Hei og velkommen til kampen mellom Viking og Molde på SR-bank Arena.
    Til forskjell fra i Sandefjord er det strålende sol i Rogaland. Fin høst-temperatur og en nydelig grønn kunstgressmatte.
    VIKING (4-3-3): Østbø - Vevatne, Andrésson, Heggheim, Pereira - Torsteinbø, Ibrahimaj, Løkberg - Bytyqi, Berisha, De Lanlay.
    MOLDE (4-2-3-1): Linde - Holmgren Pedersen, Sinyan, Ellingsen, K. Haugen - Aursnes, Hestad - Ulland Andersen, Christensen, E. Hestad - Ohi Omoijuanfo
    Viking er uforandret siden deres seier i Drammen sist lørdag. Molde er tvunget til skifter. Magnus Wolff Eikrem er suspendert, mens Leke James og Erling Knudtzon flyttes ut på benken fra kampen mot Celje i Slovenia onsdag. Inn kommer Tobias Christensen, Eirik Ulland Andersen og Ohi Omoijuanfo.
    Tidligere har ikke fanklubben «Hordene» hos Viking ønsket billetter under restriksjonene, men i dag har de 200 plassene i sin helhet blitt gitt til de syngende supporterne. Så allerede på oppvarmingen er det liv og røre bak målet til Arild Østbø.
    Viking kommer på en kontring, og finner nesten mål! Linde må ut i full strekk etter at de Lanlay drar seg innover og skyter, men Linde får en hånd på ballen.
    3'
    Corner for vertene.
    4'
    Får ingenting ut av den.
    4'
    Molde ikke vært på sitt beste i åpningsminuttene her.
    6'
    FOR EN SJANSE! Nok en stor mulighet for Viking! Torsteinbø får en stor mulighet alene med Linde, men igjen er Moldes sisteskanse våken!
    7'
    Ny corner for Viking.
    8'
    Viking kommer til nok en avslutning, men igjen redder Linde.
    8'
    Viking dominerer her nå.
    8'
    Så er det Molde som er farlig frempå. Aursnes kommer til innlegg. Han finner Ulland Andersen som avslutter like utenfor.
    9'
    Morsom åpning på kampen.
    9'
    Viking roper på straffe etter at Berisha går over ende i straffefeltet. Får ingenting.
    12'
    Molde bedre med nå.
    14'
    Gjestene får en corner.
    14'
    15'
    Har roet seg og jevnet seg litt ut her nå.
    18'
    Molde mer hissige på innlegg nå. Viking forsvarer seg med nebb og klør. Corner for gjestene.
    22'
    Får ingenting ut av den heller.
    23'
    Blitt en stillingskrig her nå.
    27'
    Molde kommer til mange innlegg, Viking sliter med å stoppe Molde ute på sidene, men de står veldig godt i mot inne i boksen.
    30'
    Ohi tråkler seg gjennom Viking-forsvaret og får avsluttet, men skuddet reddes enkelt av Østbø.
    31'
    Etter at Viking dominerte åpningsminuttene, har det nå i stor grad handlet om Molde. Serietoeren styrer oppgjøret.
    35'
    De sliter imidlertid med å finne en vei gjennom VIking-forsvaret.
    37'
    Viking får frispark inne på Moldes halvdel. Holmgren Pedersen får tilsnakk.
    39'
    Ohi kommer til skudd. Forsøker å plassere ballen i det lengste hjørnet, men skuddet går utenfor.
    41'
    Det tikker mot pause i Stavanger. Begge lag målløse så langt. Kan noen ta med seg et sent mål inn til pause?
    45'
    Molde kombinerer fint fremover. Hestad går for skuddet fra 20 meters hold, men treffer ikke skikkelig.
    45'+1
    Der er de siste 45 minuttene i gang.
    46'
    Ibrahimaj tester skuddfoten. Får en liten styring, men Linde har god kontroll.
    47'
    Christenen tar med seg ballen og skjærer innover. Skyter, men skuddet går rett på Østbbø.
    48'
    Ohi mottar et innlegg i boksen. Får skutt, men nok en gang er keeper årvåken.
    49'
    Det bølger frem og tilbake i innledningen av omgang. Bytyqi som skyter, men det er langt til side og over mål.
    50'
    ENORM SJANSE! Østbø gir retur på et innlegg. Bokser ballen ut i beinene til Hestad, men midtbanespillerens skudd blir blokkert.
    52'
    Ulland Andersen mottar ballen i feltet, men får ikke vendt opp og skutt.
    53'
    Pereira ligger nede på gresset med en skade. Uklart hva som har skjedd. Holder seg til låret.
    53'
    Pereira jogger langt linjen og tester lysken. Ser ut som han skal forsøke og fortsette.
    54'
    Berisha stikker bak Ellingsen og får skutt. Blir aldri farlig den avslutningen, som kommer fra skrått hold.
