3 729

Ble dekket av Håkon Østmoe Brandsnes

Hei og velkommen til denne dekningen av Villarreal mot Atletico Madrid!
    Alexander Sørloth starter - og får dermed sin offisielle debut som Atletico Madrid-spiss!
    Sørloth spilte for nettopp Villarreal sist sesong, der han scoret 23 seriemål! Det ga ham en overgang til storklubben Atletico Madrid i sommer.
    Aletico sprengte også banken for å hente Manchester City-angriper Julian Alvarez, men han begynner på benken.
    Tror du Alexander Sørloth blir en suksess i Atletico Madrid?
    Ja, han kommer til å bøtte inn mål for dem.
    51%
    Ingen stor suksess, men heller ikke noen flopp.
    39%
    Nei, dette blir en fiasko.
    10%
    1675 stemmer
    Atletico Madrid endte som nummer fire i La Liga sist sesong, hele 19 poeng bak serievinner og erkerival Real Madrid. Villarreal kom på åttendeplass.
    Jeg har en mistanke om det, ja! :)
    Tror dere Alexander Sørloth scorer i kveld?
    2181 stemmer
    Da er det syv minutter igjen til kampstart!
    Der er vi i gang på Estadio de la Cerámica!
    Åpningsminuttene har vært svært rolige!
    3'
    Atletico slår i bakrom mot Sørloth, men han mister ballen i duell med en Villarreal-forsvarer.
    4'
    Dommeren har lagt listen høyt. Flere dueller her i starten, men spillerne vinkes på beina igjen én etter én.
    5'
    T
    Var det noe buing på Sørloth når han entret banen ?
    Ikke som jeg har fått med meg.
    Småskummelt innlegg av Villarreal, men bortelaget rydder unna.
    7'
    Atletico Madrid får tildelt et frispark
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til Villarreal
    Yeremi Pino
    Yeremi Pino med en sen takling på Reinildo. Får det gule kortet.
    10'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    10'
    Det har vært en jevn åpning hittil, med null målsjanser når vi nærmer oss et kvarter.
    11'
    Skudd på mål, Atletico Madrid
    Lino
    Stor sjanse. Llorente slår et strålende innlegg til Lino i boksen. Han varter opp med en god heading, men Conde slår ut til corner.
    13'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Atletico Madrid får tildelt et hjørnespark
    Lino
    I Villarreal slår Lino en corner fra venstre.
    14'
    Sørloth i en tøff duell med Bailly. Sistnevnte går seirende ut av den.
    15'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    Llorente slår inn fra høyre og Reinildo stuper ballen i mål fra kort hold, men sistnevnte er i en ganske så klar offside.
    17'
    Målet til Atletico Madrid blir annullert
    17'
    Atletico Madrid blir avblåst for offside
    Reinildo Mandava
    Atletico Madrid angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    17'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Atletico Madrid
    Mål: Arnaut Danjuma
    Målgivende: Diego Conde
    Så tar Villarreal ledelsen! De slår i bakrom mot Danjuma som havner én mot én med Witsel. Han finter veteranen ut totalt, før han smeller ballen i nettet med en markkryper fra skrått hold. En god soloprestasjon!
    18'
    Mål for Atletico Madrid!
    Villarreal 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Marcos Llorente
    Målgivende: Antoine Griezmann
    Marcos Llorente utligner umiddelbart - og for en start vi har fått på kampen. Vingbacken spilles fri på høyrekanten av Griezmann. I boksen venter flere lagkamerater, men i stedet blåser han ballen over hodet på Conde og i mål. Igjen en meget sterk prestasjon!
    20'
    Det kan ikke ha vært mye mer enn 90 sekunder mellom de to scoringene.
    24'
    Lino
    Atletico Madrids Lino blåses av for offside på Estadio de la Ceramica.
    24'
    Villarreal får tildelt et frispark
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Atletico Madrid.
    26'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    Mats
    Hvordan har Sørloth sett ut?
    Ganske usynlig hittil, må jeg si.
    Det tas en vannpause etter 30 minutter. Det gir managerne anledning til en liten peptalk.
    30'
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    Lino
    Atletico Madrid avanserer forover og Lino får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    36'
    Villarreal får tildelt et hjørnespark
    Alex Baena
    Alex Baena (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Estadio de la Ceramica.
    37'
    Atletico Madrid scorer selvmål!
    Villarreal 2 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Koke
    Så er det selvmål, men det er vanskelig å klandre Koke! Oblak går ut for å fange et innlegg, men kolliderer med Witsel, samtidig som ballen går forbi og treffer en intetanende Koke, før den spretter videre inn i nettet. Villarreal er tilbake i ledelsen, men du verden så klønete!
    37'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Robin Le Normand
    Robin Le Normand (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Antoine Griezmann
    Målsjanse på Estadio de la Ceramica! Antoine Griezmann fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    Pablo Barrios Rivas
    Pablo Barrios Rivas (Atletico Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    44'
    Dani Parejo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    Dani Parejo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Villarreal.
    45'
    Skudd på mål, Villarreal
    Gerard Moreno
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Gerard Moreno avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Det er lagt til minimum fem minutter.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    Arnaut Danjuma
    Målsjanse! Arnaut Danjuma (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    45'+3
    Barrios med en lite pen takling. Lever farlig nå, Atletico-juvelen!
