Dagens dommer, Fabio Melo, blåser i gang kampen.
    Mario Gonzalez
    Mario Gonzalez (CD Tondela) kommer seg fri på Dom Afonso Henriques, men avslutningen går utenfor.
    1'
    Joao Pedro (CD Tondela) løfter inn en corner fra venstre på Dom Afonso Henriques.
    5'
    CD Tondela fosser fremover, men Jhon Murillo går rett i offsidefella.
    7'
    Frispark til Vitoria Guimarares på halvdelen til CD Tondela.
    9'
    I Guimaraes slår Rochinha en corner fra høyre.
    10'
    Fabio Melo signaliserer et frispark til Vitoria Guimarares på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Vitoria Guimarares på egen banehalvdel.
    12'
    Fabio Melo tildeler Vitoria Guimarares en corner. Rochinha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Jorge Fernandes
    Jorge Fernandes (Vitoria Guimarares) header mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    Filipe Ferreira
    Filipe Ferreira (CD Tondela) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    CD Tondela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    25'
    Fabio Melo signaliserer et frispark til Vitoria Guimarares.
    26'
    Mål for CD Tondela!
    Vitoria SC 0 - 1 CD Tondela
    Mål: Mario Gonzalez
    Målgivende: Filipe Ferreira
    Mål! CD Tondela tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Mario Gonzalez på Dom Afonso Henriques. Filipe Ferreira sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Joao Pedro (CD Tondela) slår en corner fra venstre side på Dom Afonso Henriques.
    31'
    I Guimaraes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    I Guimaraes slår Ruben Lameiras en corner fra høyre.
    33'
    33'
    Joao Pedro (CD Tondela) slår en corner fra høyre side på Dom Afonso Henriques.
    35'
    Roberto Olabe
    Roberto Olabe (CD Tondela) header ballen mot mål, men Vitoria Guimarares klarerer.
    35'
    Vitoria SC, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Fabio Melo tildeler CD Tondela en corner. Joao Pedro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Mål for Vitoria SC!
    Vitoria SC 1 - 1 CD Tondela
    Mål: Oscar Estupinan
    Målgivende: Falaye Sacko
    Oscar Estupinan (Vitoria Guimarares) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Dom Afonso Henriques. Det er en fin assist fra Falaye Sacko.
    40'
    Målet til Vitoria SC sjekkes av VAR
    40'
    Målet til Vitoria SC blir stående
    41'
    Fabio Melo signaliserer et frispark til CD Tondela på egen banehalvdel.
    42'
    Andre Almeida
    Målsjanse på Dom Afonso Henriques! Andre Almeida fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    CD Tondela, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Frispark Vitoria Guimarares.
    45'
    48'
    50'
    Oscar Estupinan
    Vitoria Guimarares angriper på Dom Afonso Henriques. Oscar Estupinan header utenfor.
    51'
    Bebeto
    CD Tondela avanserer forover i Guimaraes. Bebeto avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    52'
    Gult kort til Vitoria SC
    Andre Amaro
    Dommeren gir Andre Fonseca Amaro (Vitoria Guimarares) et gult kort.
    52'
    Frispark for CD Tondela på egen banehalvdel.
    54'
    Ruben Lameiras
    Sjanse til Vitoria Guimarares! Ruben Lameiras er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    Vitoria Guimararess Rochinha blåses av for offside på Dom Afonso Henriques.
    55'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Miguel Luis
    Ut: Andre Amaro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitoria Guimarares. Inn kommer Miguel Luis, mens Andre Fonseca Amaro tar plass på benken.
    58'
    Inn: Ricardo Quaresma
    Ut: Rochinha
    Vitoria Guimarares bytter ut Rochinha med Ricardo Quaresma.
    58'
    62'
    Helder Sa
    Helder Jose Oliveira Sa (Vitoria Guimarares) kommer til en målsjanse på Dom Afonso Henriques, men klarer ikke å score.