    55'
    Pedersen får slått inn, men det er Østbø som rager høyest i luften.
    58'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 0 Molde
    Mål: Veton Berisha
    Målgivende: Zymer Bytyqi
    MÅÅÅL! En nydelig stikker fra Bytyqi finner Berisha som har stukket i bakrom. Spissen scorer sitt åttende for sesongen alene med Linde. Ellingsen jager og forstyrrer litt, men Berisha er kald.
    58'
    Molde har hatt flere sjanser i denne omgangen, men det er Viking som tar ledelsen. Hjemmelaget vil nok legge seg litt mer og gå for kontringer i enda større grad nå.
    61'
    Ohi går i bakken. Ser ut til å få Andressons arm i ansiktet. Får ingenting av dommeren.
    63'
    Ellingsen må gi corner på et innlegg fra venstrekanten.
    63'
    Molde får rensket corneren unna.
    64'
    de Lanlay treker seg innover, men det blir et sleivspark. Laaangt til side for mål.
    65'
    Plutselig er Ohi nesten alene med keeper. Vinkelen er litt spiss og skuddet ender langt til side for mål. Forsøker å finne det lengste hjørnet, men ballen skrur aldri innover.
    66'
    de Lanlay er spilt fri i feltet, men snubler og ballen treffer baksiden av hælen hans.
    66'
    Mål for Molde!
    Viking 1 - 1 Molde
    Mål: Eirik Ulland Andersen
    Målgivende: Marcus Holmgren Pedersen
    VAKKERT ANGREP! Molde ruller opp langs høyrekanten. Holmgren Pedersen slår hardt inn mellom forsvar og keeper. Der kommer Ulland Andersen stupende og setter inn utligningen.
    67'
    STORE VIKING-SJANSER! Kommer seg rundt på kanten. Torsteinbøs heading blir blokkert. Det samme blir de Lanlays skudd på returen.
    69'
    Molde kjører kontra mot Viking. Ohi finner Ulland Andersen, men det stopper der. Viking kjører på motsatt vei
    71'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Ola Brynhildsen
    Ut: Eirik Ulland Andersen
    71'
    Inn: Leke James
    Ut: Tobias Christensen
    71'
    Dobbeltbytte av Erling Moe. Kaster inn friske offensive krefter.
    72'
    Viking 2 - 1 Molde
    Mål: Ylldren Ibrahimaj
    PRAKTSCORING! Ibrahimaj tar med seg ballen på lekkert vis og legger til rette for skudd. Er hardt presset under mottaket, men banker ballen over hodet på Andreas Linde.
    72'
    Viking 3 - 1 Molde
    Mål: Fredrik Torsteinbø
    Målgivende: Ylldren Ibrahimaj
    SCORER IGJEN! Viking kjører over Molde i øyeblikket. Ibrahimaj får lagt inn langs bakken fra høyre. Torsteinbø står helt alene i feltet og trillet ballen enkelt inn på blank kasse.
    76'
    Hestad får en klarering i beina. Banker til på halvvolley, men treffet er dårlig.
    78'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Joe Bell
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    79'
    James felles. Frispark i god posisjon.
    80'
    Aursnes som skal teste skuddfoten.
    80'
    Nesten fra sunnmøringen! Ballen seiler over muren og stryker stolpen.
    81'
    Brynhildsen trekker seg innover og skyter. Blokkeres.
    82'
    Molde har ikke gitt opp, men det haster med å få en redusering.
    83'
    Berisha stikker i bakrom, men er i offside.
    83'
    Inn: Rolf Daniel Vikstøl
    Ut: Adrian Nilsen Pereira
    84'
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Ohi Omoijuanfo
    85'
    Inn: Henry Wingo
    Ut: Marcus Holmgren Pedersen
    86'
    Brynhildsen danser gjennom forsvaret og kombinerer elegant med James og Hestad. Sistnevntes avslutning hamres høyt over. Svakt forsøk.
    86'
    Inn: Even Østensen
    Ut: Zymer Bytyqi
    88'
    Inn: Tommy Høiland
    Ut: Veton Berisha
    89'
    Wingo skaffer en corner.
    89'
    Bell blir felt og får et frispark på midtbanen.
    90'
    Tiden renner ut for Molde. Angriper gang på gang, men klarer ikke å finne veien til mål.
    90'
    Fire minutter tillagt tid.
    90'+1
    Straffe til Molde! Hussain som blir felt av Vevatne. Litt klønete av forsvarsspilleren.
    90'+1
    Molde bommer på straffe! Keeperen kaster seg riktig vei på Leke James' straffespark.
    90'+2
    Viking 3 - 2 Molde
    Mål: Martin Ellingsen
    Målgivende: Fredrik Aursnes
    REDUSERING! Ellingsen svever høyest i lufta på den påfølgende corneren etter straffebommen. Nikker inn en redusering, men det er vel for sent?