    45'+3
    De roter det til gang på gang i forsvaret, Atletico. Simeone er neppe fornøyd med tingenes tilstand. Det er heller ingen hemmelighet at de jakter en ny midtstopper.
    45'+3
    Villarreal 2 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Alexander Sørloth
    Målgivende: Pablo Barrios Rivas
    Så stuper Alexander Sørloth inn utligningen rett før pause! Det er Barrios som slår et strøkent innlegg fra høyrekanten. Sørloth har lurt seg vekk fra Albiol og er nådeløs i luften. Ballen havner under Conde og sklir inn i nettmaskene!
    45'+5
    VG Live Bruker
    Kan ikke vi se målene?
    Dessverre. Det er TV 2 som har rettighetene - og kampen vises på TV 2 Sport Premium.
    Alexander
    Scoret Sørloth på heading?
    Det gjorde han! Det var en lavoddser, vil noen si :)
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Jose Gimenez
    Ut: Axel Witsel
    Bytte for Atletico Madrid. Jose Gimenez kommer inn for Axel Witsel på Estadio de la Ceramica.
    46'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Alexander Sørloth
    Alexander Sørloth blir faktisk tatt av i pausen. Viktig for selvtilliten at han da fikk en scoring helt på tampen!
    46'
    46'
    Erling Hagen
    Noen anelse om hvorfor Sørloth ble tatt av til pause? Skjønner Simione ikke er fornøyd med to baklengs, men fremover har det jo gått bra...
    Det er vanskelig å si, altså! Kanskje han bare vil fordele spilletiden litt så tidlig i sesongen? Så skal det sies at Sørloth var ganske så usynlig før scoringen.
    Bailly klarerer bort ballen, men fullfører ved å stemple Correa på leggen med strak fot. Ikke langt unna et straffespark det, altså!
    53'
    Inn: Nahuel Molina
    Ut: Reinildo Mandava
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Nahuel Molina, mens Reinildo Mandava tar plass på benken.
    54'
    55'
    55'
    Det blir farlig! Frispark for Villarreal CF er nær straffområde.
    56'
    Alex Baena
    Alex Baena varter opp med et nydelig frispark som stryker stolpen. Hjemmefansen jubler, for de tror ballen går inn, men dessverre for dem endte den på feil side av nettmaskene.
    56'
    Alex Baena
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Villarreal CF en corner. Alex Baena sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Sergi Cardona
    Sergi Cardona (Villarreal CF) header ballen mot mål, men Atletico Madrid klarerer.
    58'
    58'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de la Ceramica.
    60'
    Atletico Madrid angriper i Villarreal. Pablo Barrios Rivas fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Atletico har i alle fall ikke blitt noe bedre etter byttet av Sørloth. Det blir spennende å se om Alvarez kommer innpå snart.
    62'
    Lino
    Atletico Madrid avanserer forover i Villarreal. Lino avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Inn: Rodrigo De Paul
    Ut: Koke
    Diego Simeone gjør dagens fjerde bytte i Villarreal, når han tar ut Koke og setter inn Rodrigo De Paul.
    64'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: Gerard Moreno
    Villarreal CF bytter ut Gerard Moreno med Nicolas Pepe. Dette er det første byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Alex Baena
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Pape Alassane Gueye erstatter Alex Baena.
    71'
    Inn: Ilias Akhomach
    Ut: Yeremi Pino
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ilias Akhomach erstatter Yeremi Pino.
    71'
    72'
    Mange som spør om hvorfor Sørloth ble tatt av. Det er et godt spørsmål. Kanskje for å matche han forsiktig i starten, eller hadde han noe skaderusk vi ikke kjenner til? Eventuelt om Simeone rett og slett var misfornøyd tross scoringen? Vanskelig å vite.
    73'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Atletico Madrid en corner etter at Correa stoppes i siste liten. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Villarreal sparker vekk corneren.
    77'
    Alvarez kommer inn til sin debut for Atletico Madrid nå
    78'
    Det er vannpause i Spania nå. Klart det trengs kl. 23.10 på natta.
    78'
    Inn: Julian Alvarez
    Ut: Antoine Griezmann
    Atletico Madrid gjør sitt femte bytte. Antoine Griezmann erstattes av Julian Alvarez. To store stjerner.
    78'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Arnaut Danjuma
    Villarreal CF bytter ut Arnaut Danjuma med Ayoze Perez.
    78'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    80'
    Spennende å se hva Alvarez kan få til i sin debut her etter den store overgangen fra Manchester City. Kan han kopiere Sørloth som scoret før han ble byttet ut i pausen?
    80'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Villarreal CF like utenfor Atletico Madrid-området.
    81'
    Lino
    Lino (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    81'
    Nicolas Pepe
    Nicolas Pepe skyter i tverrliggeren på frisparket fra hjørnet av 16-meteren! Veldig nære for Villarreal CF, men Oblak har nok ok kontrol
    83'
    Pepe skyter igjen fra 20 meter - denne gang svakt forsøkt og et stykke utenfor
    83'
    Pablo Barrios Rivas (Atletico Madrid) med en blanding av innlegg og skudd. Blir farlig, men går utenfor.
    85'
    Litt rolige minutter nå. Ingen angrep som har utviklet seg til å bli farlige.
    87'
    Alvarez foreløpig veldig anonym etter han kom inn. Lavt tempo i kampen nå. Begge lag ok fornøyd?