Sjanse til Sevilla FC! Youssef En-Nesyri er nær ved å score, men keeper redder.
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    Kjempesjanse! Samuel Chukwueze (Villarreal CF) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    11'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    13'
    Villarreal CF fosser forover og Samuel Chukwueze fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    16'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    17'
    17'
    En av Sevilla FCs spillere går i offside.
    18'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    18'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Estadio de La Ceramica.
    22'
    Papu Gomez
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Papu Gomez går utenfor.
    22'
    25'
    Dani Parejo
    Dani Parejo (Villarreal CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    27'
    28'
    Papu Gomez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    Papu Gomez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Villarreal CF.
    33'
    Frispark Sevilla FC.
    34'
    Diego Carlos
    Sevilla FC avanserer forover i Villarreal. Diego Carlos avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    35'
    Sevilla FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.
    36'
    Pau Torres
    Pau Torres (Villarreal CF) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    37'
    37'
    37'
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    38'
    41'
    Pau Torres
    Pau Torres (Villarreal CF) header utenfor.
    41'
    Sevilla FC angriper, men blir avblåst for offside.
    43'
    Giovani Lo Celso
    Dommer Jesus Gil Manzano gir Giovani Lo Celso (Villarreal CF) et gult kort.
    45'
    45'
    45'+1
    46'
    47'
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Villarreal
    49'
    Ingen straffe til Villarreal
    50'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Jules Kounde
    Jules Kounde (Sevilla FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    53'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    55'
    Villarreal CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Målet til Villarreal blir annullert
    57'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Nemanja Gudelj
    Ut: Ivan Rakitic
    Bytte for Sevilla FC. Nemanja Gudelj kommer inn for Ivan Rakitic på Estadio de La Ceramica.
    59'
    Skade: Sevilla
    60'
    Tilbake fra skade: Sevilla
    60'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    63'
    Pervis Estupinan
    Målsjanse til Villarreal CF! Pervis Estupinan treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    66'
    Pervis Estupinan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    66'
    Villarreal CF slipper å klare seg uten Pervis Estupinan som kommer tilbake på banen i Villarreal.
    68'
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Samuel Chukwueze avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    71'
    71'
    71'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pervis Estupinan (Villarreal CF) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Manu Trigueros
    Ut: Pervis Estupinan
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt første bytte for dagen. Manu Trigueros erstatter Pervis Estupinan.
    72'
    Inn: Paco Alcacer
    Ut: Boulaye Dia
    Villarreal CF bytter ut Boulaye Dia med Paco Alcacer.
    72'
    Inn: Alfonso Pedraza
    Ut: Francis Coquelin
    Villarreal CF bytter ut Francis Coquelin med Alfonso Pedraza. Dette er det tredje byttet som Unai Emery gjør i dagens kamp.
    73'
    Villarreal CF slipper å klare seg uten Pervis Estupinan som kommer tilbake på banen igjen.
    73'
    Etienne Capoue
    Etienne Capoue (Villarreal CF) får et gult kort av dommer Jesus Gil Manzano.
    73'
    73'
    75'
    Inn: Rafa Mir
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) erstattes av Rafa Mir.
    75'
    Inn: Jesus Navas
    Ut: Gonzalo Montiel
    Julen Lopetegui gjør dagens tredje bytte i Villarreal, når han tar ut Gonzalo Montiel og setter inn Jesus Navas.
    75'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Jesus Corona
    Sevilla FC bytter ut Jesus Corona med Erik Lamela. Dette er det fjerde byttet som Julen Lopetegui gjør i dagens kamp.
    76'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de La Ceramica.
    79'
    Alfonso Pedraza
    Alfonso Pedraza (Villarreal CF) kommer seg fri på Estadio de La Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Inn: Serge Aurier
    Ut: Samuel Chukwueze
    Bytte for Villarreal CF. Serge Aurier kommer inn for Samuel Chukwueze på Estadio de La Ceramica.
    82'
    Inn: Nicolas Jackson
    Ut: Juan Foyth
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Nicolas Jackson, mens Juan Foyth tar plass på benken.
    82'
    Rafa Mir
    Målsjanse! Rafa Mir (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Joan Jordan
    Sevilla FC gjør sitt femte bytte. Joan Jordan erstattes av Oliver Torres.
    85'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Sevilla
    Mål: Giovani Lo Celso
    Mål! Villarreal CF tar ledelsen 1-0 ved Giovani Lo Celso.
    86'
    Villarreal CF fosser fremover, men Jesus Gil Manzano blåser for offside på Estadio de La Ceramica.
    90'+1
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside på Estadio de La Ceramica.
    90'+1
    Papu Gomez (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Estadio de La Ceramica.