Joey Kooij signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    9'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Bobby Adekanye
    Sjanse til Go Ahead Eagles! Bobby Adekanye er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Victor Edvardsen
    Go Ahead Eagles avanserer forover og Victor Edvardsen kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    13'
    13'
    Joris Kramer vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    16'
    Gyan de Regt (Vitesse Arnhem) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gelredome.
    16'
    Gyan de Regt er på beina igjen og fortsetter kampen på Gelredome.
    18'
    Go Ahead Eagles slipper å klare seg uten Joris Kramer som kommer tilbake på banen igjen.
    18'
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    20'
    Marco Van Ginkel
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Arnhem. Marco Van Ginkel avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Marco Van Ginkel ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    23'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til Go Ahead Eagles.
    26'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Kacper Kozlowski
    Ut: Marco Van Ginkel
    Edward Sturing (Vitesse Arnhem) tar ut Marco Van Ginkel som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Kacper Kozlowski.
    26'
    Skudd utenfor mål, Vitesse
    27'
    Mexx Meerdink
    Mexx Meerdink (Vitesse Arnhem) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    28'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Hjørnespark til Vitesse
    28'
    Vitesse Arnhem fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Go Ahead Eagles!
    30'
    Gult kort til Vitesse
    Gyan de Regt
    Gyan de Regt (Vitesse Arnhem) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Skudd på mål, Vitesse
    33'
    33'
    34'
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    35'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    37'
    Mål for Go Ahead Eagles!
    Vitesse 0 - 1 Go Ahead Eagles
    Mål: Oliver Edvardsen
    Målgivende: Evert Linthorst
    Mål! Oliver gir Go Ahead Eagles ledelsen 0-1 i Arnhem. Evert Linthorst var nest sist på ballen.
    37'
    39'
    Oliver Edvardsen
    Go Ahead Eagles angriper. Oliver får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Skudd utenfor mål, Go Ahead Eagles
    44'
    Amine Boutrah
    Vitesse Arnhem angriper, men avslutningen til Amine Boutrah går utenfor.
    44'
    Vitesse Arnhem fosser forover og Amine Boutrah fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    45'
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    45'+1
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Gerrit Nauber
    Ut: Joris Kramer
    Go Ahead Eagles bytter ut Joris Kramer med Gerrit Nauber.
    47'
    Inn: Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Ut: Gyan de Regt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitesse Arnhem. Inn kommer Anis Hadj Moussa Hadj Moussa, mens Gyan de Regt tar plass på benken.
    48'
    49'
    50'
    53'
    55'
    Oliver (Go Ahead Eagles) kommer seg fri på Gelredome, men avslutningen går utenfor.
    55'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    60'
    En av Go Ahead Eagless spillere blir avblåst for offside på Gelredome.
    61'
    Vitesse Arnhem angriper. Amine Boutrah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    65'
    Målsjanse til Vitesse Arnhem! Mexx Meerdink treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles.
    67'
    68'
    Inn: Luca Everink
    Ut: Dean James
    Go Ahead Eagles bytter ut Dean James med Luca Everink. Dette er det andre byttet som Rene Hake gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Thibo Baeten
    Ut: Victor Edvardsen
    Victor Edvardsen (Go Ahead Eagles) erstattes av Thibo Baeten.
    69'
    70'
    71'
    72'
    75'
    Inn: Andy Visser
    Ut: Toni Domgjoni
    Vitesse Arnhem gjør sitt tredje bytte. Toni Domgjoni erstattes av Andy Visser.
    76'
    Inn: Jakob Breum
    Ut: Oliver Edvardsen
    Bytte for Go Ahead Eagles. Jakob Breum kommer inn for Oliver på Gelredome.
    76'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    77'
    81'
    82'
    Ramon Hendriks
    Ramon Hendriks (Vitesse Arnhem) header utenfor.
    82'
    83'
    Inn: Pim Saathof
    Ut: Xander Blomme
    Xander Blomme (Go Ahead Eagles) erstattes av Pim Saathof.
    83'
    85'
    Gult kort til Go Ahead Eagles
    Thibo Baeten
    Dommer Joey Kooij gir Thibo Baeten (Go Ahead Eagles) et gult kort.
    86'
    86'
    Willum Thor Willumsson
    Willum Thor Willumsson (Go Ahead Eagles) kommer seg fri på Gelredome, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Skudd på mål, Go Ahead Eagles
    90'
    90'
    90'
    Vitesse Arnhem fosser fremover, men Joey Kooij blåser for offside på Gelredome.
    90'+2
    Frispark til Go Ahead Eagles på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    90'+3
    Rødt kort til Go Ahead Eagles
    Utvisning! Go Ahead Eagles må klare seg uten Willum Thor Willumsson resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    90'+4
    Vitesse 0 - 2 Go Ahead Eagles
    Mål: Jakob Breum
    Målgivende: Thibo Baeten
    Jakob Breum øker Go Ahead Eagless ledelse til 0-2! Flott spill fra Thibo Baeten før målet.