1-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    Matteo Gariglio signaliserer et frispark til Virtus Entella på egen banehalvdel.
    3'
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Chiavari fordi Alessio Vita får behandling for en skade på banen.
    5'
    Alessio Vita kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Comunale Di Chiavari.
    6'
    Simone Branca (AS Cittadella) slår en corner fra venstre side på Stadio Comunale Di Chiavari.
    8'
    Frispark for Virtus Entella på egen banehalvdel.
    9'
    Matteo Gariglio tildeler AS Cittadella en corner. Alessio Vita sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    12'
    Skudd utenfor mål, AS Cittadella
    13'
    I Chiavari slår Alessio Vita en corner fra høyre.
    14'
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Camillo Tavernelli (AS Cittadella) vrir seg av smerte i gresset.
    16'
    17'
    Camillo Tavernelli er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Comunale Di Chiavari.
    17'
    Frispark AS Cittadella.
    19'
    Simone Branca (AS Cittadella) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Comunale Di Chiavari.
    20'
    Matteo Gariglio signaliserer et frispark til AS Cittadella.
    22'
    Gult kort til Virtus Entella
    Andrea Paolucci
    Andrea Paolucci (Virtus Entella) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Comunale Di Chiavari.
    22'
    I Chiavari har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Virtus Entellas Giuseppe De Luca blåses av for offside på Stadio Comunale Di Chiavari.
    27'
    Alessio Vita (AS Cittadella) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Comunale Di Chiavari.
    29'
    Romano Perticone
    AS Cittadella angriper i Chiavari. Romano Perticone fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Matteo Gariglio tildeler AS Cittadella en corner. Simone Branca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    31'
    34'
    Frispark til AS Cittadella på halvdelen til Virtus Entella.
    35'
    Markus Pavic
    Dommeren gir Markus Pavic (Virtus Entella) et gult kort.
    35'
    Virtus Entella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    Federico Proia
    Federico Proia (AS Cittadella) kommer seg fri på Stadio Comunale Di Chiavari, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Virtus Entella angriper, men Matteo Gariglio blåser for offside.
    38'
    AS Cittadella fosser fremover, men Matteo Gariglio blåser for offside på Stadio Comunale Di Chiavari.
    39'
    40'
    Mål for Virtus Entella!
    Virtus Entella 1 - 0 AS Cittadella
    Mål: Matteo Mancosu
    Virtus Entella leder 1-0 etter en scoring av Matteo Mancosu.
    40'
    45'
    45'+2
    48'
    Roberto Ogunseye
    Roberto Ogunseye header i tverrliggeren i Chiavari! Stor målsjanse for AS Cittadella.
    50'
    Skade: Virtus Entella
    50'
    Tilbake fra skade: Virtus Entella
    50'
    Matteo Gariglio signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    54'
    Andrea Paolucci ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Spillerbytte - Virtus Entella
    Inn: Marco Brescianini
    Ut: Andrea Paolucci
    Andrea Paolucci (Virtus Entella) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Marco Brescianini.
    57'
    Inn: Matteo Brunori
    Ut: Giuseppe De Luca
    Vincenzo Vivarini gjør dagens andre bytte i Chiavari, når han tar ut Giuseppe De Luca og setter inn Matteo Brunori.
    58'
    Dommer Matteo Gariglio venter med å sette i gang spillet fordi Manuel Iori ligger nede.
    58'
    Manuel Iori er tilbake i kampen igjen.
    58'
    Simone Branca
    Målsjanse på Stadio Comunale Di Chiavari! Simone Branca fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    Virtus Entella, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    61'
    62'
    AS Cittadella avanserer forover i Chiavari. Roberto Ogunseye avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Inn: Marco Crimi
    Ut: Ilias Koutsoupias
    Bytte for Virtus Entella. Marco Crimi kommer inn for Ilias Koutsoupias på Stadio Comunale Di Chiavari.
    64'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    64'
    I Chiavari slår Simone Branca en corner fra venstre.
    68'
    Davide Adorni
    Sjanse til AS Cittadella! Davide Adorni er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    Camillo Tavernelli
    Camillo Tavernelli (AS Cittadella) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Mario Gargiulo
    Ut: Christian D'Urso
    AS Cittadella bytter ut Christian D'Urso med Mario Gargiulo. Dette er det første byttet som Roberto Venturato gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Marco Rosafio
    Ut: Camillo Tavernelli
    Roberto Venturato (AS Cittadella) gjør sitt andre bytte for dagen. Marco Rosafio erstatter Camillo Tavernelli.
    71'
    72'
    Gult kort til AS Cittadella
    Dommer Matteo Gariglio viser Romano Perticone (AS Cittadella) det gule kortet.
    72'
    72'
    73'
    Matteo Brunori
    Matteo Brunori (Virtus Entella) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    74'
    Matteo Gariglio tildeler Virtus Entella en corner. Marco Brescianini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    79'
    Inn: Amedeo Benedetti
    Ut: Daniele Donnarumma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Cittadella. Inn kommer Amedeo Benedetti, mens Daniele Donnarumma tar plass på benken.
    80'
    Inn: Paolo Grillo
    Ut: Federico Proia
    AS Cittadella bytter ut Federico Proia med Paolo Grillo.
    80'
    Inn: Leonardo Morosini
    Ut: Matteo Mancosu
    Virtus Entella gjør sitt fjerde bytte. Matteo Mancosu erstattes av Leonardo Morosini.
    80'
    Inn: Filippo Costa
    Ut: Andrea Schenetti
    Vincenzo Vivarini (Virtus Entella) gjør sitt femte bytte for dagen. Filippo Costa erstatter Andrea Schenetti.
    81'
    83'
    I Chiavari slår Marco Rosafio en corner fra høyre.
    85'
    Mario Gargiulo
    Mario Gargiulo (AS Cittadella) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Marco Rosafio (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Stadio Comunale Di Chiavari.
    87'
    88'
    Filippo Costa (Virtus Entella) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Comunale Di Chiavari.
    90'+1
    Filippo Costa (Virtus Entella) slår en corner fra høyre side på Stadio Comunale Di Chiavari.