Hiroki Kasahara signaliserer et frispark til Hokkaido Consadole Sapporo på egen banehalvdel.
    2'
    Vissel Kobe fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    3'
    Rikuto Hirose
    Rikuto Hirose (Vissel Kobe) kommer seg fri på Noevir Stadium, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Yoshinori Muto
    Vissel Kobe angriper på Noevir Stadium, men Yoshinori Muto header utenfor.
    7'
    Vissel Kobe tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Mål for Vissel Kobe!
    Vissel Kobe 1 - 0 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Yuya Osako
    Målgivende: Taisei Miyashiro
    Yuya Osako dundrer ballen i mål og Vissel Kobe tar ledelsen 1-0 på Noevir Stadium. Det er en fin assist fra Taisei Miyashiro.
    8'
    Frispark for Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    9'
    Vissel Kobe fosser fremover, men Taisei Miyashiro går rett i offsidefella.
    10'
    Hiroki Kasahara signaliserer et frispark til Hokkaido Consadole Sapporo.
    13'
    15'
    Hiroki Kasahara tildeler Hokkaido Consadole Sapporo en corner. Musashi Suzuki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Vissel Kobe angriper i Kobe. Rikuto Hirose avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    Hokkaido Consadole Sapporo, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Yuya Osako
    Sjanse! Vissel Kobe avanserer forover, men Yuya Osako avslutter utenfor.
    18'
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper, men Yuya Asano vinkes av for offside.
    19'
    Vissel Kobe 2 - 0 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Taisei Miyashiro
    Målgivende: Rikuto Hirose
    Mål! Taisei Miyashiro øker Vissel Kobes ledelse til 2-0 på Noevir Stadium. Rikuto Hirose sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Yuki Kobayashi
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper, men avslutningen til Yuki Kobayashi går utenfor.
    28'
    31'
    Hiroki Kasahara signaliserer et frispark til Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for Hokkaido Consadole Sapporo på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Gult kort til Hokkaido Consadole Sapporo
    Toya Nakamura
    Dommeren gir Toya Nakamura (Hokkaido Consadole Sapporo) et gult kort.
    35'
    Hokkaido Consadole Sapporo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    I Kobe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    En av Vissel Kobes spillere blir avblåst for offside.
    40'
    I Kobe slår Takahiro Ogihara en corner fra høyre.
    42'
    Thuler
    Vissel Kobe avanserer forover i Kobe. Thuler avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Vissel Kobe 3 - 0 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Yoshinori Muto
    Vissel Kobe går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Yoshinori Muto.
    43'
    Kan Hokkaido Consadole Sapporo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Gult kort til Vissel Kobe
    Takahiro Ogihara
    Takahiro Ogihara (Vissel Kobe) mottar sitt første gule kort for dagen på Noevir Stadium.
    44'
    Daihachi Okamura
    Daihachi Okamura (Hokkaido Consadole Sapporo) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Hokkaido Consadole Sapporo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vissel Kobe.
    45'+3
    Målsjanse på Noevir Stadium! Yoshinori Muto fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+5
    45'+5
    Takahiro Ogihara (Vissel Kobe) løfter inn en corner fra venstre på Noevir Stadium.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - Hokkaido Consadole Sapporo
    Inn: Supachok Sarachart
    Ut: Ryu Takao
    Ryu Takao (Hokkaido Consadole Sapporo) erstattes av Supachok Sarachart.
    46'
    Spillerbytte - Vissel Kobe
    Inn: Ryo Hatsuse
    Ut: Yuki Honda
    Vissel Kobe bytter ut Yuki Honda med Ryo Hatsuse. Dette er det første byttet som Takayuki Yoshida gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark til Hokkaido Consadole Sapporo på halvdelen til Vissel Kobe.
    47'
    Tetsushi Yamakawa
    Dommer Hiroki Kasahara viser Tetsushi Yamakawa (Vissel Kobe) det gule kortet.
    47'
    Daihachi Okamura (Hokkaido Consadole Sapporo) kommer til en målsjanse på Noevir Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Takahiro Ogihara (Vissel Kobe) slår en corner fra venstre side på Noevir Stadium.
    49'
    Vissel Kobe 4 - 0 Hokkaido Consadole Sapporo
    Målgivende: Takahiro Ogihara
    Taisei Miyashiro setter ballen i mål og øker Vissel Kobes ledelse til 4-0 i Kobe. Flott spill fra Takahiro Ogihara før målet.
