballen går ut til ett nytt hjørnespark.
    39'
    På den påfølgende corneren tar de den kort før den svinges inn fra Bytyqi. KBK header ut, men Viking klamrer seg fast. Ballen ender hos Torsteinbø, som skyter utenfor.
    40'
    Sebulonsen får ballen fra Torsteinbø, og prøver å ta seg inn i feltet. Touchen blir litt for lang, og balln skjermes ut over dødlinja.
    41'
    Gjesten ruller opp, men det skurrer når de nærmer seg sekstenmeteren. Ballen svinges til slutt inn, der Østbø plukker ballen enkelt.
    43'
    Viking bryter, og Sebulonsen og Diop er i duell om ballen. Når Diop dundrer inn i dommer Saggi blir det lett for Sebulonsen å ta med den videre, uten at det blir noe ut av det av den grunn.
    44'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Der er det pause i Stavanger. Lagene går i garderoben på stillingen 1-0 til hjemmelaget.
    Berisha sparker i gang de siste 45 minuttene.
    46'
    Der vi fikk et skudd allerede etter ti sekunder i første omgang, har det vært noe rolige par minutter i starten av den andre.
    47'
    Viking får frispark 20 meter inn på gjestenes halvdel. Bell slår inn i feltet, der Mbaye er offensiv og plukker den.
    48'
    Gjestene kombinerer seg inn i feltet, der Heggheim kontant klarerer den opp på tribunen.
    49'
    Ballen løftes til Bendik Bye, som tar den med seg med armen. Østbø er nede og plukker, men det er uansett blåst av for hands på Bye.
    49'
    Pellegrino teiper strømpene der han sitter foran pressetribunen. Tyder på at KBKs toppscorer skal inn om ikke så altfor lenge.
    51'
    Skarsem drar med seg ballen fint inn i feltet, før han slår lavt inn. Innlegget er svakt, og Østbø får ikke en vanskelig jobb med å fange den.
    52'
    Sebulonsen er for tøff i ryggen på Kalludra, og får frispark mot seg midt på banen.
    54'
    NESTEN 2-0! Viking kontrer, og ballen spilles til Berisha i feltet. Han har med seg Ibrahimaj foran mål, men går for avslutning. Den er brukbar, men treffer bare nettveggen.
    54'
    Kristiansund sin tur til å treffe nettveggen. Et hjørnespark treffer Bye, som header utenfor.
    55'
    Hopmark henger på Sebulonsen, og sistnevnte får frispark. Det blir tatt kort.
    57'
    ER DET MULIG?! Kristiansund kontrer ved Skarsem. Han spiller til Faris, som legger ballen på blank til Bendik Bye. Han skal bare bredside ballen i det åpne mål, men klarer ikke å stokke beinene og ballen går mellom beinene hans. Der skal det stå 1-1!
    58'
    Gjestene har vært mye mer aggressive det første kvarteret av andre omgang enn de var i første. Viking spilles dypt inn på egen halvdel.
    61'
    Michelsen gjør klar et dobbeltbytte. Sørmo og Pellegrino skal inn.
    62'
    Kristiansund får frispark omtrent 20 meter fra mål.
    62'
    Aasbak svinger ballen inn i rommet mellom forsvar og keeper, men ingen klarer å komme på den.
    63'
    Aasbak prøver å slå i bakrom til Bye, men Vevatne får akkurat stusset den slik at Bye ikke får den i beina.
    64'
    Kristiansund kjører kampen nå.
    64'
    Mål for Kristiansund!
    Viking 1 - 1 Kristiansund
    Mål: Olaus Skarsem
    Målgivende: Liridon Kalludra
    DER KOMMER UTLIGNINGEN! Ballen triller gjennom feltet, og lander i beina til Skarsem. Han klinker til, og ballen suser i nettet.
    65'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Amahl Pellegrino
    Ut: Amidou Diop
    67'
    Inn: Bent Sørmo
    Ut: Christophe Psyché
    Offensivt dobbeltbytte fra gjestene.
    67'
    Hjørnespark til Viking. Svinges inn fra Bell, før den klareres på første.
    68'
    Viking angriper, men får til slutt frispark mot seg utenfor gjestene sekstenmeter.
    69'
    Frispark til gjestene høyt i banen.
    70'
    Aasbak med nok en bra dødball, men sjansen spoleres når en KBK-spiller header i en lagkamerat.
    71'
    Bell spiller gjennom til Berisha som er i offside.
    71'
    De Lanlay skal inn for Viking.
    74'
    Inn: Yann-Erik de Lanlay
    Ut: Ylldren Ibrahimaj
    De Lanlay kommer inn til sin første hjemmekamp etter comebacket i Viking-drakt. Det skjer i hans 200. eliteseriekamp.
    75'
    KBK fortsetter å presse Viking, som ligger fryktelig dypt.
    77'
    Viking får frispark helt nede ved cornerflagget. Bell skal som vanlig slå.
    80'
    Gjestene kontrer fra frisparket til Bell, og Pellegrino dundrer fremover. Han prøver å curle ballen i lengste, men ballen går rett på Østbø.
    81'
    Inn: Pål Erik Ulvestad
    Ut: Liridon Kalludra
    82'
    Inn: Sondre Sørli
    Ut: Bendik Bye
    82'
    Strålende forsvarspill av unge Heggheim! Faris kommer nesten på blankt mot Østbø, men stoppes av Heggheim.
    83'
    Hjørnespark til Viking. Bell slår inn, og Heggheim kommer stormene. Med ryggen sender han ballen over mål.
    85'
    Pellegrino er nær og rive med seg ballen, og komme alene mot keeper. I siste liten kommer Vevatne, og får den til corner.
    87'
    Hjørnespark til Kristiansund. Aasbak slår inn, der Sebulonsen får den vekk på første.
    87'
    Viking 1 - 2 Kristiansund
    Mål: Dan Peter Ulvestad
    Målgivende: Christoffer Aasbak
    KRISTIANSUND HAR SNUDD DET! Kapteinen tar ansvar og header ballen i mål!
    87'
    Inn: Tommy Høiland
    Ut: Johnny Furdal
    Viking kaster inn Høiland i håp om en utligning.
    89'
    Inn: Amin Askar
    Ut: Faris Pemi Moumbagna
    89'
    Legges til fire minutter.
    90'+1
    Gult kort til Viking
    Viljar Vevatne
    90'+1
    Viking klarer ikke å komme til noen muligheter her. Må flytte frem laget nå.
    90'+3
    Bytyqi svinger inn et innlegg, men den blir enkelt headet ut.
    90'+3
    SÅ KOMMER MULIGHETEN! Mbaye er ute og glipper, og Heggheim får skutt mot mål. Der står det en mur av KBK-spillere, som hindrer scoring.