Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Erwin Blank signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    15'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Arnhem. Anis Hadj Moussa Hadj Moussa avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Mål for Almere City FC!
    Vitesse 0 - 1 Almere City FC
    Mål: Kornelius Normann Hansen
    Målgivende: Peer Koopmeiners
    Kornelius Normann Hansen dundrer ballen i mål og Almere City FC tar ledelsen 0-1 på Gelredome. Peer Koopmeiners sto for den målgivende pasningen.
    19'
    25'
    Skudd utenfor mål, Almere City FC
    26'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Arnhem fordi Peer Koopmeiners får behandling for en skade på banen.
    27'
    Peer Koopmeiners kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gelredome.
    28'
    Erwin Blank signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    32'
    Gult kort til Almere City FC
    Thomas Robinet
    Thomas Robinet (Almere City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Skudd utenfor mål, Vitesse
    33'
    Paxten Aaronson
    Paxten Aaronson (Vitesse Arnhem) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Kornelius Normann Hansen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Almere City FC slipper å klare seg uten Kornelius Normann Hansen som kommer tilbake på banen i Arnhem.
    38'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    39'
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem. Paxten Aaronson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til Almere City FC.
    45'
    Damian Van Bruggen
    Damian Van Bruggen (Almere City FC) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Skudd på mål, Vitesse
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    45'+3
    Almere City FC angriper i Arnhem, men blir avblåst for offside.
    45'+3
    Almere City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Marco Van Ginkel
    Ut: Amine Boutrah
    Edward Sturing (Vitesse Arnhem) gjør sitt første bytte for dagen. Marco Van Ginkel erstatter Amine Boutrah.
    46'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Jochem Ritmeester Van De Kamp
    Almere City FC gjør sitt første bytte. Jochem Ritmeester Van De Kamp erstattes av Hamdi Akujobi.
    46'
    Inn: Yann Kitala
    Ut: Kornelius Normann Hansen
    Almere City FC bytter ut Kornelius Normann Hansen med Yann Kitala.
    46'
    Hjørnespark til Almere City FC
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Almere City FC er nær straffområde.
    48'
    Thomas Robinet (Almere City FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    49'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Peer Koopmeiners (Almere City FC) slår en corner fra høyre side på Gelredome.
    50'
    Målet til Almere City FC sjekkes av VAR
    51'
    Målet til Almere City FC blir annullert
    51'
    51'
    51'
    53'
    56'
    Erwin Blank signaliserer et frispark til Almere City FC like utenfor Vitesse Arnhem-området.
    56'
    Gult kort til Vitesse
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) får et gult kort av dommer Erwin Blank.
    56'
    Skade: Almere City FC
    57'
    Tilbake fra skade: Almere City FC
    58'
    Yann Kitala
    Dommer Erwin Blank viser Yann Kitala (Almere City FC) det gule kortet.
    58'
    59'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    60'
    60'
    61'
    63'
    64'
    Arcus Carlens
    Arcus Carlens (Vitesse Arnhem) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    65'
    66'
    67'
    Frispark til Almere City FC på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    68'
    70'
    72'
    Mexx Meerdink
    Vitesse Arnhem avanserer forover på Gelredome og Mexx Meerdink kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Almere City FC.
    72'
    72'
    73'
    73'
    Frispark i en god posisjon for Vitesse Arnhem!
    74'
    75'
    75'
    Inn: Thomas Buitink
    Ut: Mica Pinto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitesse Arnhem. Inn kommer Thomas Buitink, mens Mica Pinto tar plass på benken.
    76'
    77'
    78'
    78'
    Inn: Adi Nalic
    Ut: Thomas Robinet
    Alex Pastoor gjør dagens tredje bytte i Arnhem, når han tar ut Thomas Robinet og setter inn Adi Nalic.
    78'
    Inn: Jason Van Duiven
    Ut: Yann Kitala
    Bytte for Almere City FC. Jason Van Duiven kommer inn for Yann Kitala på Gelredome.
    78'
    80'
    Erwin Blank signaliserer et frispark til Almere City FC på egen banehalvdel.
    82'
    83'
    Dommeren gir Paxten Aaronson (Vitesse Arnhem) et gult kort.
    83'
    Inn: Dominik Oroz
    Ut: Mexx Meerdink
    Edward Sturing (Vitesse Arnhem) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dominik Oroz erstatter Mexx Meerdink.
    84'
    84'
    Inn: Rajiv Van La Parra
    Ut: Yoann Cathline
    Alex Pastoor gjør dagens femte bytte i Arnhem, når han tar ut Yoann Cathline og setter inn Rajiv Van La Parra.
    85'
    Mål for Vitesse!
    Vitesse 1 - 1 Almere City FC
    Mål: Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Målgivende: Mathijs Tielemans
    Mål! Anis Hadj Moussa Hadj Moussa utligner til 1-1. Flott spill fra Mathijs Tielemans før målet.
    87'
    Kacper Kozlowski
    Sjanse i Arnhem! Kacper Kozlowski (Vitesse Arnhem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.