    49'
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    Taisei Miyashiro
    Målsjanse! Taisei Miyashiro (Vissel Kobe) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Sjanse til Vissel Kobe! Yoshinori Muto er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Taisei Miyashiro (Vissel Kobe) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Inn: Nanasei Iino
    Ut: Rikuto Hirose
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vissel Kobe. Inn kommer Nanasei Iino, mens Rikuto Hirose tar plass på benken.
    61'
    Frispark Vissel Kobe.
    62'
    Inn: Yosuke Ideguchi
    Ut: Takahiro Ogihara
    Takayuki Yoshida gjør dagens tredje bytte i Kobe, når han tar ut Takahiro Ogihara og setter inn Yosuke Ideguchi.
    64'
    Inn: Kosuke Hara
    Ut: Toya Nakamura
    Michael Petrovic (Hokkaido Consadole Sapporo) gjør sitt andre bytte for dagen. Kosuke Hara erstatter Toya Nakamura.
    64'
    65'
    Yuya Osako
    Yuya Osako (Vissel Kobe) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    65'
    65'
    Nanasei Iino
    Vissel Kobe angriper. Nanasei Iino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Ryo Hatsuse (Vissel Kobe) slår en corner fra høyre side på Noevir Stadium.
    67'
    Tetsushi Yamakawa (Vissel Kobe) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    67'
    67'
    Vissel Kobe angriper i Kobe. Taisei Miyashiro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    Musashi Suzuki
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper i Kobe. Musashi Suzuki fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Inn: Tatsuya Hasegawa
    Ut: Yuya Asano
    Hokkaido Consadole Sapporo bytter ut Yuya Asano med Tatsuya Hasegawa.
    70'
    Inn: Ryota Aoki
    Ut: Yuki Kobayashi
    Hokkaido Consadole Sapporo gjør sitt fjerde bytte. Yuki Kobayashi erstattes av Ryota Aoki.
    70'
    Inn: Shingo Omori
    Ut: Musashi Suzuki
    Bytte for Hokkaido Consadole Sapporo. Shingo Omori kommer inn for Musashi Suzuki på Noevir Stadium.
    70'
    I Kobe slår Ryo Hatsuse en corner fra venstre.
    72'
    Vissel Kobe 5 - 0 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Tetsushi Yamakawa
    Målgivende: Ryo Hatsuse
    Vissel Kobe øker ledelsen til 5-0 etter en heading av Tetsushi Yamakawa. Ryo Hatsuse sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Vissel Kobe scorer selvmål!
    Vissel Kobe 5 - 1 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Yosuke Ideguchi
    Selvmål! Yosuke Ideguchi kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 5-1!
    73'
    Kosuke Hara
    Kosuke Hara (Hokkaido Consadole Sapporo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Hiroki Kasahara signaliserer et frispark til Vissel Kobe like utenfor Hokkaido Consadole Sapporo-området.
    75'
    Hiroki Kasahara signaliserer et frispark til Vissel Kobe.
    78'
    Frispark til Vissel Kobe på halvdelen til Hokkaido Consadole Sapporo.
    78'
    Thuler
    I Kobe header Thuler (Vissel Kobe) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Yuya Osako
    Yuya Osako (Vissel Kobe) kommer til en målsjanse på Noevir Stadium, men klarer ikke å score.
    81'
    Inn: Kakeru Yamauchi
    Ut: Taisei Miyashiro
    Takayuki Yoshida gjør dagens fjerde bytte i Kobe, når han tar ut Taisei Miyashiro og setter inn Kakeru Yamauchi.
    82'
    Inn: Ryuho Kikuchi
    Ut: Yuya Osako
    Bytte for Vissel Kobe. Ryuho Kikuchi kommer inn for Yuya Osako på Noevir Stadium.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Vissel Kobe er nær straffområde.
    84'
    Ryo Hatsuse
    Ryo Hatsuse (Vissel Kobe) kommer til en målsjanse på Noevir Stadium, men klarer ikke å score.
    84'
    Kakeru Yamauchi
    Kakeru Yamauchi (Vissel Kobe) avanserer forover på Noevir Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'
    90'
    Ryo Hatsuse (Vissel Kobe) løfter inn en corner fra høyre på Noevir Stadium.
    90'
    Thuler
    Målsjanse! Thuler (Vissel Kobe) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    90'+2
    Nanasei Iino (Vissel Kobe) kommer til en målsjanse på Noevir Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    90'+4
    Vissel Kobe 6 - 1 Hokkaido Consadole Sapporo
    Målgivende: Ryuho Kikuchi
    Mål! Vissel Kobe øker ledelsen til 6-1 etter en scoring av Yoshinori Muto på Noevir Stadium. Ryuho Kikuchi var nest sist på ballen.