Sjanse! FC Utrecht avanserer forover, men Sam Lammers avslutter utenfor.
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    FC Utrecht angriper, men Richard Martens blåser for offside.
    8'
    10'
    Richard Martens signaliserer et frispark til FC Utrecht like utenfor Vitesse Arnhem-området.
    13'
    Can Bozdogan
    Can Bozdogan (FC Utrecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    18'
    Richard Martens signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    18'
    Hidde Ter Avest
    Hidde Ter Avest (FC Utrecht) kommer seg fri på Gelredome, men avslutningen går utenfor.
    19'
    20'
    25'
    26'
    26'
    FC Utrecht fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    27'
    Richard Martens signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    30'
    Nick Viergever vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    FC Utrecht slipper å klare seg uten Nick Viergever som kommer tilbake på banen i Arnhem.
    31'
    Sam Lammers
    Sam Lammers (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Gelredome, men klarer ikke å score.
    32'
    En av FC Utrechts spillere blir avblåst for offside.
    34'
    35'
    Million Manhoef
    Vitesse Arnhem fosser forover og Million Manhoef fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    38'
    Ryan Flamingo
    Målsjanse! Ryan Flamingo (FC Utrecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    38'
    41'
    43'
    Gult kort til Vitesse
    Kacper Kozlowski
    Dommeren gir Kacper Kozlowski (Vitesse Arnhem) et gult kort.
    43'
    Sam Lammers
    Målsjanse på Gelredome! Sam Lammers fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    44'
    45'
    Skudd på mål, Vitesse
    45'+2
    45'+2
    45'+4
    45'+4
    Sjanse i Arnhem! Million Manhoef (Vitesse Arnhem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    49'
    Vitesse Arnhem må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Utrecht.
    52'
    Kacper Kozlowski skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Vitesse Arnhem.
    53'
    Marco Van Ginkel
    Sjanse til Vitesse Arnhem! Marco Van Ginkel er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    Hjørnespark til Vitesse
    55'
    55'
    Kacper Kozlowski (Vitesse Arnhem) header ballen mot mål, men FC Utrecht klarerer.
    56'
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Utrecht
    58'
    Ingen straffe til FC Utrecht
    58'
    58'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til FC Utrecht.
    59'
    Gult kort til FC Utrecht
    Souffian El Karouani
    Souffian El Karouani (FC Utrecht) får et gult kort av dommer Richard Martens.
    59'
    En av Vitesse Arnhems spillere går i offside.
    60'
    Amine Boutrah
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Arnhem. Amine Boutrah avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    62'
    63'
    Nick Viergever
    FC Utrecht angriper, men avslutningen til Nick Viergever går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Mathijs Tielemans
    Ut: Kacper Kozlowski
    Bytte for Vitesse Arnhem. Mathijs Tielemans kommer inn for Kacper Kozlowski på Gelredome.
    64'
    Målsjanse! Marco Van Ginkel (Vitesse Arnhem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Jens Toornstra
    Ut: Victor Jensen
    Ron Jans gjør dagens første bytte i Arnhem, når han tar ut Victor Jensen og setter inn Jens Toornstra.
    65'
    Inn: Ole Romeny
    Ut: Bart Ramselaar
    FC Utrecht gjør sitt andre bytte. Bart Ramselaar erstattes av Ole Romeny.
    65'
    FC Utrecht angriper. Nick Viergever får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Dominik Oroz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    70'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Dominik Oroz er på beina igjen og fortsetter kampen på Gelredome.
    71'
    FC Utrecht fosser fremover, men Richard Martens blåser for offside på Gelredome.
    73'
    Inn: Mats Egbring
    Ut: Dominik Oroz
    Edward Sturing (Vitesse Arnhem) gjør sitt andre bytte for dagen. Mats Egbring erstatter Dominik Oroz.
    75'
    Inn: Andy Visser
    Ut: Toni Domgjoni
    Vitesse Arnhem bytter ut Toni Domgjoni med Andy Visser. Dette er det tredje byttet som Edward Sturing gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Davy Pröpper
    Ut: Marco Van Ginkel
    Bytte for Vitesse Arnhem. Davy Propper kommer inn for Marco Van Ginkel på Gelredome.
    75'
    Ole Romeny
    Ole Romeny (FC Utrecht) avanserer forover på Gelredome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    77'
    Richard Martens signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    80'
    Andy Visser
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem. Andy Visser fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    81'
    Davy Pröpper
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem. Davy Propper avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Kan FC Utrecht utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    82'
    Inn: Mike Van Der Hoorn
    Ut: Nick Viergever
    FC Utrecht bytter ut Nick Viergever med Mike Van Der Hoorn. Dette er det tredje byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Modibo Sagnan
    Ut: Oscar Fraulo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Modibo Sagnan, mens Oscar Fraulo tar plass på benken.