    63'
    64'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    65'
    Ikke rødt kort likevel
    65'
    66'
    I Guimaraes slår Ruben Lameiras en corner fra venstre.
    69'
    69'
    Frispark til CD Tondela på halvdelen til Vitoria Guimarares.
    71'
    Mario Gonzalez (CD Tondela) header utenfor.
    72'
    Dommer Fabio Melo venter med å sette i gang spillet fordi Ricardo Alves ligger nede.
    73'
    Spillerbytte - CD Tondela
    Inn: Joao Jaquite
    Ut: Jaume Grau
    Joao Jaquite (CD Tondela) erstatter Jaume Grau som muligens er skadet.
    74'
    Ricardo Alves ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Guimaraes.
    74'
    75'
    Vitoria SC 1 - 2 CD Tondela
    Målgivende: Bebeto
    I Guimaraes tar CD Tondela ledelsen 1-2 etter et mål av Mario Gonzalez. Flott spill fra Bebeto før målet.
    77'
    Inn: Bruno Duarte
    Ut: Andre Almeida
    Vitoria Guimarares gjør sitt tredje bytte. Andre Almeida erstattes av Bruno Duarte.
    77'
    Inn: Marcus Edwards
    Ut: Ruben Lameiras
    Joao Henriques gjør dagens fjerde bytte i Guimaraes, når han tar ut Ruben Lameiras og setter inn Marcus Edwards.
    77'
    Ricardo Quaresma (Vitoria Guimarares) løfter inn en corner fra høyre på Dom Afonso Henriques.
    78'
    Bruno Duarte
    Vitoria Guimarares fosser forover og Bruno Duarte fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    Ricardo Quaresma (Vitoria Guimarares) slår en corner fra høyre side på Dom Afonso Henriques.
    79'
    Vitoria Guimarares avanserer forover og Bruno Duarte kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    79'
    79'
    Fabio Melo signaliserer et frispark til CD Tondela.
    80'
    Dommer Fabio Melo viser Jorge Fernandes (Vitoria Guimarares) det gule kortet.
    80'
    Fabio Melo tildeler Vitoria Guimarares en corner. Ricardo Quaresma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    82'
    Rafael Barbosa
    CD Tondela angriper i Guimaraes. Rafael Barbosa fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    Inn: Pedro Augusto
    Ut: Rafael Barbosa
    Rafael Barbosa (CD Tondela) erstattes av Pedro Augusto.
    86'
    Inn: Tiago
    Ut: Bebeto
    Pako Ayestaran (CD Tondela) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tiago erstatter Bebeto.
    86'
    Marcus Edwards (Vitoria Guimarares) løfter inn en corner fra venstre på Dom Afonso Henriques.
    87'
    Mikel Agu
    Vitoria Guimarares angriper på Dom Afonso Henriques, men Mikel Agu header utenfor.
    87'
    Marcus Edwards (Vitoria Guimarares) slår en corner fra venstre side på Dom Afonso Henriques.
    90'
    Jorge Fernandes (Vitoria Guimarares) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'
    90'
    Andre Andre
    Sjanse i Guimaraes! Andre Andre (Vitoria Guimarares) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Gult kort til CD Tondela
    Joao Pedro
    Joao Pedro (CD Tondela) mottar sitt første gule kort for dagen på Dom Afonso Henriques.
    90'+2
    Inn: Arcanjo
    Ut: Jhon Murillo
    Bytte for CD Tondela. Arcanjo kommer inn for Jhon Murillo på Dom Afonso Henriques.
    90'+2
    Inn: Enzo Martinez
    Ut: Ricardo Alves
    CD Tondela bytter ut Ricardo Alves med Enzo Martinez.
    90'+4
    90'+6
    Offside! Mario Gonzalez (CD Tondela) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+8
    I Guimaraes slår Ricardo Quaresma en corner fra høyre.
    90'+9
    Marcus Edwards
    I Guimaraes header Marcus Edwards (Vitoria Guimarares) mot mål, men ballen går utenfor.