1-3
De Jong70' (Str.)
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    2'
    Bas Nijhuis tildeler PSV Eindhoven en corner. Johan Bakayoko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    5'
    Joey Veerman ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    5'
    PSV Eindhoven slipper å klare seg uten Joey Veerman som kommer tilbake på banen i Arnhem.
    7'
    Frispark PSV Eindhoven.
    8'
    Isaac Babadi
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Isaac Babadi treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    En av PSV Eindhovens spillere blir avblåst for offside på Gelredome.
    12'
    Vitesse Arnhem angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    Yorbe Vertessen
    Målsjanse! Yorbe Vertessen (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for Vitesse!
    Vitesse 1 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Marco Van Ginkel
    Målgivende: Kacper Kozlowski
    Vitesse Arnhem leder 1-0 etter en scoring av Marco Van Ginkel. Kacper Kozlowski var nest sist på ballen.
    19'
    I Arnhem slår Enzo Cornelisse en corner fra venstre.
    25'
    Enzo Cornelisse (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Gelredome.
    26'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Gelredome, men klarer ikke å score.
    28'
    Yorbe Vertessen (PSV Eindhoven) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    30'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Gelredome.
    31'
    Marco Van Ginkel
    Sjanse! Vitesse Arnhem avanserer forover, men Marco Van Ginkel avslutter utenfor.
    33'
    Johan Bakayoko
    PSV Eindhoven fosser forover og Johan Bakayoko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    37'
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Johan Bakayoko går utenfor.
    37'
    Olivier Boscagli
    Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    PSV Eindhoven angriper i Arnhem. Johan Bakayoko fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    En av Vitesse Arnhems spillere blir avblåst for offside.
    45'+5
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Guus Til
    Ut: Isaac Babadi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Guus Til, mens Isaac Babadi tar plass på benken.
    46'
    Inn: Ismael Saibari
    Ut: Johan Bakayoko
    Bytte for PSV Eindhoven. Ismael Saibari kommer inn for Johan Bakayoko på Gelredome.
    46'
    Inn: Jerdy Schouten
    Ut: Ramalho
    PSV Eindhoven bytter ut Ramalho med Jerdy Schouten. Dette er det tredje byttet som Peter Sylvester Bosz gjør i dagens kamp.
    46'
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Luuk De Jong avslutter utenfor.
    47'
    Mål for PSV Eindhoven!
    Vitesse 1 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Ismael Saibari
    Målgivende: Luuk De Jong
    Ismael Saibari scorer og utligningen er et faktum på Gelredome. 1-1. Det er en fin assist fra Luuk De Jong.
    48'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    49'
    Målet til PSV Eindhoven blir stående
    49'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Jerdy Schouten
    Jerdy Schouten (PSV Eindhoven) mottar sitt første gule kort for dagen på Gelredome.
    50'
    I Arnhem slår Guus Til en corner fra venstre.
    52'
    Ibrahim Sangare
    PSV Eindhoven angriper på Gelredome. Ibrahim Sangare header utenfor.
    52'
    Guus Til (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Gelredome.
    54'
    Dommer Bas Nijhuis venter med å sette i gang spillet fordi Patrick Van Aanholt ligger nede.
    56'
    Inn: Shurandy Sambo
    Ut: Patrick Van Aanholt
    Peter Sylvester Bosz gjør dagens fjerde bytte i Arnhem, når han tar ut Patrick Van Aanholt og setter inn Shurandy Sambo.
    57'
    Said Hamulic
    Vitesse Arnhem angriper, men avslutningen til Said Hamulic går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Gyan de Regt
    Ut: Said Hamulic
    Vitesse Arnhem gjør sitt første bytte. Said Hamulic erstattes av Gyan de Regt.
    58'
    Inn: Million Manhoef
    Ut: Kacper Kozlowski
    Vitesse Arnhem bytter ut Kacper Kozlowski med Million Manhoef.
    58'
    Gyan de Regt
    Gyan de Regt skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Vitesse Arnhem.
    61'
    Marco Van Ginkel (Vitesse Arnhem) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Vitesse 1 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Yorbe Vertessen
    Målgivende: Joey Veerman
    Mål! Yorbe Vertessen gir PSV Eindhoven ledelsen 1-2 i Arnhem. Joey Veerman sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Straffe til PSV Eindhoven
    70'
    PSV Eindhoven scorer på straffe!
    Vitesse 1 - 3 PSV Eindhoven
    Mål: Luuk De Jong
    Straffe og mål! PSV Eindhoven øker ledelsen til 1-3 i Arnhem. Målscorer: Luuk De Jong.
    70'
    Bas Nijhuis tildeler PSV Eindhoven en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    I Arnhem slår Joey Veerman en corner fra venstre.
    73'
    Amine Boutrah
    Amine Boutrah (Vitesse Arnhem) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    79'
    79'
    Inn: Mats Egbring
    Ut: Arcus Carlens
    Phillip Cocu (Vitesse Arnhem) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mats Egbring erstatter Arcus Carlens.
    83'
    Inn: Giovanni Van Zwam
    Ut: Amine Boutrah
    Amine Boutrah (Vitesse Arnhem) erstattes av Giovanni Van Zwam.
    83'
    Hjørnespark til PSV Eindhoven
    86'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    Inn: Anwar El Ghazi
    Ut: Yorbe Vertessen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Anwar El Ghazi, mens Yorbe Vertessen tar plass på benken.
    87'
    Bas Nijhuis tildeler Vitesse Arnhem en corner. Million Manhoef sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Anwar El Ghazi
    PSV Eindhoven angriper. Anwar El Ghazi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.